Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:20 PM | Žinutė # 511 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mamą lėksi ane keliauninkė tu joooo. kaip laukiu.., snd ziuriu kaip lipa lektuvan, ir nors verk, kaip ir as noriu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:21 PM | Žinutė # 512 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) joooo. kaip laukiu.., snd ziuriu kaip lipa lektuvan, ir nors verk, kaip ir as noriu juokas nieko mėn laiko prais nepajusi kaip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:22 PM | Žinutė # 513 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) joooo. kaip laukiu.., snd ziuriu kaip lipa lektuvan, ir nors verk, kaip ir as noriu aga faina faina, patinka lėktuvu skristi mes gruodžio pradžioj jei viskas išeis skrisim į austriją
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:25 PM | Žinutė # 514 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ar matėt naują filmuką , kažkaip ten "aš ir mano blogasis aš " ar kažkas panašaus mes buvom vaikus nuvedę tai palikom vienus žiūrėt sakė labai patiko tai rytoj arba antradienį vesim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 8:07 PM | Žinutė # 515 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką plepsės veikiat , aš tai arbatytės pasitaisiau, kinderis ruošiasi miegui, išsidūko šiandien
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 8:08 PM | Žinutė # 516 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką plepsės veikiat 4 4 , aš tai arbatytės pasitaisiau, kinderis ruošiasi miegui, išsidūko šiandien _liuks_ _liuks_ atsinešiau obuolį,eisiu arbačikės pasidaryti noriu su ps ką nors padaryti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 8:10 PM | Žinutė # 517 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) atsinešiau obuolį,eisiu arbačikės pasidaryti noriu su ps ką nors padaryti o obuoliuko ir aš noriu, reikia ir man atsinešti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 8:11 PM | Žinutė # 518 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o obuoliuko ir aš noriu, reikia ir man atsinešti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 8:13 PM | Žinutė # 519 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kad kai paskaičiau taip k nors rugštesnio užsimaniau , patinka man obuoliai ypač žiemą
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 8:19 PM | Žinutė # 520 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, nusiaudžiau, galiu toliau kompintis mano didžioji sumuštinukus karštus kepa, vyrukas arbatos pritaisė, tai vakaras bus persivalgymo , o va pora mėn prisilaikydama, jau šešis kg buvau numetus, šiandien pasisvėriau, jau po visu balių mano pastangos eina veltui
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 8:30 PM | Žinutė # 521 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mano didžioji sumuštinukus karštus kepa, vyrukas arbatos pritaisė, tai vakaras bus persivalgymo 10 , o va pora mėn prisilaikydama, jau šešis kg buvau numetus, šiandien pasisvėriau, jau po visu balių mano pastangos eina veltui 10 nieko susijimsi vėl aprimo baliukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 8:35 PM | Žinutė # 522 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man vėl galva skauda reikės eiti praustis ir įl ovytę vaidabas, nenorėk baliai lieka baliais,numesi tuos nereikalingus kg,gali man atiduoti,priimsiu mielu noru
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 8:36 PM | Žinutė # 523 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vaidabas, nenorėk baliai lieka baliais,numesi tuos nereikalingus kg,gali man atiduoti,priimsiu mielu noru va,va turim kam duoti numesiu ir aš tau kelis Quote (Romeniukas) Man vėl galva skauda reikės eiti praustis ir įl ovytę nu va negerai kažkas tu tikrai eik greičiau pas daktarę tegu žiūri kas tau yra aš eisiu gulti vyriukai duodasi,dar talentus rodo pažiūrėsiu gal dar vėliau prisėsiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 8:40 PM | Žinutė # 524 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nieko susijimsi vėl aprimo baliukai nieko tokio susikaupsi ir vėl pamatysi kad nebėra Quote (Romeniukas) Man vėl galva skauda reikės eiti praustis ir įl ovytę na manau reikia pas daktarą Quote (Laurituke) aš eisiu gulti vyriukai duodasi,dar talentus rodo pažiūrėsiu gal dar vėliau prisėsiu aš irgi jau norėčiau bet darbelio dar truputi yra tai dar panaktinėsiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 8:40 PM | Žinutė # 525 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) va,va turim kam duoti numesiu ir aš tau kelis Galiu kokius 10kg drąsiai priimti Quote (Laurituke) nu va negerai kažkas tu tikrai eik greičiau pas daktarę tegu žiūri kas tau yra aš eisiu gulti vyriukai duodasi,dar talentus rodo pažiūrėsiu gal dar vėliau prisėsiu Keista,nes galva man niekada neskaudėdavo,iškyrus po O dabar kekvieną dieną skauda
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |