Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:28 PM | Žinutė # 541 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukai prašyk kad vyras už rankutės nuvestų , saugiau jausies ir nebijosi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:32 PM | Žinutė # 542 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aš kai pamastau, kad noriu pamatyt kaip vaikai užauga, šeimas kuria, anūku noriu sulaukt, tai vėl ko, iškart lekiu pas gyd, jei jau kas matau jog blogai Tai kad pradedi eiti ir visi tyrimai būna geri jautiesi blogai,o sako,kad viskas gerai,tipo tokia jauna ligų ieškai Tai ir nėra noro dėl kekvieno negalavimo bėgti pas gydytojus Quote (snieguoliuke) tikra tiesa ir dar gerai kad nereikia mokėti už kai kuriuos tyrimus Gerai būtų,kad nereikėtų,šviečiausi plaučius mokamai,ryjau žarną skrandžio švietimui mokamai 50lt, tyrimai kraujo kažkokie mokami,pas gastrologą tyrimas mokamas Tai dėl to ir persiregistravau pas kitą gydytoją,gal ta nesiuntinės visur mokamai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:32 PM | Žinutė # 543 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai prašyk kad vyras už rankutės nuvestų , saugiau jausies ir nebijosi Pati nueisiu kai labai reikės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:36 PM | Žinutė # 544 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) jautiesi blogai,o sako,kad viskas gerai,tipo tokia jauna ligų ieškai Tai ir nėra noro dėl kekvieno negalavimo bėgti pas gydytojus na manau nuo daktaro priklauso Quote (Romeniukas) Gerai būtų,kad nereikėtų,šviečiausi plaučius mokamai,ryjau žarną skrandžio švietimui mokamai 50lt, tyrimai kraujo kažkokie mokami,pas gastrologą tyrimas mokamas Tai dėl to ir persiregistravau pas kitą gydytoją,gal ta nesiuntinės visur mokamai aga ir aš mokėjau , sako nemokami tik tie jai siunčia su tam tikra diagnoze, mane vasarą siuntė pas širdies daktarą tai už tyrimus nemokėjau o dabar norėjau eiti pasitikrinti tai sako profilaktiškai už tyrimus reikia mokėti net nežinau iš kur tokia tvarka , o už kraują tai nemokėjau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:36 PM | Žinutė # 545 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gerai būtų,kad nereikėtų,šviečiausi plaučius mokamai,ryjau žarną skrandžio švietimui mokamai 50lt, tyrimai kraujo kažkokie mokami,pas gastrologą tyrimas mokamas Tai dėl to ir persiregistravau pas kitą gydytoją,gal ta nesiuntinės visur mokamai kur tu čia taip? aš pas Kondratiene, savanorių aikštėj prisiregistravus, kažkokius tyr kraujo į Vilniu siuntė, tai mokėjau, bet nei plaučių švietimai, nei kitos procedūros nemokamos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:37 PM | Žinutė # 546 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o ie seselė labai faina, jei pamiršti, tai paskambina, paragina, kad kokie nors tyr šiemet dar neatlikti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:38 PM | Žinutė # 547 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pati nueisiu kai labai reikės na jei taip juokausi, tai manau reikš nuvešti , o šeip daktarų ir aš bijau o ypač ginekologų kai buvo vyras ginekologas buvo kažkaip ne taip baisu, kai dabar moteris nors mano gydytoja va neseniai regėjimą sumaniau pasitikrinti, kažkaip vieną akį skaudėjo bet sakė nieko nėra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:39 PM | Žinutė # 548 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kur tu čia taip? aš pas Kondratiene, savanorių aikštėj prisiregistravus, kažkokius tyr kraujo į Vilniu siuntė, tai mokėjau, bet nei plaučių švietimai, nei kitos procedūros nemokamos Čia prie buvusio Klevo šeimos klinikoje,esmė tokia,kad tipo eilės didelės ir geriau tu eik mokamai ir greitai prieisi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:39 PM | Žinutė # 549 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| [Quote (vaidabas) Kondratiene, savanorių aikštėj prisiregistravus, kažkokius tyr kraujo į Vilniu siuntė, tai mokėjau, bet nei plaučių švietimai, nei kitos procedūros nemokamos aga girdėjau apie tą daktarę mūsų sesutė irgi tai kažkada šokoladą nunešiau net
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:41 PM | Žinutė # 550 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kad tipo eilės didelės ir geriau tu eik mokamai ir greitai prieisi na eilės tai tikrai didelės, ir jei skubiai na sakykim ant šviežiųjų tai manau kad privačiai gal netgi geriau , na jei tau taip skauda galvą padarytų iš krat tyrimus ir pamatytų, o kol tu prieisi Jakšto poliklinikoj būsi ir pamiršus kas tai yra tas skausmas o ir tyrimai nieko neparodys
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:46 PM | Žinutė # 551 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na būna didelės, bet jei reik greičiau, sesele parašo ant siuntimo- ekstra,norssako pabumbės, nekreipk dėmėsio, arba gyd suskambina, susitaria....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:47 PM | Žinutė # 552 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) bet jei reik greičiau, sesele parašo ant siuntimo- ekstra,norssako pabumbės, nekreipk dėmėsio, arba gyd suskambina, susitaria.... aga galima ir taip , bumba jakšto poliklinikoje registratūroje labai dažnai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:49 PM | Žinutė # 553 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na būna didelės, bet jei reik greičiau, sesele parašo ant siuntimo- ekstra,norssako pabumbės, nekreipk dėmėsio, arba gyd suskambina, susitaria.... Tai vat viskas priklauso nuo gydytojos Privačiai buvau pas gynekologę,pas ją vaikščiojau su abiem nėštumais,auksas ne gydytoja Filimanavičienė gal žinote
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:52 PM | Žinutė # 554 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai nesiregistruosiu,lauksiu jūsų draugiškai susikibę už rankučių nueisime 10 gerai Quote (snieguoliuke) o ypač ginekologų nemalonūs ne
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 9:52 PM | Žinutė # 555 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai vat viskas priklauso nuo gydytojos Privačiai buvau pas gynekologę,pas ją vaikščiojau su abiem nėštumais,auksas ne gydytoja Filimanavičienė gal žinote Žinau, su vienu vaiku gimdyklon išleido, kitą priėmė... Paškevičienė dar man labai patiko
|
Atsijungęs |
| |