Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:21 PM | Žinutė # 1306 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aga, aš esu nugis ka veiki?a jau pasveikinot naujaji vairuotoja?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:23 PM | Žinutė # 1307 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nugis ka veiki?a jau pasveikinot naujaji vairuotoja? nugis reiktu dar eit, bet aš taip tingiu..o jei važiuotume su brangiausiuoju, jis laistytu, o man tektu laukt, kol uzlaistys, ir parsivezt dar gabala mesos , nenoriu..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:27 PM | Žinutė # 1308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| deje tokia musu dalia va kitos buna sauniai vyrus isidresiravusios,kad jos kaip linksminas vyras kaip avinelis vaika priziuri,namo parveza,pasaka paskaito<atsiprasau iskart jei ir cia tokiu yra>nu bet is pavydo taip sneku.va as saviskiui kaip vairuotoja,psihologe,ir dar geroji feja .
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:31 PM | Žinutė # 1309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) deje tokia musu dalia va kitos buna sauniai vyrus isidresiravusios,kad jos kaip linksminas vyras kaip avinelis vaika priziuri,namo parveza,pasaka paskaito nu bet is pavydo taip sneku.va as saviskiui kaip vairuotoja,psihologe,ir dar geroji feja . prisijuokiau.. na mane nuveza, kai man kokios baliuskos pas drauges, ir parsiveza, ir atsimenu net su bliudu prie lovos pasededavo , bet cia, zinau jog bus ratas, kuris gers tik brendi, o as jo nekenciu..., pasisampint man nebus su kuo, tai tada zinau, jog vadzias reiktu imti jam..
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:32 PM | Žinutė # 1310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vairuotoja,psihologe,ir dar geroji feja . dar nieko, reik dadet, namu priziuretoja, vaiku aukle ir ttttt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:32 PM | Žinutė # 1311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Na va, gryžom iš Pnvž, krikštasūnis pagalaiu iš trečio karto išlaikė teises, džiaugias vaikas, ir mum linksma vakare turbūt lėksim laistyt Trečias kartas buvo laimingas,šaunuolis Quote (vaidabas) nugis reiktu dar eit, bet aš taip tingiu..o jei važiuotume su brangiausiuoju, jis laistytu, o man tektu laukt, kol uzlaistys, ir parsivezt dar gabala mesos , nenoriu.. Tai tu pirma nusilaistyk ir jis tave tada turės parvešti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:34 PM | Žinutė # 1312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš jei einu pas drauges į baliuką tai vyras tada mane namo parsiveža ir su vaikais pabūna,bet būna visko,kad ir neparveža,nes pats nusilaisto
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:34 PM | Žinutė # 1313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai tu pirma nusilaistyk ir jis tave tada turės parvešti va tame reikalas, ka nenoriu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:35 PM | Žinutė # 1314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) dar nieko, reik dadet, namu priziuretoja, vaiku aukle ir ttttt Keturių sienų kaip sakant atrama,be moterų namų sienos sugriūtų
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:37 PM | Žinutė # 1315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus tai labai paprasta vyrai geria brendi ,mes arbateles .susitariam kad ktia syki jau mes linksminsimes,deja vyrai jug buna nesimate kokia savaite arba net dvi tai jau butinai reik tokia proga atsvest......o mes vel metu geriam.ai bet... va mano brangusis isvaziavo su broliu kazkur,jam daro jis siurpriza idomu kur pramogauja ,na o as zidiniu kurenu kai gryz kepsim saslykus.zadejo ir man koki sokolada parvezti
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:40 PM | Žinutė # 1316 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oij, faina, saslykiukai..... na kazkaip mano geriausios drauges, visiskai negeria, viena karta buvo apsinuodijus, jau keli metai negali i nieka paziuret, kita geria hormonus, jai skydliauke, tai ir nemegsta, tai mes savaitgali pas kazkuriuos vis renkames, vyrukai pasialina, mes pasipyragaujam
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:46 PM | Žinutė # 1317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mes tai tik savitgaliais galim susibegt,nes esam ne kaimynes visos skirtinguose miesto galuose gyvenam<na mazdaug 30km atstumu>.paskutiniu metu su kaimynkom susibiciulevau tai jau bent yra su kuom kaime paisneket.buvo viena vakara vyras rustus ir liepe eit pas K...tai as ir isejau pas kaimynkas.prisisedejom iki 4val nakties o tik vyno viena buteli teislasiojom tai ryte galvojau maniskis nesnekes deja klydau daug jis man pripasakojo tada bet po to karto daugiau nebesiuncia pas K....
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:51 PM | Žinutė # 1318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vo suzinojau maniskis varines su kartais eh as irgi tokios pramogos buciau neatsisakius nu bet gal ir pas mane i kiema ateis svente
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 6:57 PM | Žinutė # 1319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oij, neissemtos cia temos, kartais kokios drauges gimtadieni taip noretus pasvest vienai, na be jo, bet tada kaip tycia, vaziuoja kartu, ir visa vakara karksi, gal jau gana, gal vaziuojam namo o ten kur noreciau eit su juo, jis neina, tai pavarges, tai vel kas.. na ir amzius gal savo daro, oij pamenu kokie pas mus Helovynai, kitos sventes budavo, kiek prisokdavom, pridurniuodavom.. ech..kartais nostalgija..bet yra ir kita puse, kai pas mus buvo, visiems buvo gerai, visi to laukdavo, o kai pasakiau gana, keiciam organizatorius ir vieta, nes man be seimos, dar paskui kiek tvarkymosi ir tt viskas uzgeso...
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 7:03 PM | Žinutė # 1320 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na namuose visada linksmiau,iskyrus pas vienus draugus.ten vaikius vezam kaip i koki kaleima.jie gyvena 300kv name,vaiku neturi,dulkes islaizytos.tai ten maniskiai kaip durniukai turi sedet ant sofkutes ir jokiu budu negalima judet kad neduok die ko nors nesuteptu,nesudauzytu,net vasara neleidzia po zolyna lakstyt kad zolytes neismindziotu. .kadangi jau darem bandyma kaip jiem vieniem sekasi namuose tvarkytis tai daugiau itariam pas tuos draugus juos galesim tik suristus isvezti
|
Atsijungęs |
| |