Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:10 PM | Žinutė # 121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mūms tai kompasl enkiasi senas jau procesorius,išsijunginėja nei iš šio nei iš to,daug metų mūsų senučiukui ,ir aplamai daug jau problemų su kompu,reikia naujo,tai greičiausia iteks pirkti,vyras jau nusižiūrėjo Tik labai gaila pinigų Jei pirksim taivėl tik pentiumą,geriausias nors užmušk mūsų irgi ne jauniklis, bet dar tarnauja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:11 PM | Žinutė # 122 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) bet dabar vaikai jau ir mano daznai nusitveria, filmams visokiems siust...tik dziaugiuos, jog mano nooutbukelis jiem nelbai, nes per mazas Pas mus grybauja kompas jau juodai,nors manasis kompų meistras,bet jau nebepataisomas,reikia naujo Atitarnavo daugiau nei priklausė
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:12 PM | Žinutė # 123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mano stacionarus pilnut pilnutelis, bet ner ka istrint pas mus panašiai reikia ką ištrinti ogi žiūri kad nėra ką tai dar vieną hardą įdėjom
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:12 PM | Žinutė # 124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mūsų irgi ne jauniklis, bet dar tarnauja Tai jūms gerai na mūsų kaip matote ir dar tarnauja,bet jau nebe taip
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:14 PM | Žinutė # 125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus grybauja kompas jau juodai,nors manasis kompų meistras,bet jau nebepataisomas,reikia naujo Atitarnavo daugiau nei priklausė gal tik perinstaliuoti užtektų nes naujas vėl krūva pinigų jums kažkaip nesiseka su tehnika žiūriu tai su kompais tai su telikais ir pan namas gal užkeiktas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:15 PM | Žinutė # 126 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jūms gerai na mūsų kaip matote ir dar tarnauja,bet jau nebe taip tikrai laiko o jau metų kiek jam, bet truputį kaip manasis sako patiuninguotas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:16 PM | Žinutė # 127 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gal tik perinstaliuoti užtektų nes naujas vėl krūva pinigų jums kažkaip nesiseka su tehnika žiūriu tai su kompais tai su telikais ir pan namas gal užkeiktas Nu nebenukalbėk,perinstaliuotas jau tiek kartų,kad pirštų neužtektų paprasčiausiai jau gal 10 metų kompui tai ko norėt Norisi jau naujo dėl daugelio priežasčių Kodėl sakai kad mūms nesiseka ant technikos
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Trečiadienis, 2010-10-06, 8:20 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:18 PM | Žinutė # 128 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai laiko o jau metų kiek jam, bet truputį kaip manasis sako patiuninguotas Pas mus tai pat patiuninguotas kaip reikalas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:19 PM | Žinutė # 129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes juokiamės,manasis turi tiek detalių ir viso kito,kad galėtų antrą kompą susirinkti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:20 PM | Žinutė # 130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu nebenukalbėk,perinstaliuotasj au tiek kartų,kad pirštų neužtektų paprasčiausiai jau gal 10 metų kompui tai ko norėt Norisi jau naujo dėl daugelio priežasčių Kodėl sakai kad mūms nesiseka ant technikos na sakei kad tečias telikas užlinko, pas vaikus irgi keli, skalbenkė užsilenkė, mašina viena nusipirkot pradėjo gesti, tada pirkot kitą vėl gesti pradėjo dabar trečia sakau gal kažkas netaip juokauju aišku aš o šeip mūsų irgi senučiukas bet perinstaliuojam kai streikuoja ir viskas čiki tik va vietos mažai bet čia pataisomas dalykas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:22 PM | Žinutė # 131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes juokiamės,manasis turi tiek detalių ir viso kito,kad galėtų antrą kompą susirinkti pas mus irgi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:23 PM | Žinutė # 132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na sakei kad tečias telikas užlinko, pas vaikus irgi keli, skalbenkė užsilenkė, mašina viena nusipirkot pradėjo gesti, tada pirkot kitą vėl gesti pradėjo dabar trečia sakau gal kažkas netaip juokauju aišku aš o šeip mūsų irgi senučiukas bet perinstaliuojam kai streikuoja ir viskas čiki tik va vietos mažai bet čia pataisomas dalykas Dieve tu mano,ne nauji daigtai tai ko čia stebėtis va naujas telikas manau tarnaus ilgai,vaikų jau nebepatinka,matėm yra akcijų telikams gal ir vaikams naują itaisysime Nauja yra nauja
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:25 PM | Žinutė # 133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na reiks kazkada man ir harda idet,nes stacionaru vaikams jau nurasem, bet ciakai broliukas grys, jis pas mus kompiuterastas po savaites keliom dienom mamukas atskrenda, be brolio, nes broliuks isidarbino viesbutyje, jam darbas..tai va, katik del Stumbryno susitariau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:25 PM | Žinutė # 134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukai mūsų avatarų merginų plaukų spalva man panaši net susimaišo man
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:27 PM | Žinutė # 135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na reiks kazkada man ir harda idet,nes stacionaru vaikams jau nurasem, bet ciakai broliukas grys, jis pas mus kompiuterastas po savaites keliom dienom mamukas atskrenda, be brolio, nes broliuks isidarbino viesbutyje, jam darbas..tai va, katik del Stumbryno susitariau Kaip faina,mamukas atskrenda Brolis viešbutyje dirba .kuom?
|
Atsijungęs |
| |