Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:25 PM | Žinutė # 661 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kAS ČIA PER PALYGINIMAI ŽMONĖS KARTAIS PRASIGYVENA IR BE AUKŠTOJO IŠSILAVINIMO,TIK REIKIA SMEGENŲ TURĖTI romeniukai neprikaišiok išsilavinimo negražu jei taip kliūna mokslas eik pati mokytis :_liuks_: o va kas liečia smegenis visiškai teisi kiekvienas turim savo smegenis :_liuks_:
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2010-10-20, 10:26 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:27 PM | Žinutė # 662 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na manau abi suprantam apie ką aš tai dar kartą sveikinu kad pagaliau pasiekei kad pasikeistų na bet svarbu gerai ir viskas ane žINAI PASKUTINIU METU MAN VISKAS SVARBU... GANAN LYGINTI MAMAZGAS KELIŲ METŲ SENUMO IR PLETKAIS... YRA REALYBĖ DAR ŠIAIS LAIKAIS ... GANA KALBĖTI ,UŽUOMINOMIS, JEI KAŽKAS TURI KĄ PASAKYTI TAI SAKYKIT, UŽKNISO KAŽKOKIOS UŽUOMONOS,PRSIMINIMAI... ŽMONĖS GYVENA,TOBULĖJA,MĄSTO,KAŽKAS KEIČIASI... NE KEKVIENAM SUPRATI... kĄ VEIKIATE MERGINOS
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:29 PM | Žinutė # 663 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pagaliau sumeistravau iš cukinijos šį bei tą reiks nufotkint
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:29 PM | Žinutė # 664 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) žINAI PASKUTINIU METU MAN VISKAS SVARBU... GANAN LYGINTI MAMAZGAS KELIŲ METŲ SENUMO IR PLETKAIS... YRA REALYBĖ DAR ŠIAIS LAIKAIS ... GANA KALBĖTI ,UŽUOMINOMIS, JEI KAŽKAS TURI KĄ PASAKYTI TAI SAKYKIT, UŽKNISO KAŽKOKIOS UŽUOMONOS,PRSIMINIMAI... ŽMONĖS GYVENA,TOBULĖJA,MĄSTO,KAŽKAS KEIČIASI... NE KEKVIENAM SUPRATI... aš nieko ir nesakau ir jokių čia pamazgų nėra tai dar krtą sakau labai šaunu kad žmons mąsto ir tobulėja
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2010-10-20, 10:32 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:32 PM | Žinutė # 665 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) maniskis jau mane traukia per danti, sako zinai, geriau jau pilni namai saldainiu, nei makaronu juokas Nu jo jis čia teisingai sako
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:32 PM | Žinutė # 666 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) romeniukai niekas nelygina , čia tavo gyvenimas ir viskas tuo pasakyta DOMIAI PASAKYTA,TIPO MANO GYVENIMAS,IR TUOM VISKAS PASAKYTA ...KAS PASAKYTA?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:33 PM | Žinutė # 667 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Nu jo jis čia teisingai sako aš parodžiau dabar su makaronais, sako gražu, sakau reikia pabandyti padaryti, sako na jau ne žalių makaronų tai aš nevalgysiu bet manau gera dovana būtų, bet kažin su kokiais dažais ten juos užpurškia, gal su tais purškiamais
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:34 PM | Žinutė # 668 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| suplyšo tapkės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:36 PM | Žinutė # 669 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet manau gera dovana būtų, bet kažin su kokiais dažais ten juos užpurškia, gal su tais purškiamais galvoju na su purškiamais dažais mano vyras vadina aerozoliu jį jis nusiperka jei reikia ką uždažyti perkam ermitaže,yra senukuose yra visokių visokiausių spalvų.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:36 PM | Žinutė # 670 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) DOMIAI PASAKYTA,TIPO MANO GYVENIMAS,IR TUOM VISKAS PASAKYTA ...KAS PASAKYTA? na ko čia dabar prikibai paaiškinsiu, turėjau omenį, kad čia tavo gyvenimas ir tik tu gali žinoti kas geriau o kas ne ir pan , nieko tuo nenorėjau pasakyti, tik tai kad kiekvienas kuriame gyvenimą taip kaip geriau mums
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:38 PM | Žinutė # 671 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na su purškiamais dažais mano vyras vadina aerozoliu jį jis nusiperka jei reikia ką uždažyti perkam ermitaže,yra senukuose yra visokių visokiausių spalvų. aš irgi pagalvojau apie tuos, man ten berods paskutinė foto kur vaidabas įkėlė labai gražiai padaryta iš tų kaspinėlių , na super atrodo manau gražiai atrodytų jei nudažytum žaliai ir atrodytų kaip eglutė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:39 PM | Žinutė # 672 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) suplyšo tapkės tai ką taip darei kd suplyšo , man irgi manau reiktų šiltesnes nusipirkti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:41 PM | Žinutė # 673 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš irgi pagalvojau apie tuos, man ten berods paskutinė foto kur vaidabas įkėlė labai gražiai padaryta iš tų kaspinėlių , na super atrodo _liuks_ _liuks_ manau gražiai atrodytų jei nudažytum žaliai ir atrodytų kaip eglutė _liuks_ aha papuošimas geras blemba galvoju norėčiau visai šventėms tokį pasidaryti Quote (snieguoliuke) tai ką taip darei kd suplyšo juokas juokas , man irgi manau reiktų šiltesnes nusipirkti juokas tokias gražias turėjau nesenai pirkau ir še tau nieko nedariau ir jaučiu vidus išplyšu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:41 PM | Žinutė # 674 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na manau abi suprantam apie ką aš tai dar kartą sveikinu kad pagaliau pasiekei kad pasikeistų na bet svarbu gerai ir viskas ane kO AŠ PASIEKIAU IR KO NE TAI NE TAVO REIKALAS... NEPYK,BET UŽKNISA KAI VAIDINI KIBO FORUMO DRAUGĘ ... Quote (snieguoliuke) na ką aš ir sakau tai šaunu kAI NEŽINAI TAI IR NESAKYK... Quote (snieguoliuke) romeniukai niekas nelygina , čia tavo gyvenimas ir viskas tuo pasakyta kAŽKAS LYGINA NELYGINAMUS DALYKUS... Quote (snieguoliuke) nieko ir nesakau ir jokių čia pamazgų nėra tai dar krtą sakau labai šaunu kad žmons mąsto ir tobulėja jO JO....
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 10:43 PM | Žinutė # 675 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) suplyšo tapkės Va čia tai geras,man ir suplyšo Tai gerai,kad buvom babilone tai nusipikau kambarines
|
Atsijungęs |
| |