Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
idit | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 10:15 AM | Žinutė # 601 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas sveikateles visiem ligoniukam pas mane siandien triuksmas,vaikinai nejo i mokyla tai ir zyggio nevedem
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 10:17 AM | Žinutė # 602 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas Quote (vaidabas) neapsisprendžia, jam stuburo disko atauga ar išvarža ot tai gydytojas sveikatytės sergantiems vaikiukams
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 10:42 AM | Žinutė # 603 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką pupos lekiu turiu reikaliukų, ir varysiu vyrioko pasiimt, važiuosim batukų pirkt geros jums dienelės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 12:07 PM | Žinutė # 604 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 1:14 PM | Žinutė # 605 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, sveikute
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 1:40 PM | Žinutė # 606 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, merginos Sveikatytės visiems ligoniukams Geriu arbatyte čiobrelių, sloga po truputį jau traukias, maniškis jau baigia "atsistot ant kojų", tai gal jau pagysim Nu koks "abydniakas", jaučiu taip ir nesulauksiu aš to skambučio dėl darbo. Visur pasakymas - "gaila, kad neturi patirties..." Tai iš kur man jos gauti, kad visi su patirtim nori??? Nu negaliu, kaip nervina. Jau vakar atsisėdus žliumbiau, nuo baigimo jau ieškau darbo ir rezultatų jokių Net kur administratorės ieškojo su viduriniu išsilavinimu - siunčiau CV, nieko, nu tai viršūnė... Žlugdo morališkai toks ieškojimas, jau visai niekam tikus jaučiuos...
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 1:44 PM | Žinutė # 607 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, sveikute Nikutea, sveikute.vargsiuke.laikykis.vat tas ir nervina kad is kur gauti tos patirties katik baigus mokslus!juokina jie su tais issidirbinejimais.priimtu dirbti ir butu tos patirties,o cia ne.atsimenu kai as baigiau aukstesniaja, zemes ukio vadyba.nuejau i darbo birza, tai nezinojo jos kas du per specialybe kvaisos... tai dirbau iki kasininke....
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 1:54 PM | Žinutė # 608 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, Va lygiai taip pat manosios nesupranta
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 2:10 PM | Žinutė # 609 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos mergytes,senai girdetos,senai matytos pasiilgau visu labai labai,matot pradejau dirbti,tai dirbu kasdien nuo 7.15 iki 17val vakaro,vienoje parduotuvikeje prekiu priemeja o savaitgaliai laisvi buna,tai visad ir buna darbo per juos man tai va pas mane yra stai kokiu naujienu,liepos 24 sumaineme aukso ziedus lekiu imesiu kelias foto i fotoalbumuka va taip ir gyvename,siandien esu namie nes mazius biskuti apsirgo,baisu su tom ligom,bet ka padarysi ruduo daro savo
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 2:12 PM | Žinutė # 610 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kristalija, sveika grazuole..maciau tavo fotkes one, super atrodei sveikinu dar kart
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 2:25 PM | Žinutė # 611 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kristalija, nuoširdžiausi sveikinimai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 2:25 PM | Žinutė # 612 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nikutea, Neprarask vilties,gal dar paskambins Darbo neduoda,tai iš kur bus ta patirtis Laikykis mergyt,gal viskas bus gerai Kristalija, Sveikinu sumainius aukso žiedus,būkite labai laimingi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 2:33 PM | Žinutė # 613 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, dekui tau mergyt Quote (Nikutea) Kristalija, nuoširdžiausi sveikinimai aciukas Quote (Romeniukas) Sveikinu sumainius aukso žiedus,būkite labai laimingi aciu labai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 2:40 PM | Žinutė # 614 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Labutis Laurituke, jėtau ir vėl sloga Kas čia užpuolė gražuoli grabaniuką Mažutis,linkiu pasveikti,bet aišku žodžiai nieko čia nepakeis. O jūs naudojate jūros vandenį? galvoju Mes sloga išsigydėme be jokių lašiukų nuo slogos,tik su Aktifedu ir jūros vandeniu,kekvieną rytą prieš einant į darželį,kad ir nėra slogos išsivalome nosytę su jūros vandeniu,ir į dieną taip kokius 3 kartus ir bent jau mūms kol kas labai padeda _liuks_ turime mes jį neprisileidžia jis jo reiks purkšti per prievartą nieko nebus Quote (Nikutea) Sveikutės, merginos 4 Sveikatytės visiems ligoniukams Geriu arbatyte čiobrelių, sloga po truputį jau traukias, maniškis jau baigia "atsistot ant kojų", tai gal jau pagysim Nu koks "abydniakas", jaučiu taip ir nesulauksiu aš to skambučio dėl darbo. Visur pasakymas - "gaila, kad neturi patirties..." Tai iš kur man jos gauti, kad visi su patirtim nori??? Nu negaliu, kaip nervina. Jau vakar atsisėdus žliumbiau, nuo baigimo jau ieškau darbo ir rezultatų jokių Net kur administratorės ieškojo su viduriniu išsilavinimu - siunčiau CV, nieko, nu tai viršūnė... Žlugdo morališkai toks ieškojimas, jau visai niekam tikus jaučiuos... laikykis mergina suprantu pilnai teve kaip nervas ima o tai blemba girdi baigi mokslus tai iš kur tos patirties pasiimti jai darbo niekas neduoda siaubas Quote (Kristalija) sveikos mergytes,senai girdetos,senai matytos sveikute o kas pasirodė pražuvelė ačiū merginos už palinkėjimus Airidukui buvome pas daktarę tai nieko sake nebegerti jokių vaistų nes sloga nestipri gal prais iki kito 5tadienio būsime dar namuose tai gal prais koks baisus vėjas šnd nu jau tikras ruduo buvau šnd iki ligonių kasų viską susitvarkiau,iki banko nuvariau už mažiaus rūbelius pervedžiau pinigus striukę užsakiau ,kelnytes ir pižamytę šiltą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-09-17, 2:41 PM | Žinutė # 615 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Nu koks "abydniakas", jaučiu taip ir nesulauksiu aš to skambučio dėl darbo. Visur pasakymas - "gaila, kad neturi patirties..." Tai iš kur man jos gauti, kad visi su patirtim nori??? Nu negaliu, kaip nervina. Jau vakar atsisėdus žliumbiau, nuo baigimo jau ieškau darbo ir rezultatų jokių nenusimink nikutea viskas bus gerai tikrai susirasi darbą
|
Atsijungęs |
| |