Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-08-20, 7:31 PM | Žinutė # 841 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na ka, mano vyriokai isleke zvejot, o mane babute uzkviete paskanaut keptos visteles, su obuoliais... tai einu dar prisiskinsiu pomidoriuku, agurkiuku lauktuvem , ir pedinsiu...iki vakarelio Aš ir šiandien kepiau vištytę,bet be obuolių vaikai kieme duodasi,o vyras nuo pačio ryto deda laminatą pas Mamą. Skanios tau vištytės ir gero pasisedėjimo pas babutę
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-08-20, 7:34 PM | Žinutė # 842 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na ka, mano vyriokai isleke zvejot, o mane babute uzkviete paskanaut keptos visteles, su obuoliais... tai einu dar prisiskinsiu pomidoriuku, agurkiuku lauktuvem , ir pedinsiu...iki vakarelio aš irgi šiandin nusipirkau vištą ryt kepsim pas draugę, važiuosim į sodą tai dar baltosmišrainytės pasidarysim , o tuobuolius į vištą sukiši
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-08-20, 7:36 PM | Žinutė # 843 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš ir šiandien kepiau vištytę,bet be obuolių vaikai kieme duodasi,o vyras nuo pačio ryto deda laminatą pas Mamą. Skanios tau vištytės ir gero pasisedėjimo pas babutę manasis mažius irgi išlėkė į kiemą, rytoj sakėpaliksim pas krikštotėtį sakė labai nori
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-08-20, 7:39 PM | Žinutė # 844 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| po darbo buvom maksei, o kiek žmonių pasimoviau ir aš ant akcijų nusipirkau puodą ir keptuvę o vaiiškiems rūbams 40proc. nuolaida tai paėmėm rūbelių truputuką apsimoka dabar va sėdžiu ir arbūzą valgau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-08-20, 7:39 PM | Žinutė # 845 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kokie planai savaitgaliui
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-08-20, 8:23 PM | Žinutė # 846 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergaitės gal kuri žinot kaip įsigyti Čiliuko kortelę
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2010-08-20, 8:39 PM | Žinutė # 847 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.nu va praejo mano angina.laukiam tases is lt.siandien vakare jau turi i namus atvesti.ziuresim ko ten mums pridejo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-08-20, 8:42 PM | Žinutė # 848 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikutes.nu va praejo mano angina.laukiam tases is lt.siandien vakare jau turi i namus atvesti.ziuresim ko ten mums pridejo Sveikute Šaunu,kad jau pasveikai Dabar tokie orai tai pasisaugok,kad vėl neatkristum. Na tai jau bus pridėta Lietuviškų lauktuvių ir skanėstų
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2010-08-20, 8:47 PM | Žinutė # 849 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, skaiciau kad maziukas tavo sirguliavo.sveikatytes.. nu pas mus labai dusna namie.sedim po maikem vistiek dusna.tai tenka langus prasiverti.tikiuosi nebus blogai...nu tai ka vyro tevas nupirko zinom nes pinigu pervedem ir paprasem.o va ka vyro mama idejo nezinom zinau kad mano baba man sakoti idejo.oj kaip laukiu to skanesto
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-08-20, 8:54 PM | Žinutė # 850 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Romeniukas, skaiciau kad maziukas tavo sirguliavo.sveikatytes.. nu pas mus labai dusna namie.sedim po maikem vistiek dusna.tai tenka langus prasiverti.tikiuosi nebus blogai...nu tai ka vyro tevas nupirko zinom nes pinigu pervedem ir paprasem.o va ka vyro mama idejo nezinom zinau kad mano baba man sakoti idejo.oj kaip laukiu to skanesto Na jau kaip ir sveiki,ačiukas Ai net nepagalvojau,kad tu ne LT gyveni rašydama [ie orus,pas mus tai atšalo ne kokie orai Tai isisvaizduoju kaip tu lauki to skanėsto šakočio,senai valgei ane? Skanaus tada tau šakočio,pasidalink tik su namiškiais viena pasislėpusi nesuvalgyk
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2010-08-20, 11:19 PM | Žinutė # 851 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jau gavom tase.jetau tokia sunki kad vos panesem.nes uzsiprasiau prieskoniu daug.sultinio.tai uosvis kad pripirko...o jau kai pradejom traukti desras kumpius tai viskas taip pakvipo rukytais gaminiais.niami
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-08-21, 0:12 AM | Žinutė # 852 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) jau gavom tase.jetau tokia sunki kad vos panesem.nes uzsiprasiau prieskoniu daug.sultinio.tai uosvis kad pripirko...o jau kai pradejom traukti desras kumpius tai viskas taip pakvipo rukytais gaminiais.niami skanaus na ką mrgaitės lekiu liuli liuli saldžių sapnų
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2010-08-21, 8:42 AM | Žinutė # 853 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba ryteli
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Šeštadienis, 2010-08-21, 8:52 AM | Žinutė # 854 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės , maniškis dirba, oras nieko lėksim į turgų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Šeštadienis, 2010-08-21, 10:33 AM | Žinutė # 855 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas mergickos,senai matytos,senai bendrauta.kaip sekas jums?
|
Atsijungęs |
| |