|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:48 PM | Žinutė # 346 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, temperatūta jūsų gan aukštoka galit eiti jau pasakos sekti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:50 PM | Žinutė # 347 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ko galiu bijoti,jei išmatuoja vitpadžio dydi ir viskas aišku Kaina gera firma tai pat ko nepirkti nemažai sutaupysiu, batukai kaip nauji nesunešioti na tai aišku kad sutaupysi aš tai tokią striukę galiu pirkti nepamatavus, bet va batų ne , ryt važiuojam mažajam žieminius batukus nupirkt nusižiūrėjom tik pamatuot beliko ir dar kasdienai žieminukų reikia, bet jaučiu tiks ir iš maksės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:53 PM | Žinutė # 348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai aišku kad sutaupysi _liuks_ _liuks_ aš tai tokią striukę galiu pirkti nepamatavus, bet va batų ne galvoju , ryt važiuojam mažajam žieminius batukus nupirkt nusižiūrėjom tik pamatuot beliko _liuks_ _liuks_ ir dar kasdienai žieminukų reikia, bet jaučiu tiks ir iš maksės juokas Žinai kai paskaičiavau,kad 500lt reikia vaikams ant reikalingiausių draubužių tai tenka mastyti kur ką pigiau rasti,nes siaubas kažkoks kiek reikia pinigėlių Sakom sutaupysime truputi gal nepirkdami mažajam naujos striukės,pamatavome visai gera bus ir brolio,o broliui reikia naujos,nes jau mažoka Dar šiltų velvetinių kelnių reikia,šiltų golfų didžiajam, kepurių žodžiu visko
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-11-08, 9:54 PM |
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:53 PM | Žinutė # 349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vaidabas, temperatūta jūsų gan aukštoka galit eiti jau pasakos sekti ne, man Pmsas kamuoja, as pikta.. o ir maniskis vos ne tv apsikabines, kazka apie zvejyba ziuri..., ruosias mat labai, po poros savaiciu plauks juron menkiu zvejot
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:55 PM | Žinutė # 350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ne, man Pmsas kamuoja, as pikta.. o ir maniskis vos ne tv apsikabines, kazka apie zvejyba ziuri..., ruosias mat labai, po poros savaiciu plauks juron menkiu zvejot Nu va ne kas tada
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:55 PM | Žinutė # 351 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ne, man Pmsas kamuoja, as pikta.. o ir maniskis vos ne tv apsikabines, kazka apie zvejyba ziuri..., ruosias mat labai, po poros savaiciu plauks juron menkiu zvejot o kada stintų sezonas o man puseserė išdūmė pas draugę, tai vakare suseksim vieną kažkip labai dažnai sekam ane
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:56 PM | Žinutė # 352 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Žinaui kai paskaičiavau,kad 500lt reikia vaikams ant reikaliangiausių draubužių tai tenka mastyti kur ką pigiau rasti ar pablūdot, vaikai auga greit...aš ir žiemai ruošiu, bet manau poros šimtelių sočiai visiems trims...juk dabar yra geros kokybes ir mažai dėvėtų.., išpardavimų visokiausių
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:58 PM | Žinutė # 353 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ar pablūdot, vaikai auga greit...aš ir žiemai ruošiu, bet manau poros šimtelių sočiai visiems trims...juk dabar yra geros kokybes ir mažai dėvėtų.., išpardavimų visokiausių galvoju Nieko aš nerandu padevėtuose kai reikia Nebent gal į kokį mašinų turgų pavažiuoti,bet kad ir kainos tokios kad neapsimoka,nauji ne ką brangiau kainuoja nei padevėti Gaila pinigų kai žinai,kad vienai žiemai drabužis ar batai
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-11-08, 9:59 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:59 PM | Žinutė # 354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Žinai kai paskaičiavau,kad 500lt reikia vaikams ant reikalingiausių draubužių tai tenka mastyti kur ką pigiau rasti,nes siaubas kažkoks kiek reikia pinigėlių Sakom sutaupysime truputi gal nepirkdami mažajam naujos striukės,pamatavome visai gera bus ir brolio,o broliui reikia naujos,nes jau mažoka Dar šiltų velvetinių kelnių reikia,šiltų golfų didžiajam, kepurių žodžiu visko oo kike daug čia žiemo sezonui tai per abu 1000Lt na daug mes kažkaip golfų šiltų nusipirkom iš kart kelias kai buvo akcija , kepures pernai pirkom kai kainavo po kelis litus per sezono išpardavimą tai šiemet kaip tik, na va tik striukę naują pirkom, turi ir pernykštę dar nemaža, bet su ta kasdien galės duotis o va batų ti reikia nes kažkaip greitai išauga, ir dar po kiemą lakstyti reikia batų o kelnių tiek šiltų džinsų tiek velvetukų nusipirkom iš mašinų turgaus šip iš tikrųjų net neskaičiavom kiek kainuos, bet va kai tik kokia akcija parduotuvėse jei yra pinigų visada paimam šiek tiek didesnį
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:02 PM | Žinutė # 355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oo kike daug galvoju čia žiemo sezonui galvoju galvoju tai per abu 1000Lt galvoju na daug mes kažkaip golfų šiltų nusipirkom iš kart kelias kai buvo akcija _liuks_ , kepures pernai pirkom kai kainavo po kelis litus per sezono išpardavimą tai šiemet kaip tik, na va tik striukę naują pirkom, turi ir pernykštę dar nemaža, bet su ta kasdien galės duotis juokas o va batų ti reikia nes kažkaip greitai išauga, ir dar po kiemą lakstyti reikia batų miela miela o kelnių tiek šiltų džinsų tiek velvetukų nusipirkom iš mašinų turgaus _liuks_ _liuks_ šip iš tikrųjų net neskaičiavom kiek kainuos, bet va kai tik kokia akcija parduotuvėse jei yra pinigų visada paimam šiek tiek didesnį _liuks_ _liuks_ Nea per abu čia apie 500lt Čia tik paskaičiavimai,tikslių kainų nežinau reikės gal ir padevėtuose ko nors pasižvalgyti,gal ką gražus ir gero užmatysiu
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:02 PM | Žinutė # 356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nieko aš nerandu padevėtuose kai reikia Nebent gal į kokį mašinų turgų pavažiuoti,bet kad ir kainos tokios kad neapsimoka,nauji ne ką brangiau kainuoja nei padevėti Gaila pinigų kai žinai,kad vienai žiemai drabužis ar batai tai va, mano atrodo jau nebe taip greit išauga, bet mados keičias, nusibosta jiem.. kur ten, man ir jau nebepatinka mano pernykštės striukės, reiks naujos pasidairyt.. tik pavaikščiot reikia, tikrai galima visko rast, na ir SM dar buna kartais neblogų dalykėlių, ir pigiai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:03 PM | Žinutė # 357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gaila pinigų kai žinai,kad vienai žiemai drabužis ar batai o kodėl vienai na striukę galima šiek tiek didesnę pirkti ir bent 2 sezonams tikrai užteks kelnes irgi, na nebent jau labai išsistiebia tada nebetinka, ti va batukus tai kiekvienam sezonui reikia,kad ir mes nuirkom rudeninius, tai jie kuo puikiausiai tiks ir pavasariui Quote (vaidabas) juk dabar yra geros kokybes ir mažai dėvėtų.., išpardavimų visokiausių va tie išpardavimai tai labai geri, vasarą buvo vasarinių rubų naujų parduotuvėse kostiumėlių po 5 Lt, tai nupirkom įvairiausių ant 7-8metukų galės vasarą nors ir kiekvieną dieną keisti o padevėtuose tai mums pažįstami jei tik ką randa paskambina
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:04 PM | Žinutė # 358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nežinau ką mūsų Dove daro būdamas kieme bet geros šiltos velvetinės kelnės praktišia kiaurais nudilusiais keliais Sakau gal tu kieme keliais ropoji ar ką darai,nesuprantu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:04 PM | Žinutė # 359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nea per abu čia apie 500lt Čia tik paskaičiavimai,tikslių kainų nežinau reikės gal ir padevėtuose ko nors pasižvalgyti,gal ką gražus ir gero užmatysiu na jei per abu tada jau normaliau turi laisvesnio laiko tai ir eik per padevėtus tikrai mieste yra gerų parduotuvių tikrai rasi aš kažkaip dažniausiai einu arba savaitės pradžioje kai naujos siuntos būna arba savaitės pabaigoje kai nuolaidos
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:06 PM | Žinutė # 360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nežinau ką mūsų Dove daro būdamas kieme bet geros šiltos velvetinės kelnės praktišia kiaurais nudilusiais keliais Sakau gal tu kieme keliais ropoji ar ką darai,nesuprantu o tu su gerais ūbais neleisk į kiemą, mes tai nupirkom kombinzono tipo kelnes žiemai pernykštes iššugo tai galės duotis, tada ir negaila, nei rūbų nei batų
|
Atsijungęs |
| |