Trečiadienis, 2024-12-25, 4:19 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 8:31 PM | Žinutė # 1336

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
prie stalo, o aplink juos su skudureliu eina, ir dreba ka nepritrupintu..jie isvis neima tu sausainiu.., bet kam juos tada bedet ant to stalo
o man geriausias vakarelis, kai gryzta draugytes is uzsienio, isskleidziam sofa, pasitiesiam adijala, prisidedam pagalviu, ant stalo daug zvakiu, sampes, jungiam visus tv lauk, pasileidziam muzikele, ir snekam iki paryciu..
vasara taip kieme vakarojom, zvaigzdziu lietu ziuredamos, ir nei viena nepajutom, kada kas uzmigo, prabudom nakti susale, po atviru dangum

Super tokie vakarėliai pasisedėjimai

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 8:32 PM | Žinutė # 1337

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)
tai va reiktu visdelto juos ''isdesuot''kad po namus su maistu ne marsiruotu,butu daug paprasciau.bet cia tik drambliuko svajone

Neimanomas dalykas manau juokas nuo kudikystės dienų reikia to mokinti ir patiems tėvams nerodyti tokio pavizdžio kaip lovoje valgymas 10

Atsijungęs
Vai2skeData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 8:39 PM | Žinutė # 1338

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
oij kaip man snudas ima, dar devyniu nera, jauciuos jau kaip vidurnakti..

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:15 PM | Žinutė # 1339

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
prisijuokiau.. na mane nuveza, kai man kokios baliuskos pas drauges, ir parsiveza, ir atsimenu net su bliudu prie lovos pasededavo ,

oj kaip girdėta juokas juokas juokas juokas ir aš vis psižadu, kad daugiau taip bloga nebebus, bet kur tau juokas juokas juokas

Quote (vaidabas)
na busiu geriau as kaimiete, bet mano vaikai pasieme obuoli nuo zemes, patrina i sona, ir kremta, as tikrai nelakstysiu , ir nezysiu, ka reik nuplaut, taip negalima..
tie kur per daug steriliai auginti, ziuriu uztai susirenka paskui visas bacylas visur, nes ju organizmai nemoka kovot..
pas mane ne muziejus, ir as megstu sveciuotis pas draugus, pas kuriuos galiu kaip noriu ant sofos susiraityt, ar , su drauge sugriuve lovoj pasneket, pasvajot

pas mus irgi yra draugai kuie jau tokie... tokie sterilūs , neleidžia iš sodo net obuolio suvalgyt, vos ne su fairy nuplauna juokas juokas juokas sakau palaukit susilauksit vaikų tai lakstysi iš paskos su skudurėliu juokas juokas juokas juokas
aga faina kai gali jaustis kaip namuose o ne tik nuėjus prie stalo sedėt kaip kokioj kavinėj juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:20 PM | Žinutė # 1340

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
as niekad neimu tvarkytis esant darugams,ir labai nemegstu kai lenda pvz i virtve indu suplaut.jau zino kad man pagalbos jokios nereik.stengiuos iki susirinks sveciai jau but visiskai viska pasidarius kad galeciau iskart su jais sest pliupt.

aš stengiuosi irgi nėlėkt plaut, o kad indų nepritruktų dažniausiai baliuje naudojam vienkartines lėkštes _liuks_ _liuks_ bet jei balius namuose tai nelabai išeina į vienkartines juokas mano tai jau visi žino, kad paskutinė stadija .... nors ir bloga bet vistiek turiu indus po baliaus susiplauti, nes žinau kad iš ryto nebus jėgų juokas juokas juokas
Quote (Romeniukas)
lova ko tik nerandi,sumuštinių ir viso kito

maniškis kadangi mergelė tai pedantas juokas juokas juokas ir kažkaip neleidžiam lovoj valgyti, nebent obuoliuką miela
Quote (idit)
bet manau su metais susipras kad smagiau gyvent tvarkoj

tikrai taip _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:21 PM | Žinutė # 1341

