Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
nerida | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:11 PM | Žinutė # 376 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) zinoma gaila kad musu istatymai idijotiski ir negalejau susitvarkyti nemokamo darzelio o kada buna nemokamas darzelis?tik tada jei gauni socialine pasalpa?o jeigu vienas is tevu bedarbis nieko nebuna pigiau darzelis?
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:12 PM | Žinutė # 377 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ištekėjo jau mano sese vau kaip faina Quote (Romeniukas) kukliai zakse tik susirašė,nuvažiavo su liūdininkais į fotosesiją ir viskas, mes irgi taip dareme
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:14 PM | Žinutė # 378 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) taipasiklausk ko nors, tikrai žinos, o vat ir nereikės mokėti _liuks_ _liuks_ pasiklausiu,reiks eiti.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:15 PM | Žinutė # 379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ištekėjo jau mano sese Nedalyvavau jose,nes kukliai zakse tik susirašė,nuvažiavo su liūdininkais į fotosesiją ir viskas,dabar keliauja į kaimą,pas vyro tėvus,o vakare mes nueisime pasveikinti ir kukliai pasisedėti Nuotaka labai graži sveikinimai aš kažkaip galvojau kad tu būsi liūdininke svarbiausia kad būtų laimingi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:18 PM | Žinutė # 380 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) o kada buna nemokamas darzelis?tik tada jei gauni socialine pasalpa?o jeigu vienas is tevu bedarbis nieko nebuna pigiau darzelis? Man atrodo būtų nuolaida,tiksliai net nežinau, jei gauni socialinę pašalpą tai ir darželis beveik nemokamas,arba vaiką augina viena motina,tada perpus pigiau moki.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:18 PM | Žinutė # 381 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) o kada buna nemokamas darzelis?tik tada jei gauni socialine pasalpa?o jeigu vienas is tevu bedarbis nieko nebuna pigiau darzelis? nemokamas būna jei gauni socialinę, jei vaias yra iš vaikų namų arba ya globojamas darželis pusę kainos, jei tėvai išsiskyrę, jei vaiką augina vieniša mama (turi turėti mamos pavardę), jei studijuoja dieniniame skyriuje
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:19 PM | Žinutė # 382 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) o kada buna nemokamas darzelis?tik tada jei gauni socialine pasalpa?o jeigu vienas is tevu bedarbis nieko nebuna pigiau darzelis? kai vienam asmeniu nevirsijama 350lt,bet bent vienas turi dirbti pilnu etatu.ta prasme jei seima soc,remtina tada darzelis nemokamas,galima prasyt kompensacijos uz sildyma ir vandeni,maisto paketo ir t.t...deja mano vyras dirba puse etato todel mes negalim susitvarkyt darzelio nemokamai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:19 PM | Žinutė # 383 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) mes irgi taip dareme Tai ir gerai,svarbu jiems taip gerai. Aš žadu ateityje vistiek nueiti su balta suknele į bažnyčią
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:20 PM | Žinutė # 384 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| seip jei augini 2 ar daugiau vaiku irgi per puse pigiau
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:25 PM | Žinutė # 385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka toms, kurių šįryt dar nemačiau Katik vėl parlėkiau iš pokalbio dėl darbo. Radau skelbimą, tai pasiskambinsu liepė šiandien greit ateit. Į "Voke-III" baldų saloną pardavėja-konsultante. Pakalbėjau, šįkart bandžiau kitą techniką, save biškiuką pagyriau nes anksčiau kažkaip per daug negirdavau savęs, tai gal ir nepasisekė matysim, kaip šįkart seksis Sakė jei per šią savaitę paskambins, tai ir priims. Tai dabar laikau kumščius Mat "Tilžėj" naują saloną savo atidaro, tai ten reiktų dirbti. Man būtų kaip tik Einu arbatytės Kas su manim?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:26 PM | Žinutė # 386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kai vienam asmeniu nevirsijama 350lt,bet bent vienas turi dirbti pilnu etatu.ta prasme jei seima soc,remtina tada darzelis nemokamas,galima prasyt kompensacijos uz sildyma ir vandeni,maisto paketo ir t.t...deja mano vyras dirba puse etato todel mes negalim susitvarkyt darzelio nemokamai o jeigu vienas dirbasntis bet susituokę esame ar yra kokių lengvatų?kas žinote?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:26 PM | Žinutė # 387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, sveikinimai tavo sesytei
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:27 PM | Žinutė # 388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Sakė jei per šią savaitę paskambins, tai ir priims. Tai dabar laikau kumščius Mat "Tilžėj" naują saloną savo atidaro, tai ten reiktų dirbti. Man būtų kaip tik Einu arbatytės 4 Kas su manim? o geras tilžėje bus naujas tai gerai tau čia būtų,užeičiau ir aš o aš einu ruoštis keliasuiu iki biržos ,pasiklausiu ar man dar priklauso mokėjimai jai nebemokės tada eisiu laukan iš jos ir eisiu parašyti tą lapą kad auginu vaiką kad nereiktų mokėti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:28 PM | Žinutė # 389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Romeniukas, sveikinimai tavo sesytei Ačiukas Perduosiu jei vakare nuo forumo merginų sveikinimus
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2010-09-15, 1:29 PM | Žinutė # 390 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o jeigu vienas dirbasntis bet susituokę esame ar yra kokių lengvatų?kas žinote? greiciausiai nera,pas mus ir taip vienas dirbabntis.kazkur skaiciau kad kai gauni socialine pasalpa tai darzelis nemokamai.
|
Atsijungęs |
| |