Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 10:52 PM | Žinutė # 1441 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš irgi turiu gerą naujieną šiandien mano kinderis pats prieš miegą paskaitė pasaką pagrandukas, jau tikrai gerai skaito o pats kaip džiaugiasi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 10:53 PM | Žinutė # 1442 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Mėginsiu 10 Kolektyve visos jaunos panikės, direktorius ir jo žmona ta mūsų vadybininkė tokie gan neblogi žmogiukai pasirodė. Mūsų viešbutyje ir bus apie 10 moteriškių su vadybininke, virėja, kambarine, mini spa centriuko darbuotojom, tai sakė bus kartais, kad eisim moterytės kartais kai laisva bus į tą spa centriuką pačios atsipalaiduoti su vyno taure juokas Tai manau neblogai. Galvoju, jei dar kokią mašinikę paprastą nusipirkus važinėt išvis būtų liuks, nes nuo manęs automobiliu būtų 15min kelio. Ir jei nėra lankytojų vakare parvažiuoti būtų kitaip, negu ant Kelmės plento autiko laukti. O ir žiemą per tokius šalčius būtų šilčiau 10 jo labai fainai viskas skamba mašiniukas tau dabar labai praverstų tikrai jai dar ir kurą apmoka tai visai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-10-05, 10:53 PM | Žinutė # 1443 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o jis pas tave gyvena?kada pas mamą varysi? ne, kitoj gatvej, tevai dirba, tai nuvesiu as, nes per visa panevezi iki Regitros trenktis reikia o pas mama tik lapkricio gale, ir tik 4d, nepastebesit net
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 10:53 PM | Žinutė # 1444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šiandien mano kinderis pats prieš miegą paskaitė pasaką pagrandukas, jau tikrai gerai skaito o pats kaip džiaugiasi kaip smagu laukiu aš kada maniškis taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 10:54 PM | Žinutė # 1445 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ne, kitoj gatvej, tevai dirba, tai nuvesiu as, nes per visa panevezi iki Regitros trenktis reikia o pas mama tik lapkricio gale, ir tik 4d, nepastebesit net aaa aišku kaip jau nepastebėsim pastebėsim tikrai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 10:54 PM | Žinutė # 1446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažko pavargusi jaučiuosi,galva sunki tokia nebesėdėsiu jau einu miegoti ikiukas merginos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 10:57 PM | Žinutė # 1447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip smagu laukiu aš kada maniškis taip dar metukai ir pamatysi kad laikraščius skaito mergaitės na va aš "ryža " tapau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 10:58 PM | Žinutė # 1448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniškis tai su degučiais žaidžia įpylėm smėlio tai dabar maudosi
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-10-05, 11:00 PM | Žinutė # 1449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mergaitės na va aš "ryža " tapau juokas juokas juokas tai rodykis....... Laurituke, labanakt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 11:02 PM | Žinutė # 1450 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tai rodykis....... oj ne tikrovei, bet kaip noriu aš tik avatare ryža , na kokia man spalva graži
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 11:02 PM | Žinutė # 1451 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, pasakos nuėjo sekt
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-10-05, 11:05 PM | Žinutė # 1452 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj ne tikrovei, bet kaip noriu juokas juokas aš tik avatare ryža juokas juokas juokas , na kokia man spalva graži anwei anwei aaa, as vasara buvau ryza, man visai patiko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 11:07 PM | Žinutė # 1453 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aaa, as vasara buvau ryza, man visai patiko aga tu nuotraukoje gražei atrodei, aš jau senokai noriu ryžai dažytis bet baisu, nes reikės šveisinti visus plaukus, o taip nenoriu bet man kaip gražu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-10-05, 11:10 PM | Žinutė # 1454 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga tu nuotraukoje gražei atrodei, aš jau senokai noriu ryžai dažytis bet baisu, nes reikės šveisinti visus plaukus, o taip nenoriu bet man kaip gražu gi pabandyk, nepatiks, nusitamsisnsi..., as gryzdama pasitamsinau, bijojau baznytkaimyje but nesuprasta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 11:13 PM | Žinutė # 1455 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) bijojau baznytkaimyje but nesuprasta na jo visko gali būti aš irgi mastau patapsiu ryža o jei kas tada persidažysiu reikia prieš šventes atsinaujinti
|
Atsijungęs |
| |