|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:48 PM | Žinutė # 301 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ar kas naudojate ar naudojote ARIEL dėmių valiklį skystą išreklamuotas gražiausiai tik kažin ar toks geras gal kas naudojate? aš naudojau kelis kartus, bet kadangi rūbai be plėmų buvo tai net ir nžnau ar geras
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:50 PM | Žinutė # 302 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aš naudojau kelis kartus, bet kadangi rūbai be plėmų buvo tai net ir nžnau ar geras juokas juokas juokas Tai jo jei rūbai be plėmų tai kur čia suprasi ar geras ar ne Pas mus tai ir plėmų būna kurių tik milteliai neišima
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:50 PM | Žinutė # 303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ar kas naudojate ar naudojote ARIEL dėmių valiklį skystą išreklamuotas gražiausiai tik kažin ar toks geras gal kas naudojate? nebandziau,man ner geriau nei Ulos pasta, arba ukiskas muilas su tulzim
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:50 PM | Žinutė # 304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va,sake kaciukai laikos puikiai, sake abu imtyniu tik eina, savaitgali reiks pasiimt foto aparata, pafotografuot tuos grozius maži kačiukai tai mieli, bet kai užauga tai man ne, aš labiau šunis myliu
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:51 PM | Žinutė # 305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nebandziau,man ner geriau nei Ulos pasta, arba ukiskas muilas su tulzim Jo žinau kad ūkiškas muilas su tulžim labai geras,bet ką aš jį tarkuosiu į skalbenkę
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:51 PM | Žinutė # 306 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ar kas naudojate ar naudojote ARIEL dėmių valiklį skystą išreklamuotas gražiausiai tik kažin ar toks geras gal kas naudojate? Nusipirkau bet vyras aprėkė mane sako šūdas paskutinis reklamos auka ir tu pasidarei , na draugė nusipirko, siūlė ir man, bet gerai kad nepirkau, nes sakė kad neišėmė dėmių bet bendradarbė naudoja tai jai o man tai Vanišas geriausiai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:52 PM | Žinutė # 307 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jo jei rūbai be plėmų tai kur čia suprasi ar geras ar ne aš tai geriausiai išvis buvau sugalvojus Adomo rūbų plėmus su Vanish plaut nžnau kur protas mano buvo, tai vaiką išbėrė, bet plėmus tai gerai išėmė
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:52 PM | Žinutė # 308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) reklamos auka ir tu pasidarei , na draugė nusipirko, siūlė ir man, bet gerai kad nepirkau, nes sakė kad neišėmė dėmių juokas juokas bet bendradarbė naudoja tai jai _liuks_ _liuks_ o man tai Vanišas geriausiai _liuks_ Na ariel man visada bent jau seniau būdavo kokybės ženklas,bet matau,kad jau nebe suprastėjo net milteliai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:52 PM | Žinutė # 309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| žiūrėjot žinias va vilniui uždusino kartu miegantį 1,5mėn vaikiuką gulėjo kartu su tėvais ir prispaudė tėtis berods
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:53 PM | Žinutė # 310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) suprastėjo net milteliai kažkada bandžiau naudoti bet kinderį išbėrė tai kažkaip senokai persil naudoju ir naudosiu
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:54 PM | Žinutė # 311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aš tai geriausiai išvis buvau sugalvojus Adomo rūbų plėmus su Vanish plaut nžnau kur protas mano buvo, tai vaiką išbėrė, bet plėmus tai gerai išėmė Nu jo stiprus čia valiklis,maniškius tai buvo išbėrę nuo skalbinių minkštiklio, per daug aš jo pilu tai dabar per pus mažiau ipilu ir viskas gerai nebeberia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:55 PM | Žinutė # 312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žiūrėjot žinias galvoju galvoju va vilniui uždusino kartu miegantį 1,5mėn vaikiuką liudna liudna liudna gulėjo kartu su tėvais ir prispaudė tėtis berods liudna liudna Nežiūrėjau,gerai kad ir nemačiau Quote (snieguoliuke) kažkada bandžiau naudoti bet kinderį išbėrė liudna liudna liudna tai kažkaip senokai persil naudoju ir naudosiu _liuks_ Aš ir šiuo metu naudoju persil
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:56 PM | Žinutė # 313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ariel man visada bent jau seniau būdavo kokybės ženklas,bet matau,kad jau nebe suprastėjo net milteliai zinokit vasara is anglijos parsiveziau tabletem ariel ir persil, tai nepalyginamai su pas mus perkamais milteliais, iskart jaucias, kad cia mum paddielkas pardavineja, dabar vaziuodama vel pirksiuos, kad ir dantu pasta, sampunai, tu zymiu firmu, ten buna kokybiskesni
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:56 PM | Žinutė # 314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aš tai geriausiai išvis buvau sugalvojus Adomo rūbų plėmus su Vanish plaut nžnau kur protas mano buvo, tai vaiką išbėrė, bet plėmus tai gerai išėmė aš kai mažas kinderis būdavo plaudavau su ūkišku muilu na dėmes vanishas gerai išema nesiskundžiu, kad tuoj irgi taip praskies kad nebeišims
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 7:57 PM | Žinutė # 315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) zinokit vasara is anglijos parsiveziau tabletem ariel ir persil, tai nepalyginamai su pas mus perkamais milteliais, iskart jaucias, kad cia mum paddielkas pardavineja, dabar vaziuodama vel pirksiuos, kad ir dantu pasta, sampunai, tu zymiu firmu, ten buna kokybiskesni Tai kas be ko,žinau,kad ten yra originalios prekės,o pas mus padielkos,kol mus pasiekia perdirbama perskiedžiama ir ne kas mus pasiekia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-11-08, 7:57 PM |
Atsijungęs |
| |