Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 8:31 PM | Žinutė # 1336 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) prie stalo, o aplink juos su skudureliu eina, ir dreba ka nepritrupintu..jie isvis neima tu sausainiu.., bet kam juos tada bedet ant to stalo o man geriausias vakarelis, kai gryzta draugytes is uzsienio, isskleidziam sofa, pasitiesiam adijala, prisidedam pagalviu, ant stalo daug zvakiu, sampes, jungiam visus tv lauk, pasileidziam muzikele, ir snekam iki paryciu.. vasara taip kieme vakarojom, zvaigzdziu lietu ziuredamos, ir nei viena nepajutom, kada kas uzmigo, prabudom nakti susale, po atviru dangum Super tokie vakarėliai pasisedėjimai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 8:32 PM | Žinutė # 1337 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai va reiktu visdelto juos ''isdesuot''kad po namus su maistu ne marsiruotu,butu daug paprasciau.bet cia tik drambliuko svajone Neimanomas dalykas manau nuo kudikystės dienų reikia to mokinti ir patiems tėvams nerodyti tokio pavizdžio kaip lovoje valgymas
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 8:39 PM | Žinutė # 1338 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oij kaip man snudas ima, dar devyniu nera, jauciuos jau kaip vidurnakti..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:15 PM | Žinutė # 1339 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) prisijuokiau.. na mane nuveza, kai man kokios baliuskos pas drauges, ir parsiveza, ir atsimenu net su bliudu prie lovos pasededavo , oj kaip girdėta ir aš vis psižadu, kad daugiau taip bloga nebebus, bet kur tau Quote (vaidabas) na busiu geriau as kaimiete, bet mano vaikai pasieme obuoli nuo zemes, patrina i sona, ir kremta, as tikrai nelakstysiu , ir nezysiu, ka reik nuplaut, taip negalima.. tie kur per daug steriliai auginti, ziuriu uztai susirenka paskui visas bacylas visur, nes ju organizmai nemoka kovot.. pas mane ne muziejus, ir as megstu sveciuotis pas draugus, pas kuriuos galiu kaip noriu ant sofos susiraityt, ar , su drauge sugriuve lovoj pasneket, pasvajot pas mus irgi yra draugai kuie jau tokie... tokie sterilūs , neleidžia iš sodo net obuolio suvalgyt, vos ne su fairy nuplauna sakau palaukit susilauksit vaikų tai lakstysi iš paskos su skudurėliu aga faina kai gali jaustis kaip namuose o ne tik nuėjus prie stalo sedėt kaip kokioj kavinėj
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:20 PM | Žinutė # 1340 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as niekad neimu tvarkytis esant darugams,ir labai nemegstu kai lenda pvz i virtve indu suplaut.jau zino kad man pagalbos jokios nereik.stengiuos iki susirinks sveciai jau but visiskai viska pasidarius kad galeciau iskart su jais sest pliupt. aš stengiuosi irgi nėlėkt plaut, o kad indų nepritruktų dažniausiai baliuje naudojam vienkartines lėkštes bet jei balius namuose tai nelabai išeina į vienkartines mano tai jau visi žino, kad paskutinė stadija .... nors ir bloga bet vistiek turiu indus po baliaus susiplauti, nes žinau kad iš ryto nebus jėgų Quote (Romeniukas) lova ko tik nerandi,sumuštinių ir viso kito maniškis kadangi mergelė tai pedantas ir kažkaip neleidžiam lovoj valgyti, nebent obuoliuką Quote (idit) bet manau su metais susipras kad smagiau gyvent tvarkoj tikrai taip
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:21 PM | Žinutė # 1341 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nuo kudikystės dienų reikia to mokinti ir patiems tėvams nerodyti tokio pavizdžio kaip lovoje valgymas va būtent kai nuvažiuojam į svečius tai jam leidžia lovoje valgyti, tada jis atsisėda pre krašto ir valgo sako na aš trupiniuse aš tikrai nemiegosiu o va mūsų kinderis jau lovą kiekvieną rytą pasikloja
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:23 PM | Žinutė # 1342 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ir dreba ka nepritrupintu..jie isvis neima tu sausainiu.., bet kam juos tada bedet ant to stalo Quote (vaidabas) o man geriausias vakarelis, kai gryzta draugytes is uzsienio, isskleidziam sofa, pasitiesiam adijala, prisidedam pagalviu, ant stalo daug zvakiu, sampes, jungiam visus tv lauk, pasileidziam muzikele, ir snekam iki paryciu.. vasara taip kieme vakarojom, zvaigzdziu lietu ziuredamos, ir nei viena nepajutom, kada kas uzmigo, prabudom nakti susale, po atviru dangum fantastika mes stengiamės vasarą į sodą palėkt vienos be vyrų ir vaikų tai kaip atsipalaiduoji, pailsi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:25 PM | Žinutė # 1343 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o va mūsų kinderis jau lovą kiekvieną rytą pasikloja Mūsų Dove tai pat tik visada reikia priminti,kitaip tikrai nesiklotų
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:27 PM | Žinutė # 1344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mūsų Dove tai pat tik visada reikia priminti,kitaip tikrai nesiklotų aga, mano pasikloja, bet kartais einu jau lygint, kai kalnai kalneliai buna, jie gudruciai, tingi ryte rubus, naktinius pasidet, sumeta viska ir uzkloja adijalais
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:28 PM | Žinutė # 1345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mūsų Dove tai pat tik visada reikia priminti,kitaip tikrai nesiklotų nieko įpras kažkaip pas mus dėl tvarkos ir jo darbų problemos nėra, tik neduok dieve žaislą ne ten padedu kai tvarkausi oj tada būna, sako kas būtų jei aš virtuvėj tvarką pradėčiau tvarkyti arba tetes garaže
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:29 PM | Žinutė # 1346 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| skaitau ir galvoju kaip maniškis tvarkysis ir lovą klosis kai užauks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:29 PM | Žinutė # 1347 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) sumeta viska ir uzkloja adijalais aga manasis irgi megėjas, kažkaip žiūriu pižamų trūksta, ogi kelios lovoj
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:29 PM | Žinutė # 1348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aga, mano pasikloja, bet kartais einu jau lygint, kai kalnai kalneliai buna, jie gudruciai, tingi ryte rubus, naktinius pasidet, sumeta viska ir uzkloja adijalais Maniškiai tai pat Viską suslepia po kaldra ir adijaliukais Tai nuvedusi į darželi viską perkloju tai ko tik nerandu Arba pasakai išmesk šiukšles į šiukšlių dėžę,tai ant rytojaus randi ne šiukšlių dėžėje o po lova
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:30 PM | Žinutė # 1349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) skaitau ir galvoju kaip maniškis tvarkysis ir lovą klosis kai užauks tvarkysis ir klos pamatysi tik kantrybės reikia kažkaip nelabai tikiu horoskopais, bet ne kartą girdėjau kad mergelės vyrukai labai tvarkingi, tai kiek jų pažįstam pasirodo tiesa
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:30 PM | Žinutė # 1350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) skaitau ir galvoju kaip maniškis tvarkysis ir lovą klosis kai užauks Tvarkysis kaip didelis
|
Atsijungęs |
| |