Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 10:18 AM | Žinutė # 766 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Labas rytas negaliu rasyti,klaviat8ra u=silenke galutinai nei lt raidziu nei raso normaliai,tarpu nedaro,zodziu kosmaras su tokia klaviatura tai vakar pievas prirasiau del mygtukas nevekkia o kaip tave suprantu.paskutini syki pas mane nebuvo S ir T raidziu.tai kai rasydavau dedavau bruksneli ir kam reikedavo patys isistatydavo,arba zaisdavau su ''copy ir paste''
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 10:23 AM | Žinutė # 767 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos na va pas mus nėra labai jau baisi dienelė o ir nelyja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 10:25 AM | Žinutė # 768 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tai vakar pievas prirasiau del mygtukas nevekkia Quote (Romeniukas) sveikstu vyro meile kip reikalas Quote (Romeniukas) PILDO VISUS MANO ŽEMIŠKUS NORUS... na į lankas truputuką į lankas virginijak o jau puoduko grožis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 10:26 AM | Žinutė # 769 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o kaip tave suprantu.paskutini syki pas mane nebuvo S ir T raidziu.tai kai rasydavau dedavau bruksneli ir kam reikedavo patys isistatydavo,arba zaisdavau su ''copy ir paste'' pas mus viena raidė kertasi , bet kartais rašo normaliai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 10:30 AM | Žinutė # 770 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vadinsi laikas keisti klaviatura as dazniausiai jau kai visai sakes tik tada nauja nusiperku,nes seip buna gaila pinigu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 10:37 AM | Žinutė # 771 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės na oras man šaltokas, drėgna, nei kieme lapus grėbtt, nei į kapus važiuot o jau čia puodelio gražumas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 10:42 AM | Žinutė # 772 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na oras man šaltokas, drėgna, nei kieme lapus grėbtt, nei į kapus važiuot as irgi galvojau dar kieme pasidarbuot,bet itariu teks apsiribot tik namais.
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 10:45 AM | Žinutė # 773 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as irgi galvojau dar kieme pasidarbuot,bet itariu teks apsiribot tik namais. na ka. einam turbūt kuopt namų..
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 10:50 AM | Žinutė # 774 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| reikia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 11:12 AM | Žinutė # 775 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vadinsi laikas keisti klaviatura as dazniausiai jau kai visai sakes tik tada nauja nusiperku,nes seip buna gaila pinigu aga pas mus yra dar belaidė, bet nepatinka man ji Quote (vaidabas) Sveikutės na oras man šaltokas, drėgna, nei kieme lapus grėbtt, nei į kapus važiuot labukas , na va pas mus apsiniauke, bet nelyja kaip tavo medelis Quote (vaidabas) o jau čia puodelio gražumas visoms manau patinka o kava kokia skni iš tokio puoduko
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 1:06 PM | Žinutė # 776 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip tavo medelis stovi tas medelis, nieko nedarau, kol vaikai iš mokyklos gryš, tada jau visiems smagiau, daugiau įdėjų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 1:09 PM | Žinutė # 777 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) stovi tas medelis, nieko nedarau, kol vaikai iš mokyklos gryš, tada jau visiems smagiau, daugiau įdėjų irgi gerai, pas vaikus daugiau kūrybinių fantazijų
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 2:02 PM | Žinutė # 778 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas merginos aš tai darau valgyti vaikas būna su mano mačiute tai prisėdau ir čia per laisvą minutę
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 2:04 PM | Žinutė # 779 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labukas merginos aš tai darau valgyti vaikas būna su mano mačiute tai prisėdau ir čia per laisvą minutę labutis aš verdu sriubytę, ir plovą reikės padaryti Laurituke parašiau kaip reikia tortą daryti žinok manasis daugiau nei pusę suvalgė sako kaip skanu tikras smalyžius
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 2:08 PM | Žinutė # 780 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke parašiau kaip reikia tortą daryti žinok manasis daugiau nei pusę suvalgė sako kaip skanu tikras smalyžius nu reik pamėginti padaryti būtinai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |