Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 10:59 AM | Žinutė # 1306 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) o užvakar vakare išbėrė o nuo ko isbere Quote (virginijak) taip netyčia greituoju būdu tapau daugiavaike Quote (virginijak) Kažin kaip Neridai sekasi daržely su dukryte palikau savo pumpureli darzelyje,nesitikejau kad taip lengvai liks,pabuvau gal 15 min,kol pusrycius valge,tai susirasiau ko reiks dar telefonus auklyciu aprode viska,sakau einu pupuliuk as jau namo tai atsibuciavom ir mano pupa nuejo zaist,eisiu pasimt po dvyliktos net apsiverkiau isejus ir darzo jautri tokia as,na bet dziaugiusi kad taip lengvai viskas,nors dar tik pirma diena,dar matysiu kaip nueisiu ar jai ten patiko,namie dabar taip tuscia
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
Paskutinį kartą redaguota nerida - Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:00 AM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:02 AM | Žinutė # 1307 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas na va buvau su mažuoju pas kardiologę , lyg ir viskas gerai, kažkas su vienu vožtuvu, kažkoks labai mažas nesandarumas, bet sakė nieko baisaus , o viskas daugiau ciki piki, sakė į mokyklą gali eiti ir sportuoti gali kaip tikras vyras , tik didesnę dalį krūvio viršutinei kūno dalei , tai va spalį vėl pradėsime lankyti baseiną o futbolą nukeliam pavasariui
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:02 AM | Žinutė # 1308 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) o nuo ko isbere nuo tridienes karstines,cia tokia maziuku liga kai 3dienas laikosi auksta temperatura o 4d staigai isberia.ir vaikas igauna imuniteta tai ligai,ji neuzkreciama Quote (nerida) palikau savo pumpureli darzelyje,nesitikejau kad taip lengvai liks,pabuvau gal 15 min,kol pusrycius valge,tai susirasiau ko reiks dar telefonus auklyciu aprode viska,sakau einu pupuliuk as jau namo tai atsibuciavom ir mano pupa nuejo zaist,eisiu pasimt po dvyliktos net apsiverkiau isejus ir darzo jautri tokia as,na bet dziaugiusi kad taip lengvai viskas,nors dar tik pirma diena,dar matysiu kaip nuesiu ar jai ten patiko,namie dabar taip tuscia smagu kad taip gerai sekesi,linkiu kad paskui noriai eitu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:03 AM | Žinutė # 1309 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) palikau savo pumpureli darzelyje,nesitikejau kad taip lengvai liks,pabuvau gal 15 min,kol pusrycius valge,tai susirasiau ko reiks dar telefonus auklyciu aprode viska,sakau einu pupuliuk as jau namo tai atsibuciavom ir mano pupa nuejo zaist,eisiu pasimt po dvyliktos miela net apsiverkiau isejus ir darzo 12 jautri tokia as,na bet dziaugiusi kad taip lengvai viskas,nors dar tik pirma diena,dar matysiu kaip nueisiu ar jai ten patiko,namie dabar taip tuscia 10 na va kaip smagu kad viskas taip lengvai jai jau taip gerai pasiliko tai ir toliau bus manau gerai nebus problemų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:04 AM | Žinutė # 1310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) palikau savo pumpureli darzelyje,nesitikejau kad taip lengvai liks,pabuvau gal 15 min,kol pusrycius valge,tai susirasiau ko reiks dar telefonus auklyciu aprode viska,sakau einu pupuliuk as jau namo tai atsibuciavom ir mano pupa nuejo zaist,eisiu pasimt po dvyliktos net apsiverkiau isejus ir darzo jautri tokia as,na bet dziaugiusi kad taip lengvai viskas,nors dar tik pirma diena,dar matysiu kaip nueisiu ar jai ten patiko,namie dabar taip tuscia na šaunuolė tavo mažoji , aš žinok irgi apsiverkiau kai pirmą kartą palikau , tai manasis net juokėsi iš manęs sako vikas neverkia o tai ko tu verki
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:07 AM | Žinutė # 1311 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš žinok irgi apsiverkiau kai pirmą kartą palikau 10 10 , tai manasis net juokėsi iš manęs sako vikas neverkia o tai ko tu verki jautrios mamos,aisku nevisos,pazystu ir teciu labai jautriu nors tokiu reta
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
Paskutinį kartą redaguota nerida - Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:08 AM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:09 AM | Žinutė # 1312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) jautrios mamos,aisku nevisos,pazystu ir teciu labai jautriu nors tokiu reta būna,būna aišku
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:12 AM | Žinutė # 1313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va ruošiamės į mišką važiuosim grybaut
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:14 AM | Žinutė # 1314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as jau turiu grybu prisaldzius,o mama ir anyta privakavusios.as tai grybu nepazystu,bet turiu kas duoda
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:15 AM | Žinutė # 1315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as jau turiu grybu prisaldzius,o mama ir anyta privakavusios.as tai grybu nepazystu,bet turiu kas duoda o man kaip patinka grybaut kaip mes juos mėgstam ir sakė nemažai yra
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:17 AM | Žinutė # 1316 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man labiau uogaut patinka
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:18 AM | Žinutė # 1317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| grybų yra daug vien sprendžiu iš turgaus nes šnd kaip tik buvau labai daug prekiautojų grybais,baravykais tokiais dideliais ir gražiais
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:19 AM | Žinutė # 1318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) man labiau uogaut patinka man išvis patinka miške, tik galėtų uodų nebūti, taip atsipalaiduoji pailsi
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:19 AM | Žinutė # 1319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, o kur jus vaziuojat i miska?
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 11:20 AM | Žinutė # 1320 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai smagu kad daug vaiku miela a didelis tas vaikinas? Beveik aštuoniolikos jau vaiku vadint neapsiverčia liežuvis Quote (nerida) bet dziaugiusi kad taip lengvai viskas,nors dar tik pirma diena,dar matysiu kaip nueisiu ar jai ten patiko,namie dabar taip tuscia na matai, tau baisiau nei vaikui Quote (idit) nuo tridienes karstines,cia tokia maziuku liga kai 3dienas laikosi auksta temperatura o 4d staigai isberia.ir vaikas igauna imuniteta tai ligai,ji neuzkreciama tikrai taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |