Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 7:45 PM | Žinutė # 991 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nesupratau kur dingos mano zinute na bet esme kad bent zinau jog sekmingai pasieke mamytes namus,gryz kur jis dings
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 7:50 PM | Žinutė # 992 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nesupratau kur dingos mano zinute na bet esme kad bent zinau jog sekmingai pasieke mamytes namus,gryz kur jis dings aišku gryš, o tu džiaukis laisve
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 7:54 PM | Žinutė # 993 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aišku gryš, o tu džiaukis laisve jau agurkiuku pasipjausciau,dzakusi issitraukiau.oi varysiu i vonia pasirelaksinti .kaimynka pora sokoladu parveze.eh pavydekit man
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 8:20 PM | Žinutė # 994 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na bet esme kad bent zinau jog sekmingai pasieke mamytes namus,gryz kur jis dings jau informavo mama kad pas ją oj tie vyrai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 8:23 PM | Žinutė # 995 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jau agurkiuku pasipjausciau,dzakusi issitraukiau.oi varysiu i vonia pasirelaksinti .kaimynka pora sokoladu parveze.eh pavydekit man žinok pavydžiu šokolado kaip noriu, mestelk galabiuką link panevėžio, gal per lietų neištirps
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 8:41 PM | Žinutė # 996 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jau informavo mama kad pas ją oj tie vyrai nea pats susiprotejo pranest.Quote (snieguoliuke) žinok pavydžiu šokolado kaip noriu, mestelk galabiuką link panevėžio, gal per lietų neištirps nebebera.mes su Zygiu greit suvalgem
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 8:45 PM | Žinutė # 997 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na panos ką veikiat?aš visą dieną su kompu užsiknisusi bet jau darbai eina į pabaigą ir bus kompas paruoštas naudojimui galės mama kompintis kitą savaitę kai intiką pajungs
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 8:46 PM | Žinutė # 998 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na panos ką veikiat?aš visą dieną su kompu užsiknisusi bet jau darbai eina į pabaigą ir bus kompas paruoštas naudojimui galės mama kompintis kitą savaitę kai intiką pajungs saunuole as tai nieko neraukiu kompuose,net nemoku virusu pasitikrinti<bet tam ir reikalingi vyrai >
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 8:48 PM | Žinutė # 999 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as tai nieko neraukiu kompuose,net nemoku virusu pasitikrinti mano mama irgi nieko neraukia bet sako išmoksiu matyt labai nori kad ruošiasi labai mokintis na su draugėmis iš užsienio galės pabendrauti,reikalingas tas kompas tik dabar isivaizduoju kitą sav prasidės skambučiai kai prie kompo prisės kaip tas kaip anas bus klausimų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 8:51 PM | Žinutė # 1000 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oi mano mama tai depresuoja.brolis ivede kelis adresus ir tipo jai turi uztekt,neturi laiko aiskint.o mes su sese toli gyvenam tai irgi mazai galim paaiskint.vasara kol buvau tai ismokinau bent nuotraukas is fotiko siskelt,el.pastu naudotis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 8:53 PM | Žinutė # 1001 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) oi mano mama tai depresuoja.brolis ivede kelis adresus ir tipo jai turi uztekt,neturi laiko aiskint.o mes su sese toli gyvenam tai irgi mazai galim paaiskint.vasara kol buvau tai ismokinau bent nuotraukas is fotiko siskelt,el.pastu naudotis nu jo žinai mes kai kazdien tai jau pagrindinius viską mokame o kas rečiau naudojasi arba visai ne tims jau sunkiau yra
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 8:57 PM | Žinutė # 1002 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo žinai mes kai kazdien tai jau pagrindinius viską mokame o kas rečiau naudojasi arba visai ne tims jau sunkiau yra na ekselio ar wordo turbut jai nereiks,nors maniskei riektu gal kai labai zys ir turesiu laiko pamokinsiu o seip tai gerai kad ismokinsit bet truputi naudotis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 9:02 PM | Žinutė # 1003 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tik dabar isivaizduoju kitą sav prasidės skambučiai kai prie kompo prisės kaip tas kaip anas bus klausimų man panašei su drauge buvo kai nusipirko kompo tai skambindavo ir ateitado kol promoko labai...labai dažnai net informės atsiskaitymus aiškindavau jei telefonu, kaip ten tą ekselį skaičiuotb
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-10-28, 9:29 PM |
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 9:14 PM | Žinutė # 1004 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| niu ka varau su zygiu pakovot<vel nuo kompo nenutraukiu>ir eisiu pasirelaksint,jei turesiu dar jegu uzsuksiu cia panaktineti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-28, 9:28 PM | Žinutė # 1005 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) niu ka varau su zygiu pakovot<vel nuo kompo nenutraukiu>ir eisiu pasirelaksint,jei turesiu dar jegu uzsuksiu cia panaktineti gero pasirelaksavimo
|
Atsijungęs |
| |