Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:29 PM | Žinutė # 1036 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, verslininke nori būti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:31 PM | Žinutė # 1037 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o užsipirkti kokią vietą mieste negalvojai bet jaučiu velniškai brangu Kiek žinau tai visiškai neapsimoka Labai brangu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:33 PM | Žinutė # 1038 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o užsipirkti kokią vietą mieste negalvojai bet jaučiu velniškai brangu ne, aš juk tik porą kartų į metus parsivežu tų prekių..visiskai man ne prie dūšios prekiaut Quote (Romeniukas) vaidabas, verslininke nori būti ne, tik va ar taip, ar taip tuščios vietos lagamine lieka, o už jį mokėt tai reikia.., tai va kaskart vis ką parsivežu pardavimui, kad man nors lagamino siuntimas atsipirktu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:33 PM | Žinutė # 1039 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kiek žinau tai visiškai neapsimoka Labai brangu na žiūrint kur ir kaip, na sakykim su patentu gal ir nelabai brangu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:35 PM | Žinutė # 1040 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ne, aš juk tik porą kartų į metus parsivežu tų prekių..visiskai man ne prie dūšios prekiaut ai tada tau neapsimoka, aš kažkaip pagalvojau kad dažniau Quote (vaidabas) ne, tik va ar taip, ar taip tuščios vietos lagamine lieka, o už jį mokėt tai reikia.., tai va kaskart vis ką parsivežu pardavimui, kad man nors lagamino siuntimas atsipirktu na jo jei vietos yra kodėl gi ne
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:37 PM | Žinutė # 1041 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutės, tikrai gryžtam.., mes mažai kur važinėjom, vakar, šiandien visi ėjom sutemus į kapus..kaip gražu..., tokia ramybė..na nežinau, taip ir traukia vėl eit ten pasivaikščiot.. dar svetukų apturėjom, smagiai pasibuvom, aij, dar draugus buvom išleide pasiganyt, tai šnd kaimelyje teko paūkininkaut, šert kiaules ir visa kita... juokas o dabar vakarą sakau praleisiu prie kompo.. sveikute jo man irgi dvelkianti tokia ramybė kapuose labai gtražu,ryt aš dar važiuosiu mamą vešiu važiuosime senelis gimęs yra 2 dieną tai vešime gėlių
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:42 PM | Žinutė # 1042 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikute jo man irgi dvelkianti tokia ramybė kapuose labai gtražu, bet man kapinėse žinokit šiek tiek ir baisu , aš galiu nuo tolo žiūrėti į mirksiančias žvakutes
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:44 PM | Žinutė # 1043 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet man kapinėse žinokit šiek tiek ir baisu , aš galiu nuo tolo žiūrėti į mirksiančias žvakutes reikia gyvų, o ne mirusiųjų bijot
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:45 PM | Žinutė # 1044 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet man kapinėse žinokit šiek tiek ir baisu 10 10 , aš galiu nuo tolo žiūrėti į mirksiančias žvakutes miela na čia kaip kam man labai gražu ir jauku matai tu bijai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:52 PM | Žinutė # 1045 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ne, tik va ar taip, ar taip tuščios vietos lagamine lieka, o už jį mokėt tai reikia.., tai va kaskart vis ką parsivežu pardavimui, kad man nors lagamino siuntimas atsipirktu Tai čia kaip sakant tarp savų parsiduodi tas prekes,visai gerai Quote (snieguoliuke) na žiūrint kur ir kaip, na sakykim su patentu gal ir nelabai brangu Kažin Quote (vaidabas) reikia gyvų, o ne mirusiųjų bijot Čia tas tai teisybė Gyvi pavojingrsni nei mire Oj mes tai puse šilaičių kapinių apvaikščiojome,man patinka apžiūrėti Pasivaikščiojome,susitikome su močiute kurios begale metų nebuvau mačiusi ir kuri manęs nepažysta,buvo proga susipažinti Kaip sakoma lapkričio 1 diena giminių susitikimo diena
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:53 PM | Žinutė # 1046 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na čia kaip kam man labai gražu ir jauku matai tu bijai Man ir labai gražu ir gera pasibūti,kažkokia ramybė susimatymas užeina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:24 PM | Žinutė # 1047 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jauku matai tu bijai na aš galiu vaikščioti kai šviesu arba kokia prietema, nes kai jau tamsu aš bijau nesvarbu kur bebūčiau ar kapinėse ar kur kur kitus, kai su sese eidavom iš šokių reikėdavo eiti pro kapus, tai niekad nedavau, geriau lanką padarydavau tai juokdavosi visi iš manęs sako ko čia galima bijot, bet va bijau nuo vaikystės ir viskas Quote (Romeniukas) Oj mes tai puse šilaičių kapinių apvaikščiojome,man patinka apžiūrėti Pasivaikščiojome,susitikome su močiute kurios begale metų nebuvau mačiusi ir kuri manęs nepažysta,buvo proga susipažinti Kaip sakoma lapkričio 1 diena giminių susitikimo diena mes irgi visada apeiname, aptvarkome nesutvarkytus kapelius uždegam ant kaikurių po žvakutę
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:26 PM | Žinutė # 1048 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) reikia gyvų, o ne mirusiųjų bijot oj nešnekėk apie mirusius dar labaiu bijosiu, šeštadienį buvom miške vakare, tai mus taip gasdino kad vos į kelnes su draugėm nepridėjom tamsu, nieko nesimato tik laužai, paeini kur toliau o ten stovi už medžio pasislėpęs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:30 PM | Žinutė # 1049 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką reikia ruoštis į lovytę, pasibaigė brangiausiojo filmas reikia ruoštis ir man
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 11:40 PM | Žinutė # 1050 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Maniškiai jau senai nulužę miega išsidavė po parkelį,cepelinų privalgė tai poilsis Aš kai badauju tai man dzin energinga,bet rimtai kai pavalgau traukiai į lovą,mieguistumas toks tinkumas suima,o va nevalgius tai tokia energinga kartias va kaip šį vakarą Gal kad vakar visa ko privagiau už kelias dienas,kiek gi man reikia Užteks dabar kokioms trim dienom Kiaušinienės nebent vyras kaip visada iš ryto atneša į lovą tai gerai,o taip tai nevalgau dažnai visą dieną O vakare lipu ant svarstyklių ir žiūriu kiek priaugau
|
Atsijungęs |
| |