Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 7:08 PM | Žinutė # 796 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, kvapas issisklaide, sedim kaip pirty jauciu kokie 27 kaip nieko, nes ausys raitos, tai va pravedinsim dar karta namus, vaikai kas prie pamoku, kas prie pc, tai mes jau is to gerumo, is siltu namu pas draugus leksim kas del sveciu, tai net nezinau, visokiu yra..., kai lipdau medzius, pas mane jei kokia draugyte ateina, nemetu visko, puikiai ir taip galim bendraut, jei tai artima drauge.., nes tada ji ir vandens uzkais, ir puodelius paruos :juokas:, nes mest taip iprate viena pas kita taip, o buna, kad sedi kartais plepi, buna kad lakstai ir tik sokineji............
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 7:22 PM | Žinutė # 797 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kas del sveciu, tai net nezinau, visokiu yra..., kai lipdau medzius, pas mane jei kokia draugyte ateina, nemetu visko, puikiai ir taip galim bendraut, jei tai artima drauge.., nes tada ji ir vandens uzkais, ir puodelius paruos :juokas:, nes mest taip iprate viena pas kita taip, aga pas mane irgi jei labai nori kažko tai nueina ir pasiema tiek aš pas ją tiek ji pas mane tada ir kava skanesnė būna
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 7:31 PM | Žinutė # 798 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pagaliau vaikinai baige daryt pamokas,ir as jau laisvesne .ryt paskutine diena tai eis kina. na o jus ka veikiat?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 7:40 PM | Žinutė # 799 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na va pagaliau vaikinai baige daryt pamokas,ir as jau laisvesne .ryt paskutine diena tai eis kina. na o jus ka veikiat? aš tai va sėdžiu kažkaip keisai jaučiuosi, gal temperatūros turiu , kinderis piešia, jam ryt paskutinė diena ir savaitė atostogų, ir ikimokyklinukams duoda , tai va pailsės truputį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 7:58 PM | Žinutė # 800 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai va sėdžiu kažkaip keisai jaučiuosi, gal temperatūros turiu nu gal vejas petrauke.sianakt jau zadejo slapdriba idomu ar taip ir bus.nors dabar pas mus jau rodo -1
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 8:03 PM | Žinutė # 801 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mano geriausia draugytė pavyzdžiui jei daro valgyt tai sakykim jei verda sriubą tai nieko daugiau nedaro, tai sakau antrą daryk, laiko susitaupys, o vat jei neišeina, išverda sriuba tada kotletus kepa nu jo matai visos mes skirtingos aš tai viską kartu darau kai valgyti gaminu ir greičiau ir patogiau pas mus sninga
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 8:05 PM | Žinutė # 802 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mus sninga grazu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 8:20 PM | Žinutė # 803 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo matai visos mes skirtingos aš tai viską kartu darau kai valgyti gaminu ir greičiau ir patogiau aš irgi Quote (Laurituke) pas mus sninga pas mus lyja o koks vėjas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-21, 8:50 PM | Žinutė # 804 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jo gražu tik vėjo galėtų nebūt i Quote (snieguoliuke) pas mus lyja o koks vėjas turėtų snigti ir pas tave nes netoli esi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 8:27 AM | Žinutė # 805 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas su pirmosiomis snaigemis vaisinu pusrytukais
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:08 AM | Žinutė # 806 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) labas rytas labas rytas Quote (nerida) su pirmosiomis snaigemis kokiom pas mus tik vejas nezmoniskas vel naujai sodintas tujas isvarte.Quote (nerida) vaisinu pusrytukais nu nerealiai skaniai atrodo,net skrandi pradejo skaudet. as tai sventai buvau isitikinus kas siandien jau lapkricio 30d
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:45 AM | Žinutė # 807 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) vaisinu pusrytukais oj kokie skanūs ačiū snigo,snigo ir daug pas mus stogai truputi balti Quote (idit) lapkricio 30d nu staigiai peršokai iki 30
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:48 AM | Žinutė # 808 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka Ką veikinėjate Aš tai eisiu kepti naminių čeburekų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:49 AM | Žinutė # 809 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš eisiu apsitvarkyti paskui iki pardės važiuosiu pirksiu produktų darysiu tortą
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-10-22, 9:50 AM | Žinutė # 810 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu staigiai peršokai iki 30 kazkur savite pameciau va ir pas mus jau krusa,abejoju ar snigs nes +5.si ryta galvojau kaip vaikinus rengti,bet pirstines Zygiui uzmoviau
|
Atsijungęs |
| |