|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:30 PM | Žinutė # 286 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na va nupirkau tuos bakuganus,gavau bičiuli o jau džiaugsmo vaikams Nu bet tokia nesamonė,kad ne tas žodis suskleidi meti ant kortos ir išsiskleidžia,ot tai žaidimas nesuprantu o ir bičiulį yra kokia kaina ten tai jaudžiaugsmo vaikams
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:32 PM | Žinutė # 287 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as prie stoties, nezinau kieno ten parduotuve, ir sveriama sureliu mase dazniausiai perku jei panevėžį tai kur Siesta tikriausiai, ten pat ir vištiena bei kiauliena prekiauja ane
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:33 PM | Žinutė # 288 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Arba sūrelio masė nusiiperkame kartais iš Panevėžio pieno firminės paruotuvės Ir bėje ten viskas pigiau visi pieno produktai perki iš Tinklų gatvės ar centre kur yra
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:34 PM | Žinutė # 289 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jei panevėžį tai kur Siesta tikriausiai, ten pat ir vištiena bei kiauliena prekiauja ane jo, ten... eit suskambint draugytei, vakar veziau kaciuka issirinkt, tai negalejo, abu pasieme, reik paklaust kaip ta padidejus seimyna gyvena
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:35 PM | Žinutė # 290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as prie stoties, nezinau kieno ten parduotuve, ir sveriama sureliu mase dazniausiai perku Aš tai perku laisvės aikštėje Quote (snieguoliuke) o ir bičiulį yra _liuks_ _liuks_ kokia kaina ten miela tai jaudžiaugsmo vaikams Jo yra bent jau du buvo,tai paimiau po 13lt. Quote (snieguoliuke) perki iš Tinklų gatvės ar centre kur yra miela Na lasvės aikštėje kur jūs geriate pieno kokteilius
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:36 PM | Žinutė # 291 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) eit suskambint draugytei, vakar veziau kaciuka issirinkt, tai negalejo, abu pasieme, reik paklaust kaip ta padidejus seimyna gyvena juokas Tai jau tikrai padidėjusi šeimyna
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:38 PM | Žinutė # 292 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na lasvės aikštėje kur jūs geriate pieno kokteilius tai ten nelabai pigu pigiau tai Tinklų gatvėj sūreliai po 6 Lt 1kg nupirko va šiandien 2 Kg, vienas pas draugus iškeliavo mėgsta be proto sūrelius tai pirmadieniais ir penktadieniai visada brangiausias jiems paima o va kokteiliukai tai beprotiškai skanūs dar Cuke patinka , o va prie iki tai fantastiški leidžiami ledai ir šerbetas oj kaip norėčiau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:39 PM | Žinutė # 293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jo yra bent jau du buvo,tai paimiau po 13lt. na tai dabar auksiniai vaikai bus, kad tik mažasis nesulužytų, man tai jie tokie trapūs atrodo plasmasiniai tokie
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:40 PM | Žinutė # 294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tai negalejo, abu pasieme, reik paklaust kaip ta padidejus seimyna gyvena kaip gražu maži kačiukai mūsų kinderis kai pas krikštotėvelius nuvažiuoja tai net miega su Mise
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:41 PM | Žinutė # 295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai ten nelabai pigu pigiau tai Tinklų gatvėj _liuks_ _liuks_ _liuks_ sūreliai po 6 Lt 1kg _liuks_ n Nežinau kokios ten kainos,bet ten palyginus su visomis maximomis ir kitais prekybos centrais tai pigu ir labai skanu Šerbetas nepatinka nei man nei mūsų vaikams,esu pirkusi tai tekdavo pačiai ir išgerti 
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:42 PM | Žinutė # 296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va kokteiliukai tai beprotiškai skanūs _liuks_ _liuks_ dar Cuke patinka _liuks_ _liuks_ , o va prie iki tai fantastiški leidžiami ledai ir šerbetas oj kaip norėčiau Panevėžio piene labai skani yra desertinė varškė su žėlė gabaliukais,oj kokia ji man skani
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:44 PM | Žinutė # 297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nežinau kokios ten kainos,bet ten palyginus su visomis maximomis ir kitais prekybos centrais tai pigu ir labai skanu tai aišku kad pigiau nei maksei bet va čia tai sveriamų sūrelių tai net nemačiau ir jogurtas labai skanus Quote (Romeniukas) Šerbetas nepatinka nei man nei mūsų vaikams,esu pirkusi tai tekdavo pačiai ir išgerti oj kaip man skanu ypač karštą dieną atsigerti atsivėsinti, nes nuo ledų tai apsalsti maniškis tai mėgsta
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:44 PM | Žinutė # 298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Panevėžio piene labai skani yra desertinė varškė su žėlė gabaliukais,oj kokia ji man skani aga
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:46 PM | Žinutė # 299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ar kas naudojate ar naudojote ARIEL dėmių valiklį skystą išreklamuotas gražiausiai tik kažin ar toks geras gal kas naudojate? Nusipirkau bet vyras aprėkė mane sako šūdas paskutinis 
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-11-08, 7:47 PM |
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:48 PM | Žinutė # 300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va,sake kaciukai laikos puikiai, sake abu imtyniu tik eina, savaitgali reiks pasiimt foto aparata, pafotografuot tuos grozius
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |