Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-24, 3:55 PM | Žinutė # 976 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka plepsės užknisa mane tokie orai,vėjas didžiausias,lietus nei kur išeiti per tokį orą. Tai tvarkiausi,ploviausi,paskui su vaikais mokinomės raideles, kaičiukus,spalvas su ta pover point programa,ot kad jiems patinka su ja mokintis,net patys prašosi O kas idomiausia,kad mažylis labai susidomėjo,išmoko suskaičiuoti iki 10 nemažai raidelių jau žino,net keista,o šitaip nemėgo kažko mokintis ir ramiai paedėti,dabar pats pirmas atsineša kėdę ir prašo mokintis Keičiasi po truputi mūsų mažasis neklaužada,džiugu labai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-08-24, 4:07 PM | Žinutė # 977 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos pupos , tik dabar radau laisvesnio laiko pasirasinet, uzkaiciau vistiena, tai kol virs-pasikompinsiu.. pas mus oras vejuotas, jau snd beveik 3 kibirus slyvuku pririnkau, tai giminaitei, tai draugam.., nes negaliu palikt, tiesiai ant tako, o kai jau prisimindo, buna ne kas Laurituke-sveik, as tai dauguma rusiskais vaistais stengiuos gyditis, tai ju kainos tikrai nesikandzioja, va ir dabar ziemai, pektusino tableteliu, tokiu mentoliniu uzsipirkau, ir gerkle, ir kosuli gerai gydo, dar antibijotiku, festalio.. Romeniuk, na ziurejau pas drauge, tik neisivaizduoju kokie tavo tie vaikai, bet berniukisku, na sortuku, kelnyciu, baltinuku, keleta maciau ant 105cm..ten mat ji prekiu kasdien visokiu dasipildo... dabar dar galvos skausmas, krikstasuniui, penktadieniui reik kareiviskos aprangos, mat gimtadienio tokia tema..ieskau dabar po interneta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-24, 4:18 PM | Žinutė # 978 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Romeniuk, na ziurejau pas drauge, tik neisivaizduoju kokie tavo tie vaikai, bet berniukisku, na sortuku, kelnyciu, baltinuku, keleta maciau ant 105cm..ten mat ji prekiu kasdien visokiu dasipildo... dabar dar galvos skausmas, krikstasuniui, penktadieniui reik kareiviskos aprangos, mat gimtadienio tokia tema..ieskau dabar po interneta Na gali būti kad būtų tinkamos,na nieko dar vis po truputi pavaikštau,pas draugę dar eisiu paririnkti,be kelnių neliksime Jo kareiviška apranga,gera čia tau užduotis galiu ir aš paggoglinti ir paieškoti O kažin pas mus mieste Remix parduotuvėje nerastum tokio kostiumėlio
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-08-24, 5:03 PM | Žinutė # 979 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na susiradau pazystama savanori, jei ka, jis savo apranga paskolins...mat mano krikstasuniui jau tuoj astuoniolika
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-24, 6:55 PM | Žinutė # 980 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gerai,kad Airiduką mama pasiemė,tai nors ramiai išsigulėti galėsi. Sveik jo mama paskambino sako vaiką pasiliksiu nakčiai tai gydisiuos geriu vaistus daug arbatų tikiuos greit pasveikti labai jau užkniso gulėti šnd visą dieną pramiegojau vat organizmas matyt nusilpes tai miego reikia o taip tai dienomis visai aš nemiegu šnd kad dėjau tai dėjau Quote (Romeniukas) Sveik mergina,gulėk lovytėje,gerk arbatas ir vaistukus,sveik greičiau ačiū Quote (vaidabas) Laurituke-sveik, as tai dauguma rusiskais vaistais stengiuos gyditis, tai ju kainos tikrai nesikandzioja, va ir dabar ziemai, pektusino tableteliu, tokiu mentoliniu uzsipirkau, ir gerkle, ir kosuli gerai gydo, dar antibijotiku, festalio.. mamos draugas važinėja vež irgi vaistus prašiau irgi kad man užveštų kokių biški turėjau aš tų visokių nuo peršalimo bet jau man nepadėjo jie nes jau rimtai susirgau matai gerklėje net pūliai yra
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-24, 8:00 PM | Žinutė # 981 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va į vakarą visai išgražėjo kažin kaip bus rytoj, ką plepsės veiinėjat
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-08-24, 8:23 PM | Žinutė # 982 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| buvom iki uztvankos paleke, jis vieta zvejybai grazinos, as akmenu laukuos prisirinkau, pasisedejom ir namo...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-24, 9:14 PM | Žinutė # 983 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) buvom iki uztvankos paleke, jis vieta zvejybai grazinos, as akmenu laukuos prisirinkau, pasisedejom ir namo... kaip fainiai tai dabar žvejos ir žvejos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-08-24, 9:15 PM | Žinutė # 984 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip fainiai tai dabar žvejos ir žvejos +jau ir taip zvejoja ir zvejoja, tik svist pradeda, ir lekia... siaip patvarke vietele, irenge man suolely, tai jei mazius su tete nevaziuos, as koki karteli kita, pabandysiu...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-24, 9:31 PM | Žinutė # 985 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) +jau ir taip zvejoja ir zvejoja, tik svist pradeda, ir lekia... siaip patvarke vietele, irenge man suolely, tai jei mazius su tete nevaziuos, as koki karteli kita, pabandysiu... ot koks šaunuolis tavo vyrukas, apie tave galvoja net ir per žvejybą
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-08-25, 7:01 AM | Žinutė # 986 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| taip gražiai giedras rytas buvo,nu dabar kad sukilo vėjas kad lyna tai siaubas P.S labas rytas Aš jau šnd jaučiu pagerėjimą matyt vaistai veikia kaip smagu tai negaliu tik kad ausis dar užkritusi nu bet čia nuo slogos viskas pasibaigs sloga atkris ir ausis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2010-08-25, 8:17 AM | Žinutė # 987 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba rytuka Quote (Laurituke) Aš jau šnd jaučiu pagerėjimą matyt vaistai veikia kaip faina kad jau geriau Labai grazus avataras Laurituke
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-08-25, 8:56 AM | Žinutė # 988 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) kaip faina kad jau geriau jo žinok net pačiai smagiau Quote (nerida) Labai grazus avataras Laurituke ačiukas neridut
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Trečiadienis, 2010-08-25, 9:21 AM | Žinutė # 989 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (Laurituke) Aš jau šnd jaučiu pagerėjimą Smagu girdėt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-08-25, 9:25 AM | Žinutė # 990 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Smagu girdėt anwei tikiuos ryt bus dar geriau
|
Atsijungęs |
| |