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
nuo kudikystės dienų reikia to mokinti ir patiems tėvams nerodyti tokio pavizdžio kaip lovoje valgymas

va būtent _liuks_ _liuks_ _liuks_ kai nuvažiuojam į svečius tai jam leidžia lovoje valgyti, tada jis atsisėda pre krašto ir valgo juokas juokas juokas sako na aš trupiniuse aš tikrai nemiegosiu juokas juokas
o va mūsų kinderis jau lovą kiekvieną rytą pasikloja _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:23 PM | Žinutė # 1342

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
ir dreba ka nepritrupintu..jie isvis neima tu sausainiu.., bet kam juos tada bedet ant to stalo

juokas juokas juokas
Quote (vaidabas)
o man geriausias vakarelis, kai gryzta draugytes is uzsienio, isskleidziam sofa, pasitiesiam adijala, prisidedam pagalviu, ant stalo daug zvakiu, sampes, jungiam visus tv lauk, pasileidziam muzikele, ir snekam iki paryciu..
vasara taip kieme vakarojom, zvaigzdziu lietu ziuredamos, ir nei viena nepajutom, kada kas uzmigo, prabudom nakti susale, po atviru dangum

fantastika miela miela mes stengiamės vasarą į sodą palėkt vienos be vyrų ir vaikų juokas juokas juokas tai kaip atsipalaiduoji, pailsi _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:25 PM | Žinutė # 1343

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o va mūsų kinderis jau lovą kiekvieną rytą pasikloja

Mūsų Dove tai pat tik visada reikia priminti,kitaip tikrai nesiklotų juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:27 PM | Žinutė # 1344

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Romeniukas)
Mūsų Dove tai pat tik visada reikia priminti,kitaip tikrai nesiklotų

aga, mano pasikloja, bet kartais einu jau lygint, kai kalnai kalneliai buna, jie gudruciai, tingi ryte rubus, naktinius pasidet, sumeta viska ir uzkloja adijalais juokas

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:28 PM | Žinutė # 1345

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mūsų Dove tai pat tik visada reikia priminti,kitaip tikrai nesiklotų

nieko įpras _liuks_ _liuks_
kažkaip pas mus dėl tvarkos ir jo darbų problemos nėra, tik neduok dieve žaislą ne ten padedu kai tvarkausi juokas juokas juokas oj tada būna, sako kas būtų jei aš virtuvėj tvarką pradėčiau tvarkyti arba tetes garaže

Atsijungęs
DoveFotoData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:29 PM | Žinutė # 1346

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
skaitau ir galvoju kaip maniškis tvarkysis ir lovą klosis kai užauks
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:29 PM | Žinutė # 1347

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
sumeta viska ir uzkloja adijalais

aga manasis irgi megėjas, kažkaip žiūriu pižamų trūksta, ogi kelios lovoj juokas juokas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:29 PM | Žinutė # 1348

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
aga, mano pasikloja, bet kartais einu jau lygint, kai kalnai kalneliai buna, jie gudruciai, tingi ryte rubus, naktinius pasidet, sumeta viska ir uzkloja adijalais

Maniškiai tai pat juokas Viską suslepia po kaldra ir adijaliukais juokas Tai nuvedusi į darželi viską perkloju tai ko tik nerandu juokas Arba pasakai išmesk šiukšles į šiukšlių dėžę,tai ant rytojaus randi ne šiukšlių dėžėje o po lova

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:30 PM | Žinutė # 1349

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
skaitau ir galvoju kaip maniškis tvarkysis ir lovą klosis kai užauks

tvarkysis ir klos pamatysi tik kantrybės reikia _liuks_ _liuks_ kažkaip nelabai tikiu horoskopais, bet ne kartą girdėjau kad mergelės vyrukai labai tvarkingi, tai kiek jų pažįstam pasirodo tiesa _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-11-04, 10:30 PM | Žinutė # 1350

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą