Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 11:54 PM | Žinutė # 511 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis mergaitės va radau laisvą minutę tai prisisėdau sakau reikia atsisveikinti, nes savaitgaliui išvažiuojam kokie jūsų planai savaitgaiui, praneša gerą orą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 11:57 PM | Žinutė # 512 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikutes.mes tai meiste buvom.po to pas broliuku.kai grizau namo klaudija ateme kompa.dabar duodasi ir bardaka namie daro Labuka,oj su tuo bardaku tai šiandien juodai susipykau su vaikais,ir jų kambarys tuščias,nei vieno žaislo,visi balkone,jei nėra noro tvarkytis ir klausytis kas jų prašoma kekvieną dieną tai visai nereikia reiškia žaislų susipikome juodai,nei vieno žaislo nebėra kambaryje,na ir tegul gal supras ko iš jų mama reikalauja ir prašo,turi juk vaikai suprasti elemanariausias namų ir savo kambario taisykles,tvarka turi būti ir nieko aš nežinau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 11:57 PM | Žinutė # 513 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) akau reikia atsisveikinti, nes savaitgaliui išvažiuojam Nugi ryt tik penktadienis,o jūs jau savaitgaliui išvarot nusimato ilgas jis
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 11:59 PM | Žinutė # 514 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) susipikome juodai,nei vieno žaislo nebėra kambaryje,na ir tegul gal supras ko iš jų mama reikalauja ir prašo,turi juk vaikai suprasti elemanariausias namų ir savo kambario taisykles,tvarka turi būti ir nieko aš nežinau Kažkaip tavęs tokios raganos neįsivaizduoju
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 11:59 PM | Žinutė # 515 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) jų kambarys tuščias,nei vieno žaislo,visi balkone,jei nėra noro tvarkytis ir klausytis kas jų prašoma kekvieną dieną tai visai nereikia reiškia žaislų oj tai ne kas jei nekyla noras tvarkytis n ieko pradės eiti į darželį vėl pripras na aš tokios problemos neturiu manškis netgi sakyčiau per daug nes taip jau kiekvienas žaislas turi turėti savo vietą na sako po mergelės ženklu gimę berniukai labai tvarkingi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 0:00 AM | Žinutė # 516 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj pas mus konservatorijoje jie bardaka kas dien daro tai neapsimoka tvarkyti nes jie dviese ir..lego ispiltas viskas ant grindu.tai maziukas pameto dar.klaudija tai dazniausiai piese.uzsiemus ji.vakar raides mokinomes.labai daug moka anglisku zodziu.ir visas raides beveik pasako.r neistaria
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 0:01 AM | Žinutė # 517 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Nugi ryt tik penktadienis,o jūs jau savaitgaliui išvarot nusimato ilgas jis aga kažaip sakom rekia poilsio nuo darbų nors jau sartuose poilsiavom bet norisi prie jūros delfinariumą aplankysim tai lekiam su draugais rytoj
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 0:02 AM | Žinutė # 518 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na aš tokios problemos neturiu manškis netgi sakyčiau per daug nes taip jau kiekvienas žaislas turi turėti savo vietą na sako po mergelės ženklu gimę berniukai labai tvarkingi Pala pala kai turėsi ne vieną o du vaikus ,vat tada suprasi ką reiškia tvarkos palaikymo prašymas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 0:02 AM | Žinutė # 519 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Kažkaip tavęs tokios raganos neįsivaizduoju Tai jau taip,ir dar kokia ragana būnu kai iš kantrybės išveda. nu tai kiek galia jei gali kekvieną dieną jų lovą atstumdyti ir randi kalną šiukšlių,popierėlių ir viso kito,taip išeina,kad visai jiems neidomu ką jiems mama sako ir ko jų prašo ko mes iš jų prašome jiems neidomu tik jie gali mūsų prašyti naujų žaislų,saldainių ir viiso kito,ko jie ir gauna,bet manau jie tai pat turi turėti kažkokias savo taisykles oj kariauju
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 0:03 AM | Žinutė # 520 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) oj pas mus konservatorijoje jie bardaka kas dien daro tai neapsimoka tvarkyti nes jie dviese ir..lego ispiltas viskas ant grindu.tai maziukas pameto dar.klaudija tai dazniausiai piese.uzsiemus ji.vakar raides mokinomes.labai daug moka anglisku zodziu.ir visas raides beveik pasako.r neistaria Tai šaunu,kad mokinasi pas mus ir ištisai bardakas,einu iš pasko ir tvarkau,nes negaliu pernešti išmėtutų žaislų ar aplamai ne vietoje paliktų daigtų.
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 0:03 AM | Žinutė # 521 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) delfinariumą aplankysim ten gražu...jei seniai bebuvote,tai delfinų programa yra kur kas fainesnė jau Quote (noele) vakar raides mokinomes.labai daug moka anglisku zodziu.ir visas raides beveik pasako.r neistaria šaunuolė mergikė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 0:04 AM | Žinutė # 522 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Pala pala kai turėsi ne vieną o du vaikus ,vat tada suprasi ką reiškia tvarkos palaikymo prašymas gali būti na bet kažkaip tikrai neturim probemų dėl tvarkos kažkaip nuo mažens tvarkosi, na karais tingi bet vėliau susitvarko o šeip kuo daugiau vaikų manau tuo pasiūtesni
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 0:05 AM | Žinutė # 523 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Pala pala kai turėsi ne vieną o du vaikus ,vat tada suprasi ką reiškia tvarkos palaikymo prašymas Tai jau tikrai,kartais net neidomu bendrauti su tuo kas neturi dviejų vaikų ir juolabiau pametinukų,va tada aš pažiūrėčiau kokia ten būtų tvarka ir drausmė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 0:06 AM | Žinutė # 524 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) šiukšlių,popierėlių ir viso kito,taip išeina,kad visai jiems neidomu ką jiems mama sako ir ko jų prašo gal tėčiolabaiu klausytų Quote (Romeniukas) aplamai ne vietoje paliktų daigtų. man tai irgi siaubas kažkoks Quote (Valedy) ten gražu...jei seniai bebuvote,tai delfinų programa yra kur kas fainesnė jau įsivaizduoju
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 0:06 AM | Žinutė # 525 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o šeip kuo daugiau vaikų manau tuo pasiūtesni Tikrai taip....žinau pagal save..vienas kol buvo mano berniokas,tai namie kiekvienas žaislas kaip tu sakai,turėjo savo vietą ir tvarka ideali buvo,atsirado sesė....patikėk manim,pasibaigė visos idilijos kai mažoji ropot pradėjo
|
Atsijungęs |
| |