Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 8:02 PM | Žinutė # 1351 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dieną buvo šaltoka kai sedėjau prie pc,o dabar tai visai ne,sėdžiu su maikute trumpomis rankovėmis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 8:05 PM | Žinutė # 1352 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dieną buvo šaltoka kai sedėjau prie pc,o dabar tai visai ne,sėdžiu su maikute trumpomis rankovėmis man iri nešalta va sedžiu truputį į kompą truputį į teliką šaunuoliai lietuviai tikriausiai vėl laimės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 8:06 PM | Žinutė # 1353 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nežiūriu dėja krepšinio geriau kokią formulę pažėčiau,nes vėl šumaheris lenktyniauja
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 8:26 PM | Žinutė # 1354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nežiūriu dėja krepšinio geriau kokią formulę pažėčiau,nes vėl šumaheris lenktyniauja oj na tu kaip ne lietuvė :juokas: visa lietuva dabar krepšinį žiūri :_liuks_: nors formulė man irgi labai patinka Šaunuoliai lietuviai vėl laimėjo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-09-02, 8:27 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 8:44 PM | Žinutė # 1355 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Laurituke, pas jus dabar vyksta dvikova, kuris stipresnis..., žinau, širdis plyšta, sąžinė grauzia, kai palieki raudanti, klykianti vaiką, bet jei jau pasiryžai, bandyk kentėt, neparodyt savo silpnumo vaikui... nors būna išimčių, didžiosios negalejau metus leist darželin, bandžiau prasidėjo naktinis šlapinimasis, mikčiojimai, tikas..tai pasitarus su gyd, teko nebeleist darželin, o jau po metų nuvedus, pati namo nebenorėdavo, tai manau kiekvienas vaikas skirtingai pribresta tam atotrūkiui, nuo namų,mamos Bet linkiu stiprybės ačiū,labai tikiuosi kad taip ir bus kad pripras,šnd mažiu pasijėmiau tai sake visai neblogai,prisimena susigraudina ir vėl užmiršta sako būna ir blogiau tai va naujienos geros tai tikiuos bus tik geryn ryt mažius sake eis sake noriu žiūrėsime kaip bus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 8:47 PM | Žinutė # 1356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes tai pamenu kai pratinom, tai vieną dieną kokiai valandai palikdavom, kitą dieną jei viskas gerai pusdieniui, o po kokių 3-4 dienų ir pietų migdydavo _liuks_ , na mums auklėtoja sakė kad jei vaikas labai jau verkia nereikiapalikti iškart lgam laikui, po truputį po trupuį ir jūs priprasit _liuks_ , o kaip ar anais metais jam patikdavo darželį miela miela miela va ir mums taip sakė kad nebūtų streso tokio po truputį apsiprasti anais metais irgi sunkiai buvo buvo kažkiek apsipratęs bet susirgom ir vėl viskas iš naujo na šeis metais jau didesnis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 8:47 PM | Žinutė # 1357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj na tu kaip ne lietuvė juokas juokas visa lietuva dabar krepšinį žiūri _liuks_ nors formulė man irgi labai patinka _liuks_ Šaunuoliai lietuviai vėl laimėjo na čia jau kaip kam aš irgi nežiūriu tik girdžiu nes vyras žiūri
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 8:51 PM | Žinutė # 1358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na čia jau kaip kam aš irgi nežiūriu tik girdžiu nes vyras žiūri kaip sakoma krepšinis antra lietuvių religija man tai labai patinka, manajam kai kada kai svarbios rungtynės tai pasižiūri
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 8:52 PM | Žinutė # 1359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na šeis metais jau didesnis pripras vyrukas, viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 8:55 PM | Žinutė # 1360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pripras vyrukas, viskas bus gerai _liuks_ _liuks_ miela anwei labai tikiuosi jatau kaip būtų gerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 9:00 PM | Žinutė # 1361 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labai tikiuosi jatau kaip būtų gerai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 9:35 PM | Žinutė # 1362 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, biskeli vaiku stalciuos revizija padariau..visko jie turi, ir nebepirkinesiu kasmet visko naujo... dar mastau jau spintas perdet, jau siltus drabuzius nuo auksto tempt zemyn, bet maniskiai juokias, jog dar palaukciau, sako bobu vasara dar ateis krepsinio ir as neziuriu...tik kai visi klauso, tai girdziu, ir kartais uzmetu aki i rezultata...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 9:42 PM | Žinutė # 1363 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes anksčiau labai mėgau krepšinį žiūrėti, bet dabar irgi tik akies krašteliu į rezultatus ir to užtenka na bet labai malonu kai tokios geros naujienos nes vis dėl to juk Lietuviai laimėjo
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 9:57 PM | Žinutė # 1364 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na o aš fanė žiauriai patinka
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-02, 10:05 PM | Žinutė # 1365 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| a man nepatika nei futbolas,nei krepsinis o formule tai isvis nesamone vien tas zyziantis garsas varo is proto
|
Atsijungęs |
| |