Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 11:04 AM | Žinutė # 691 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas na ir šalta lauke koks šlytkštus ora buvau iki darbo nulėkus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 11:18 AM | Žinutė # 692 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ir šalta lauke liudna liudna koks šlytkštus ora liudna liudna buvau iki darbo nulėkus miela o pas mus saulutė šviečia, taip gražu... Aš bandau apsitvarkyt namus, valgyt padaryt..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 11:31 AM | Žinutė # 693 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) o pas mus saulutė šviečia, taip gražu... Aš bandau apsitvarkyt namus, valgyt padaryt.. aš irgi eisiu apsitvarkyti , dar reikia eitimišraines žiemai su grybais išsivirti, dar obuolių parsivežėm tai reikia obuolienės žiemai išsivirti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 11:41 AM | Žinutė # 694 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.pas mus viskas gerai.vakar buvom islekia po pardes pasimalti.po to pas broliukus uzvaziavom.taip visa diena ir praejo..mano dama jau moksei.vyras dar miega jam i darba po pietu.gimine ir dar miega.nors vienas jau darbe.tai va taip ir judam.ruosiames brolio 30 meciui.reikia mastau etiketa padaryti kokia sustra ant butelio.ir galvoju svaru po 1 iskeisti 50 sake nori pinigais.tai gales dziaugtis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 1:02 PM | Žinutė # 695 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos mergytes Quote (virginijak) o pas mus saulutė šviečia, taip gražu... tikrai faina
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 1:33 PM | Žinutė # 696 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) galvoju svaru po 1 iskeisti 50 sake nori pinigais.tai gales dziaugtis gerai sugalvojai, mes taip buvom per draugų vestuves padarę 200litų pakeitėm po 10Lt ir taip dar dvi poros draugų Quote (virginijak) saulutė šviečia, taip gražu... pas mus irgi saulutė išlindo
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 1:36 PM | Žinutė # 697 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) o pas mus saulutė šviečia, taip gražu... tikrai faina Quote (snieguoliuke) pas mus irgi saulutė išlindo kosmaras kiek lija.upes jau patvinusios. niu sie metai parode tikrus metu laikus.ziema salta,pavsaris liuks,vasra beproto karsta,na o ruoduo nenustoja lyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 1:38 PM | Žinutė # 698 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) niu sie metai parode tikrus metu laikus.ziema salta,pavsaris liuks,vasra beproto karsta,na o ruoduo nenustoja lyti tikrai taip, nuo ryto pas mus buvo labai prastas oras, lijo šalta, vėjas, o dabar saulutė šviečia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 1:40 PM | Žinutė # 699 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pavydziu.cia pajuri visa savaitgali lijo.nors vakar istaikem proga ir vaziavom i ventes raga.pauksciu nedaug buvo tinkluose bet vaikinam patiko,na o mes ''pravedinom smegenis'',nusipirkom super skaniu karsiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 1:48 PM | Žinutė # 700 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ors vakar istaikem proga ir vaziavom i ventes raga.pauksciu nedaug buvo tinkluose bet vaikinam patiko,na o mes ''pravedinom smegenis'',nusipirkom super skaniu karsiu kaip faina , mes tai sode darbavomės bet kadangi beveik visą laiką lijo tai toks ir darbavimasis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 1:49 PM | Žinutė # 701 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) .pauksciu nedaug buvo tinkluose bet vaikinam patiko o ten juos žieduoja
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 2:10 PM | Žinutė # 702 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ten juos žieduoja aga.na pavasari sako ju buna daugiau.bet mum ten patinka nes labai ramu ir grazi gamta,matosi visa neringos juosta.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 5:07 PM | Žinutė # 703 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 5:42 PM | Žinutė # 704 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na pavasari sako ju buna daugiau.bet mum ten patinka nes labai ramu ir grazi gamta,matosi visa neringos juosta. kaip faina, įsivaizduoju kaip gražu Quote (Romeniukas) Sveikutės labutis , kaip miesto puošimas praėjo vaikučiams
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-20, 5:46 PM | Žinutė # 705 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Miestą puoš ligtai rytoj kiek supratau Pavargau šiandienvisą dieną saugojau draugės lelių.11 mėn, tai nusivariau nuo kojų su tokiu mažučiuku prisidavusi Gerai,kad maniškiai dabar ramiai sėdi ir žiūri filmuką Marmadukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |