Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 8:36 PM | Žinutė # 1021 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mielosios na va ilgasis savaitgalis pagaliau baigėsi , neseniai grįžom iš miško, tai arbatytės prieš miegą atsigersim kaip prabėgo savaitgalis, oras buvo tiesiog nuostabus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 8:53 PM | Žinutė # 1022 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės žiūriu gryšta visos į forumiuką į mūsų namučius po ilgojo savaitgalio pailsėjote visos? mes tai ir vakar ir šnd vakarop važeome į kapus nu grožis neapsakomas kai visur žvakutės dega ką veikinėjate? mano vyriukai filmuką žiūri per lnk įdomus visai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 8:57 PM | Žinutė # 1023 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikutės žiūriu gryšta visos į forumiuką į mūsų namučius po ilgojo savaitgalio pailsėjote visos? aga ir pailsėjom, ir pavargom ir pakeliavom ir papromogavom tikiuosi nesusirgsiu aš Quote (Laurituke) mes tai ir vakar ir šnd vakarop važeome į kapus nu grožis neapsakomas kai visur žvakutės dega ką veikinėjate? mano vyriukai filmuką žiūri per lnk įdomus visai mes tai nuo ryto kapelius kurių dar nelankėme aplankėme, įsivaizduoju kaip gražu, kai šitiek žvakių dega maniškiai irgi žiūri, geras tas filmukas yra ir antra jo dalis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 9:00 PM | Žinutė # 1024 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) maniškiai irgi žiūri, geras tas filmukas yra ir antra jo dalis _liuks_ _liuks_ tikrai geras
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 9:05 PM | Žinutė # 1025 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tikrai geras verta ir antrą dalį pasižiūrėti šeip jau senokas tas filmukas, bet kiekvieną kartą kai žiūri juokiesi ir juokiesi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 9:16 PM | Žinutė # 1026 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis Savaitgalis baigtas, buvome gimtadienyje,šauniai laiką praleidome,kapų daug aplankėme,vaikai pas krikštatėvius svečiavosi,pas močiute lankėmes,cepelinais vaišinomės tai toks ir savaitgalis Šiandien visa šeimyna parkelyje pasibuvome,kaip sakant uždarėme dviračių sezoną
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 9:29 PM | Žinutė # 1027 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kaip sakant uždarėme dviračių sezoną manau dar išsitrauksit bus dar gražių dienų Quote (Romeniukas) Savaitgalis baigtas, buvome gimtadienyje,šauniai laiką praleidome,kapų daug aplankėme,vaikai pas krikštatėvius svečiavosi,pas močiute lankėmes,cepelinais vaišinomės tai toks ir savaitgalis Šiandien visa šeimyna parkelyje pasibuvome,kaip sakant uždarėme dviračių sezoną smagus savaitgalis
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 9:44 PM | Žinutė # 1028 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, tikrai gryžtam.., mes mažai kur važinėjom, vakar, šiandien visi ėjom sutemus į kapus..kaip gražu..., tokia ramybė..na nežinau, taip ir traukia vėl eit ten pasivaikščiot.. dar svetukų apturėjom, smagiai pasibuvom, aij, dar draugus buvom išleide pasiganyt, tai šnd kaimelyje teko paūkininkaut, šert kiaules ir visa kita... o dabar vakarą sakau praleisiu prie kompo..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 9:47 PM | Žinutė # 1029 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutės, tikrai gryžtam.., mes mažai kur važinėjom, vakar, šiandien visi ėjom sutemus į kapus..kaip gražu..., tokia ramybė..na nežinau, taip ir traukia vėl eit ten pasivaikščiot.. dar svetukų apturėjom, smagiai pasibuvom, aij, dar draugus buvom išleide pasiganyt, tai šnd kaimelyje teko paūkininkaut, šert kiaules ir visa kita... labukas įsivaizduoju kaip gražu, jau šeštadienį buvo labai gražu o šiandien tai išvis manau pasaka, šitiek žvakučių uždektų tai pabuvot ūkininkais kai draugė išvažiuoja mes jos katiną ir žuvytes prižiūrim
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 9:52 PM | Žinutė # 1030 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labukas įsivaizduoju kaip gražu, jau šeštadienį buvo labai gražu o šiandien tai išvis manau pasaka, šitiek žvakučių uždektų tai pabuvot ūkininkais kai draugė išvažiuoja mes jos katiną ir žuvytes prižiūrim pas mus, Ramygaloj, kapinės ant kalno, tai tikrai labai gražu dabar sedžiu, žiūrinėju vitaminų kainas..., planuoju iš anglijos vitaminų parvežt, vaistininkės paklausiau, sakė sudėtis geresnė..., bet neapsisprendžiu, visada rūbus pardavimui prieš kalėdas veždavau...., na žodžiu galvosūkis man dabar, kuo čia užsiimt, kad nors lagamino siuntimas atsipirktu..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 9:54 PM | Žinutė # 1031 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pas mus, Ramygaloj, kapinės ant kalno, tai tikrai labai gražu dabar sedžiu, žiūrinėju vitaminų kainas..., planuoju iš anglijos vitaminų parvežt, vaistininkės paklausiau, sakė sudėtis geresnė..., bet neapsisprendžiu, visada rūbus pardavimui prieš kalėdas veždavau...., na žodžiu galvosūkis man dabar, kuo čia užsiimt, kad nors lagamino siuntimas atsipirktu.. aga kai važiuojam pro Ramygalą matau kapines ior bažnyčią, man ji labai graži tai pasiskaičiuok kas labiau apsimoka
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:05 PM | Žinutė # 1032 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai pasiskaičiuok kas labiau apsimoka o kad žinotum..užpernai per dieną viskas išgaravo, chalatų ir šiltų pižamų buvau parvežus.., pernai sunkokai ėjos, dar vienas chalatas net vaikiškas likes.. matai, į lėktuvą, negalima skysčių, tai per vežėjus dedu lagamina,nes aš šampūno, ir kvepalų noriu sau parsivežt,bet dar laisvai galiu daug ką pridėt į tą tašę .. aij, ko čia kvaršint galvą, kas šaus, tą vešiu
Paskutinį kartą redaguota vaidabas - Pirmadienis, 2010-11-01, 10:19 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:14 PM | Žinutė # 1033 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o kad žinotum..užpernai per dieną viskas išgaravo, chalatų ir šiltų pižamų buvau parvežus.., pernai sunkokai ėjos, dar vienas chalatas net vaikiškas likes.. matai, į lėktuvą, negalima skysčių, tai per vežėjus dedu lagamina,nes aš šampūno, ir kvepalu noriu sau parsivežt,bet dar laisvai galiu daug ką pridėt į tą tašę .. aij, ko čia kvaršint galvą, kas šaus, ta vešiu aišku kas šaus į galvą tas ir bus gerai o vežėjai daug plešia dabar Vaidabas tu Anglijoje dažnai lankaisi, o ten rūbai iš ties žymiai pigesni
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:18 PM | Žinutė # 1034 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aišku kas šaus į galvą tas ir bus gerai o vežėjai daug plešia dabar Vaidabas tu Anglijoje dažnai lankaisi, o ten rūbai iš ties žymiai pigesni tašiukas nuo šimto litų prasideda... kai kas tikrai pigiau, gyvenčiau kokiam didesniam mieste, tikrai jie eitusi, bet pas mus bažnytkaimis...čia padėvėtuos mušas dėl kokio rūbo, naujų nelabai...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-01, 10:23 PM | Žinutė # 1035 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ...čia padėvėtuos mušas dėl kokio rūbo, naujų nelabai... aga tikrai tiesa Quote (vaidabas) kai kas tikrai pigiau, gyvenčiau kokiam didesniam mieste, tikrai jie eitusi o užsipirkti kokią vietą mieste negalvojai bet jaučiu velniškai brangu
|
Atsijungęs |
| |