Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 9:54 PM | Žinutė # 646 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) man labai grazu puokstes, kai rozes is rudeniniu, margu lapu buna padarytos.. aga gražu i neseniai išmokau pasidaryti, bet va bėda lapai tai šlapi kažką galvoju iš cukinijos ar moliūgo padaryti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 9:54 PM | Žinutė # 647 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) maniskis jau mane traukia per danti, sako zinai, geriau jau pilni namai saldainiu, nei makaronu tai jau tikrai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 9:56 PM | Žinutė # 648 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Rytoj Virgis valuntonis pas mus babilone koncertuoja reikės gal palėkti
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 9:58 PM | Žinutė # 649 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kelinta cia? antram Babilone? ech, musu kulturkej direktorium dirbo kazkada, mano didzioji pas ji dainavimo studija lanke
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:02 PM | Žinutė # 650 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kelinta cia? antram Babilone? ech, musu kulturkej direktorium dirbo kazkada, mano didzioji pas ji dainavimo studija lanke šiandien kai iš filmo ėjom pamatėm, 19val skelbimas tai natram babilone kabo, tai sakau gal jame ir vyks , jis per mūsų diplomų įteikimą dainavo ir renginį vaikų namuose su juo vedėm labai paprastas žmogus, o maniškis pas jį elektrą tvarkė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:05 PM | Žinutė # 651 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Na yra kas geriau už tave žino vat ko dar nežinojai Tai jau senai patebėjau,kad kažkas geriau pažysta mano vyra geriau nei aš,nes ma tau,kad kažkas rašo tai ko dar nežinojau,o kažkas žino Gal kažkas žino geriau negu aš
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:07 PM | Žinutė # 652 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, PUOKŠTĖ NEREAILIAI GRAŽI LABAI ORIGINALU IR GRAŽU
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:08 PM | Žinutė # 653 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jau senai patebėjau,kad kažkas geriau pažysta mano vyra geriau nei aš,nes ma tau,kad kažkas rašo tai ko dar nežinojau,o kažkas žino Gal kažkas žino geriau negu aš na manau abi suprantam apie ką aš tai dar kartą sveikinu kad pagaliau pasiekei kad pasikeistų na bet svarbu gerai ir viskas ane
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:08 PM | Žinutė # 654 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj kiek grožybių radau intere kažin ar man taip išeis Mergaitės o kada pas jus rudenėlio šventė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:09 PM | Žinutė # 655 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas tai lėksi į koncertą
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:13 PM | Žinutė # 656 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vaidabas tai lėksi į koncertą turbut kad ne, ryt statysim zidinuka, tai vyks iskilmingas jo uzkurimas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:15 PM | Žinutė # 657 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kadangi pažįstamos esam ne metus ir ne du tai manau supranti iš kur ta nuomonė labai šaunu kad pagaliau pasikeitė vA ČIA TA JAU VIRŠŪNĖ ŽMONĖS AUGA,KEIČIASI,TOBULĖJA,IR NĖRA KO ČIA LYGINTI KAS BUVO PRIEŠ KELIUS METUS ,KAŽKAS IR TAIP NEGYVENO KAIP DABAR GYVENA... kAS ČIA PER PALYGINIMAI ŽMONĖS KARTAIS PRASIGYVENA IR BE AUKŠTOJO IŠSILAVINIMO,TIK REIKIA SMEGENŲ TURĖTI
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:18 PM | Žinutė # 658 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) turbut kad ne, ryt statysim zidinuka, tai vyks iskilmingas jo uzkurimas kaip faina Quote (Romeniukas) ŽMONĖS AUGA,KEIČIASI,TOBULĖJA,IR NĖRA KO ČIA LYGINTI KAS BUVO PRIEŠ KELIUS METUS ,KAŽKAS IR TAIP NEGYVENO KAIP DABAR GYVENA... kAS ČIA PER PALYGINIMAI ŽMONĖS KARTAIS PRASIGYVENA IR BE AUKŠTOJO IŠSILAVINIMO,TIK REIKIA SMEGENŲ TURĖTI na ką aš ir sakau tai šaunu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:19 PM | Žinutė # 659 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ŽMONĖS AUGA,KEIČIASI,TOBULĖJA,IR NĖRA KO ČIA LYGINTI KAS BUVO PRIEŠ KELIUS METUS ,KAŽKAS IR TAIP NEGYVENO KAIP DABAR GYVENA. romeniukai niekas nelygina , čia tavo gyvenimas ir viskas tuo pasakyta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:20 PM | Žinutė # 660 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš sakau būtų faina jei vaidabas būtum atvažiavus būtume susitikimą padarę
|
Atsijungęs |
| |