Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:05 AM | Žinutė # 451 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na ka, tarsiu jums labanakt, eisiu jau miegot mua saldžių sapnų tau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:12 AM | Žinutė # 452 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Oho kokiom temom kalbat O man pirmas nėštumas skyrėsi nuo antro labai su pirmu viskas praktiškai ok...apart poros supykinimų..o va su antru tris mėnesius beveik iš lovos neišlipau,nes ant tiek bloga buvo,pamenu su mineralkos bonka lovoje gulėjau,net galvos pakelt neidavo iki pietų,paskui biškiuką geriau pasidarydavo....siaubas pamenu tuos tris pirmus mėnesius kaip siaubą kokį ,dičkį vos vos iki darželio nuvesdavau,o namo pareidavau visa prakaito išmušta ir beveik alpstanti...nu žodžiu "linksma buvo"
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:18 AM | Žinutė # 453 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Oho kokiom temom kalbat O man pirmas nėštumas skyrėsi nuo antro labai su pirmu viskas praktiškai ok...apart poros supykinimų..o va su antru tris mėnesius beveik iš lovos neišlipau,nes ant tiek bloga buvo,pamenu su mineralkos bonka lovoje gulėjau,net galvos pakelt neidavo iki pietų,paskui biškiuką geriau pasidarydavo....siaubas pamenu tuos tris pirmus mėnesius kaip siaubą kokį ,dičkį vos vos iki darželio nuvesdavau,o namo pareidavau visa prakaito išmušta ir beveik alpstanti...nu žodžiu "linksma buvo" Ojėtau tikrai žiauriai tau buvo žinau tokius atvejus kai net iš lovos negali išlipti,labai jau čia manau sunkus neštumas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:20 AM | Žinutė # 454 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) O man pirmas nėštumas skyrėsi nuo antro labai su pirmu viskas praktiškai ok...apart poros supykinimų..o va su antru tris mėnesius beveik iš lovos neišlipau,nes ant tiek bloga buvo,pamenu su mineralkos bonka lovoje gulėjau,net galvos pakelt neidavo iki pietų,paskui biškiuką geriau pasidarydavo....siaubas pamenu tuos tris pirmus mėnesius kaip siaubą kokį ,dičkį vos vos iki darželio nuvesdavau,o namo pareidavau visa prakaito išmušta ir beveik alpstanti...nu žodžiu "linksma buvo" aik tu sau bet po 3 mėnesiukų viskas buvo gerai ar taip visą neštumą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:22 AM | Žinutė # 455 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ojėtau tikrai žiauriai tau buvo žinau tokius atvejus kai net iš lovos negali išlipti,labai jau čia manau sunkus neštumas Ką jau padarysi ,kad taip veikė mano dukriukė mane Quote (snieguoliuke) aik tu sau bet po 3 mėnesiukų viskas buvo gerai ar taip visą neštumą Kaip bebūtų keista,bet ties 12-13 savaite baigėsi visi blogumai ir kaip niekur nieko tada vaikščiojau atsipūtus,pakol pabaigoj kitos problemos nepradėjo kamuot ....tinimai ,spaudimas ir kt blogybės
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:24 AM | Žinutė # 456 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Ką jau padarysi ,kad taip veikė mano dukriukė mane O gal aplamai mergaites sunkiau nešioti nėra tokios statistikos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:27 AM | Žinutė # 457 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) tinimai ,spaudimas ir kt blogybės oj mano draugytė taip paskutiniais mėnesiai tindavo net baisu , bet va ir jos vargai baigėsi sūpuoja dukrytę Gabrielę, jau 10 dienų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:29 AM | Žinutė # 458 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) O man pirmas nėštumas skyrėsi nuo antro labai miela su pirmu viskas praktiškai ok...apart poros supykinimų..o va su antru tris mėnesius beveik iš lovos neišlipau,nes ant tiek bloga buvo,pamenu su mineralkos bonka lovoje gulėjau,net galvos pakelt neidavo iki pietų,paskui biškiuką geriau pasidarydavo....siaubas pamenu tuos tris pirmus mėnesius kaip siaubą kokį ,dičkį vos vos iki darželio nuvesdavau,o namo pareidavau visa prakaito išmušta ir beveik alpstanti...nu žodžiu "linksma buvo" juokas vajėj kaip tau buvo negerai eina sau,na matai aš to nepatyriau su antru gal patirsiu nors nenorėčiau Quote (Valedy) Kaip bebūtų keista,bet ties 12-13 savaite baigėsi visi blogumai ir kaip niekur nieko tada vaikščiojau atsipūtus,pakol pabaigoj kitos problemos nepradėjo kamuot ....tinimai ,spaudimas ir kt blogybės tai gerai kad tik pirmi mėn tokie teguvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:32 AM | Žinutė # 459 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) su antru gal patirsiu nors nenorėčiau Mergaite jei turėsi gal ir tu tai patirsi,matai gal mergaites sunkiau nešioti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:36 AM | Žinutė # 460 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mergaite jei turėsi gal ir tu tai patirsi,matai gal mergaites sunkiau nešioti labai tikiuosi kad bus mergaitė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:38 AM | Žinutė # 461 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labai tikiuosi kad bus mergaitė aš irgi reikia išskaičiuoti mergaitę
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:39 AM | Žinutė # 462 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O gal aplamai mergaites sunkiau nešioti nėra tokios statistikos Hmmm,net nežinau,bet manau čia tas reikalas labai individualus Quote (snieguoliuke) oj mano draugytė taip paskutiniais mėnesiai tindavo net baisu , bet va ir jos vargai baigėsi sūpuoja dukrytę Gabrielę, jau 10 dienų Ai žinai,kaip ten bebuvę visas tas kančias atperka kūdikėlio riksmas,krykštavimai,šypsenos Quote (Laurituke) vajėj kaip tau buvo negerai eina sau,na matai aš to nepatyriau su antru gal patirsiu nors nenorėčiau Geriau jau nenorėk....o jėtus net dabar prisiminiau tą laiką,kai tikrai verkt norėjosi iš to blogumo ir beviltiškumo...nes pamenu ir svoris krist buvo pradėjęs,jau ginė norėjo ligoninėn guldyt,bet sakiau,kad nebadauju,tik tiek ,kad daug mažiau maisto reikėjo per tas 12-13 savaičių... Quote (Laurituke) tai gerai kad tik pirmi mėn tokie teguvo tai visa laimė,o jei taip visus 9 mėn siaubas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:39 AM | Žinutė # 463 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) eikia išskaičiuoti mergaitę 10 vieni sako kad padeda tas skaičiavimas kiti sako ne,tai žinok žmogau kaip yra iš tikrųjų
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:42 AM | Žinutė # 464 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Ai žinai,kaip ten bebuvę visas tas kančias atperka kūdikėlio riksmas,krykštavimai,šypsenos oj jo tas teisybė nos 13 val kankinausi bet paskui kai pamačiau Airiduką viskas buvo dzin Quote (Valedy) Geriau jau nenorėk....ojėtus net dabar prisiminiau tą laiką,kai tikrai verkt norėjosi iš to blogumo ir beviltiškumo...nes pamenu ir svoris krist buvo pradėjęs,jau ginė norėjo ligoninė guldyt,bet sakiau,kad nebadauju,tik tiek ,kad daug mažiau maisto reikėjo per tas 12-13 savaičių... 10 ne tai norėti nenoriu beta taip sakau jai pirmas buvo gerai antras gal bus kitaip,nors ką gali žinoti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 0:42 AM | Žinutė # 465 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) tai visa laimė,o jei taip visus 9 mėn siaubas vajatau
|
Atsijungęs |
| |