Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 9:41 AM | Žinutė # 976 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 11:36 AM | Žinutė # 977 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mielosios , na orelis pas mus tai gaidelis parsivilkom su kinderiu iš darbo, reikės namuose truputėlį padirbėti ką jūs veikinėjat kokie planai savaitgaliui, labai šaunu kad žada gerą orą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 12:39 PM | Žinutė # 978 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis Oras tai tikrai bjaurus,labai šaltas vėjas. Quote (snieguoliuke) kokie planai savaitgaliui, labai šaunu kad žada gerą orą Savaitgali laukia vėl gimtadienis mažo berniuko,paskui reikės važiuoti anr Mamos kapo,toks ir savaitgalis.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 12:59 PM | Žinutė # 979 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ką jūs veikinėjat kokie planai savaitgaliui, labai šaunu kad žada gerą orą va dabar mano brangenybe isizeides isvaziavo i kaima pasieme tik dickius,na o as su Zygiu dabar prie atskiru kompu zaidziam.jei viskas kaip jis sake tai gerai pailsesiu per 4 d
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 1:04 PM | Žinutė # 980 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, sveikute stiprybės laikykitės jūs kaip šiandien gal jau geriau viskas? aras baisus vėjas ir palyna buvau pas mamuką suvalgiau cepeliną vieną pasijemiau kompą ir gryžau vaikas pas močiutę tai man laisva dabar prisėdau tą kompą tvarkyti instaliuoti o gi žiūriu kas neiketu nieko laukiu draugė prisijungs prie skaipo sisūsiu nuotraukas ką man ten rašo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 1:43 PM | Žinutė # 981 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va dabar mano brangenybe isizeides isvaziavo i kaima pasieme tik dickius,na o as su Zygiu dabar prie atskiru kompu zaidziam.jei viskas kaip jis sake tai gerai pailsesiu per 4 d o ko dabar taip įsižeidė na tikrai pailsėsi nuo vyrukų mes tai rytoj važiuojam į Sidabravą, tada į Šeduvą (krikštasūnį aplankysim), gal iki Radviliškio palėksim o šeštadienį tai pas draugytę lėksim, kaip sakant aplaistyt jos sugrįžimo jei geras oras tai su keturračiais palakstysim, o paskui kapai ir visa kita
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 1:44 PM | Žinutė # 982 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vaidabas na kaip močiutė laikosi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 4:25 PM | Žinutė # 983 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ir bjaurus oras pas mus
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 5:52 PM | Žinutė # 984 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ko dabar taip įsižeidė na tikrai pailsėsi nuo vyrukų seip uzkniso su savo burbejimu,tai turbut nervai neatlaike kai uzsivedziau as
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 6:11 PM | Žinutė # 985 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) seip uzkniso su savo burbejimu,tai turbut nervai neatlaike kai uzsivedziau as Tai greičiausiai nervai neatlaikė jei didelė bambeklė esi Aš tai labai didelė bambeklė,bet vyras jau nebeima į galvą,priprato Vaidabas Ir man įdomu kaip tavo močiutei
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 6:13 PM | Žinutė # 986 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės pagaliau galiu ramiai pasėdėt Quote (Laurituke) stiprybės laikykitės jūs mua kaip šiandien gal jau geriau viskas? galvoju Quote (snieguoliuke) Vaidabas na kaip močiutė laikosi miela ačiukas, šiandien jau geriau, nors per naktį blaškėmės, nei ji, nei aš miegot negalėjom, ryte kaip trenkta buvau..bet aplėkiau gyd, pakeičiau nuo spaudimo vaistus, tai va nusnudę buvom, spudimą šie vaistai numušė gerai, tai tikėkimės viskas bus ok pridariau valgyt dabar, vyriokas iš miško gryžo, eisim pasmaguriausim ir turbūt visas vakaras bus lovose, kas su kompu, kas tv žiūrės..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 6:46 PM | Žinutė # 987 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai greičiausiai nervai neatlaikė jei didelė bambeklė esi Aš tai labai didelė bambeklė,bet vyras jau nebeima į galvą,priprato nesiginciju,bet vis tyledavau,o dabar dasiede.ai bet jau ryt skambys klausines ka veikiam o gal ir namo gryz
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 7:13 PM | Žinutė # 988 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) seip uzkniso su savo burbejimu,tai turbut nervai neatlaike kai uzsivedziau as nieko pamatysi kad ryt nuo ryto skambins pasiilgęs bus Quote (Romeniukas) Tai greičiausiai nervai neatlaikė jei didelė bambeklė esi Aš tai labai didelė bambeklė,bet vyras jau nebeima į galvą,priprato aš tai pabumbu tik prieš dienas savo tai kadangi manasis žino kada jos maždaug bus tai apsišarvoja kantrybe Quote (idit) nesiginciju,bet vis tyledavau,o dabar dasiede.ai bet jau ryt skambys klausines ka veikiam o gal ir namo gryz aišku kad skambins sakys grįžtu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 7:14 PM | Žinutė # 989 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ačiukas, šiandien jau geriau, nors per naktį blaškėmės, nei ji, nei aš miegot negalėjom, ryte kaip trenkta buvau..bet aplėkiau gyd, pakeičiau nuo spaudimo vaistus, tai va nusnudę buvom, spudimą šie vaistai numušė gerai, tai tikėkimės viskas bus ok pridariau valgyt dabar, vyriokas iš miško gryžo, eisim pasmaguriausim ir turbūt visas vakaras bus lovose, kas su kompu, kas tv žiūrės.. kaip džiugu kad viskas gerai labai smagu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 7:43 PM | Žinutė # 990 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nieko pamatysi kad ryt nuo ryto skambins pasiilgęs bus Quote (Romeniukas) Tai greičiausiai nervai neatlaikė jei didelė bambeklė esi Aš tai labai didelė bambeklė,bet vyras jau nebeima į galvą,priprato aš tai pabumbu tik prieš dienas savo tai kadangi manasis žino kada jos maždaug bus tai apsišarvoja kantrybe Quote (idit) nesiginciju,bet vis tyledavau,o dabar dasiede.ai bet jau ryt skambys klausines ka veikiam o gal ir namo gryz ai svarbu pasake kur yra,pas mamyte neprazus.va nesuprantu tokiu poru kurios susipyksta ir kas sau nieko vienas apie kita nezino.mes kad ir kiek susipyke visada prasinesam kur esam,kaip pasiekiem galutini tiksla aišku kad skambins sakys grįžtu
|
Atsijungęs |
| |