Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
idit | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 5:15 PM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man tai pat dažnai tokia būsena užeina nuo namų keturių sienų Quote (vaidabas) Idit, nosiuka tik aukstyn, susirask kokia malonuma teikiancia veikla, ir praeis tai va nuo keturiu sienu ir baigiu nuproteti gerai ryt bent nusimato isvyka i miesta,galesiu po akropoli paslampinet pasizmonet
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 5:23 PM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai va nuo keturiu sienu ir baigiu nuproteti gerai ryt bent nusimato isvyka i miesta,galesiu po akropoli paslampinet pasizmonet Nu vis pasibūsi mieste,pasižmonėsi man ir patinka pasibūti mieste,praeiti pro parduotuves
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 5:32 PM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Noriu tokių plaukų spalvos ir šukuosenos kaip mano avatare
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 5:47 PM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Noriu tokių plaukų spalvos ir šukuosenos kaip mano avatare grazi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 6:02 PM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ir man
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 6:58 PM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na neklaidink, Sp yra kas gauna jau dešimtim metų, o ir darba susirades, jei šeimos pajamos neišneša, gali SP gaut.. na bet čia ne ta tema, apie socialinius, štiš į tam skirtą temą diskutuot aš ir neklaidinu, sakau kad tik žadama keisti tvarką , nes seniau gaudavo jei darbo biržoj puse metų prastovi tada gauni puse metų vėl daroma petrauka ir t.t. , o dabar praėjo darbo biržoj pusę metų ir gauni tol kol drbą susirandi arba kito šeimos nario pajamos išneša , tai dabar kažką ten ketina keisti nes nebeužtenka pinigėlių tai aš turėjau omenį šitą sąlygą o jei gauni SP kaip mažas pajamas gaunanti šeima tai manau irgi kažkas keisis taip pat kaip ir jei baigi mokyklą ar aukštąjį na bet tiesą sakai kad ne čia reikia diskutuoti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:00 PM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) gerai ryt bent nusimato isvyka i miesta,galesiu po akropoli paslampinet pasizmonet labai padeda nuo depresijos Quote (Romeniukas) Noriu tokių plaukų spalvos ir šukuosenos kaip mano avatare spalva, ir šukuosena, tai karė nebenori
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:02 PM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) spalva, ir šukuosena, tai karė nebenori Kuo toliau tuo labiau abetoti pradedu,jau yra noras išsikarpyti plunksnele,labai gražu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:06 PM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kuo toliau tuo labiau abetoti pradedu,jau yra noras išsikarpyti plunksnele,labai gražu pas mane plunksnele karpyti labai lengva tvarkyti, tik reikia šiek tiek ilgesnių plaukų o spalva man labai graži, kažkada norėjau tokios bet sakė reikėtų plaukus šviesinti visus ir beveik kas mėnesį šaknis dažyti kai pradėtų tamsesni lįsti Romeniukai o tavo plaukai tiesūs ar banguoti?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:07 PM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai vis dar noriu ryžų draugės sako dažyk tiktų pati tamsi antakiai juodi gerai atrodytum kažin ką brangusis pasakytų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:08 PM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai o tavo plaukai tiesūs ar banguoti? Tiesūs,aš seniau buvau išsikarpiusi plunksnele,man labai tiko Dabar plaukai truputi užaugo,tai gaila darosi kirpti trumpai,norisi jau vėl ilgesnių
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:09 PM | Žinutė # 102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai vis dar noriu ryžų draugės sako dažyk tiktų pati tamsi antakiai juodi gerai atrodytum kažin ką brangusis pasakytų Bent jau tavo avataro merginos plaukų spalva man neraliai graži
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:11 PM | Žinutė # 103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tiesūs,aš seniau buvau išsikarpiusi plunksnele,man labai tiko Dabar plaukai truputi užaugo,tai gaila darosi kirpti trumpai,norisi jau vėl ilgesnių tai kirpkis ir dabar pas mane tai lnke garbanots irgi gražiai atrodo, kai noriu būnu garbanota, kai noriu tiesi, visaip gražu toks kirpimas pasiklausk brangaiusiojo arba draugių kakia gražesnė buvai, taip ir kirpkis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:12 PM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bent jau tavo avataro merginos plaukų spalva man neraliai graži man irgi aš tokios noriuuuuu bet jezau kaip gaila gadinti plaukus, bet kaip noriu žiūrėsiu kas nugalės noras ar baimė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 7:29 PM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kas arbatytės prigriebiau vieną žagarėlį ką veikinėjate?
|
Atsijungęs |
| |