Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 6:31 PM | Žinutė # 931 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės parsivilkome katik su vaikais iš miesto,gražus oras pasivaikščiojome,pasigrožėjome mieste rudens gėrybių darbeliais,atsigėrėme kokteiliukų ir gryžome namo. ryte daviausi po turgų,kol išsirinkau batus ir kelnes tai tris valandas vaikščiojau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 6:36 PM | Žinutė # 932 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveikutės parsivilkome katik su vaikais iš miesto,gražus oras pasivaikščiojome,pasigrožėjome mieste rudens gėrybių darbeliais,atsigėrėme kokteiliukų ir gryžome namo. ryte daviausi po turgų,kol išsirinkau batus ir kelnes tai tris valandas vaikščiojau tikrai gražus oras, manasis pas draugą rožyne duodasi reikės važiuot parsivešt na manau visos mes taip ilgai renkamės, tokia jau mūsų prigimtis , na va rudens sezonui pasiruošus o aš turgui batų kažkaip neperku, nes man tokie vienkartiniai, o kai aš dar ir sunešioju greit bet užtat pasirinkimas tai tikrai didelis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:04 PM | Žinutė # 933 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pagaliau baigiau tvarkytis indus ploviaus valiausi virituvėje dabar tvarkelė eisiu pasidarysiu arbačikės gal kas su manimi?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:06 PM | Žinutė # 934 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes gryžome iš gydytojos vaikas užmigo,paklausė daktarė sakė nieko blogo negirdžiu bet kosuliui padėti dar reikia tai vaistukų dar išrašė ir iki 2tradienio dar namuose būti gydysimės dar pas mus ir toks variantas,pirmadieni dar eisim pas gydytoja,dar vaistukus geriamQuote (Laurituke) reikia žinoti kur pirkti ir tikrai nenusivilsi ir kur cia taip labas vakariukas visoms
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:06 PM | Žinutė # 935 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) eisiu pasidarysiu arbačikės gal kas su manimi?
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:07 PM | Žinutė # 936 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) eisiu pasidarysiu arbačikės gal kas su manimi?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:08 PM | Žinutė # 937 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) pas mus ir toks variantas,pirmadieni dar eisim pas gydytoja,dar vaistukus geriam Quote (Laurituke) nu sakė daug kasijančių,jatau tikiuos pasveiksime jau iki kito antradienio Quote (nerida) ir kur cia taip 10 http://www.zvaigzdute.lt/ čia mes perkame
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:10 PM | Žinutė # 938 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu sakė daug kasijančių tikra tiesa oras dabar toks, na mes pirmadienį eisim skiepo
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:11 PM | Žinutė # 939 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu sakė daug kasijančių,jatau tikiuos pasveiksime jau iki kito antradienio ir pas mus daug serganciu,pas gydytoja kruva korteliu Quote (Laurituke) http://www.zvaigzdute.lt/ čia mes perkame aciukas uz nuorodele,paziurinesiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:12 PM | Žinutė # 940 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) aciukas uz nuorodele,paziurinesiu 10 nėra už ką
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:21 PM | Žinutė # 941 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke koks avas ziuriu visos dazniau avus keist pradejo snieguoliukes irgi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 7:44 PM | Žinutė # 942 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) Laurituke koks avas ziuriu visos dazniau avus keist pradejo snieguoliukes irgi aga Laurituke moka išsirinkt ačiukas nerida taviškis irgi gražus, toks akį traukiantis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:14 PM | Žinutė # 943 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) Laurituke koks avas dėkoju mergina Quote (nerida) ziuriu visos dazniau avus keist pradejo jo kažkaip kai randi gražų tai ir keitiesi,dažniau pamatau gražių dabar matyt todėl kad dėmesį daugiau kreipi Quote (snieguoliuke) aga Laurituke moka išsirinkt ačiukas ir tau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 8:56 PM | Žinutė # 944 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis dar kartelį Na ką eisime jau neužilgo moteris žiūrėti,pasijuoksime iš Robertėlio
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:03 PM | Žinutė # 945 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Labutis dar kartelį Na ką eisime jau neužilgo moteris žiūrėti,pasijuoksime iš Robertėlio aga mano mažius jau miegot ruošiasi tai eisiu žiūrėt viena akim
|
Atsijungęs |
| |