Penktadienis, 2026-01-30, 11:14 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:48 PM | Žinutė # 346

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
vaidabas, temperatūta jūsų gan aukštoka galit eiti jau pasakos sekti juokas juokas

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:50 PM | Žinutė # 347

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Ko galiu bijoti,jei išmatuoja vitpadžio dydi ir viskas aišku Kaina gera firma tai pat ko nepirkti nemažai sutaupysiu, batukai kaip nauji nesunešioti

na tai aišku kad sutaupysi _liuks_ _liuks_ aš tai tokią striukę galiu pirkti nepamatavus, bet va batų ne galvoju , ryt važiuojam mažajam žieminius batukus nupirkt nusižiūrėjom tik pamatuot beliko _liuks_ _liuks_ ir dar kasdienai žieminukų reikia, bet jaučiu tiks ir iš maksės juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:53 PM | Žinutė # 348

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na tai aišku kad sutaupysi _liuks_ _liuks_ aš tai tokią striukę galiu pirkti nepamatavus, bet va batų ne galvoju , ryt važiuojam mažajam žieminius batukus nupirkt nusižiūrėjom tik pamatuot beliko _liuks_ _liuks_ ir dar kasdienai žieminukų reikia, bet jaučiu tiks ir iš maksės juokas

Žinai kai paskaičiavau,kad 500lt reikia vaikams ant reikalingiausių draubužių tai tenka mastyti kur ką pigiau rasti,nes siaubas kažkoks kiek reikia pinigėlių Sakom sutaupysime truputi gal nepirkdami mažajam naujos striukės,pamatavome visai gera bus ir brolio,o broliui reikia naujos,nes jau mažoka Dar šiltų velvetinių kelnių reikia,šiltų golfų didžiajam, kepurių žodžiu visko

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-11-08, 9:54 PM
Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:53 PM | Žinutė # 349

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Romeniukas)
vaidabas, temperatūta jūsų gan aukštoka galit eiti jau pasakos sekti

ne, man Pmsas kamuoja, as pikta.. o ir maniskis vos ne tv apsikabines, kazka apie zvejyba ziuri..., ruosias mat labai, po poros savaiciu plauks juron menkiu zvejot

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:55 PM | Žinutė # 350

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
ne, man Pmsas kamuoja, as pikta.. o ir maniskis vos ne tv apsikabines, kazka apie zvejyba ziuri..., ruosias mat labai, po poros savaiciu plauks juron menkiu zvejot

Nu va ne kas tada

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:55 PM | Žinutė # 351

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)

o kada stintų sezonas miela miela
o man puseserė išdūmė pas draugę, tai vakare suseksim vieną juokas juokas juokas
kažkip labai dažnai sekam ane juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:56 PM | Žinutė # 352

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Romeniukas)
Žinaui kai paskaičiavau,kad 500lt reikia vaikams ant reikaliangiausių draubužių tai tenka mastyti kur ką pigiau rasti

ar pablūdot, vaikai auga greit...aš ir žiemai ruošiu, bet manau poros šimtelių sočiai visiems trims...juk dabar yra geros kokybes ir mažai dėvėtų.., išpardavimų visokiausių galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:58 PM | Žinutė # 353

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
ar pablūdot, vaikai auga greit...aš ir žiemai ruošiu, bet manau poros šimtelių sočiai visiems trims...juk dabar yra geros kokybes ir mažai dėvėtų.., išpardavimų visokiausių galvoju

Nieko aš nerandu padevėtuose kai reikia Nebent gal į kokį mašinų turgų pavažiuoti,bet kad ir kainos tokios kad neapsimoka,nauji ne ką brangiau kainuoja nei padevėti galvoju Gaila pinigų kai žinai,kad vienai žiemai drabužis ar batai

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-11-08, 9:59 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 9:59 PM | Žinutė # 354

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Žinai kai paskaičiavau,kad 500lt reikia vaikams ant reikalingiausių draubužių tai tenka mastyti kur ką pigiau rasti,nes siaubas kažkoks kiek reikia pinigėlių Sakom sutaupysime truputi gal nepirkdami mažajam naujos striukės,pamatavome visai gera bus ir brolio,o broliui reikia naujos,nes jau mažoka Dar šiltų velvetinių kelnių reikia,šiltų golfų didžiajam, kepurių žodžiu visko

oo kike daug galvoju čia žiemo sezonui galvoju galvoju tai per abu 1000Lt galvoju na daug mes kažkaip golfų šiltų nusipirkom iš kart kelias kai buvo akcija _liuks_ , kepures pernai pirkom kai kainavo po kelis litus per sezono išpardavimą tai šiemet kaip tik, na va tik striukę naują pirkom, turi ir pernykštę dar nemaža, bet su ta kasdien galės duotis juokas o va batų ti reikia nes kažkaip greitai išauga, ir dar po kiemą lakstyti reikia batų miela miela o kelnių tiek šiltų džinsų tiek velvetukų nusipirkom iš mašinų turgaus _liuks_ _liuks_
šip iš tikrųjų net neskaičiavom kiek kainuos, bet va kai tik kokia akcija parduotuvėse jei yra pinigų visada paimam šiek tiek didesnį _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:02 PM | Žinutė # 355

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
oo kike daug galvoju čia žiemo sezonui galvoju galvoju tai per abu 1000Lt galvoju na daug mes kažkaip golfų šiltų nusipirkom iš kart kelias kai buvo akcija _liuks_ , kepures pernai pirkom kai kainavo po kelis litus per sezono išpardavimą tai šiemet kaip tik, na va tik striukę naują pirkom, turi ir pernykštę dar nemaža, bet su ta kasdien galės duotis juokas o va batų ti reikia nes kažkaip greitai išauga, ir dar po kiemą lakstyti reikia batų miela miela o kelnių tiek šiltų džinsų tiek velvetukų nusipirkom iš mašinų turgaus _liuks_ _liuks_
šip iš tikrųjų net neskaičiavom kiek kainuos, bet va kai tik kokia akcija parduotuvėse jei yra pinigų visada paimam šiek tiek didesnį _liuks_ _liuks_

Nea per abu čia apie 500lt Čia tik paskaičiavimai,tikslių kainų nežinau reikės gal ir padevėtuose ko nors pasižvalgyti,gal ką gražus ir gero užmatysiu _liuks_

Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:02 PM | Žinutė # 356

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Romeniukas)

Nieko aš nerandu padevėtuose kai reikia Nebent gal į kokį mašinų turgų pavažiuoti,bet kad ir kainos tokios kad neapsimoka,nauji ne ką brangiau kainuoja nei padevėti Gaila pinigų kai žinai,kad vienai žiemai drabužis ar batai

tai va, mano atrodo jau nebe taip greit išauga, bet mados keičias, nusibosta jiem.. kur ten, man ir jau nebepatinka mano pernykštės striukės, reiks naujos pasidairyt.. tik pavaikščiot reikia, tikrai galima visko rast, na ir SM dar buna kartais neblogų dalykėlių, ir pigiai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:03 PM | Žinutė # 357

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Gaila pinigų kai žinai,kad vienai žiemai drabužis ar batai

o kodėl vienai na striukę galima šiek tiek didesnę pirkti ir bent 2 sezonams tikrai užteks _liuks_ kelnes irgi, na nebent jau labai išsistiebia tada nebetinka, ti va batukus tai kiekvienam sezonui reikia,kad ir mes nuirkom rudeninius, tai jie kuo puikiausiai tiks ir pavasariui _liuks_ _liuks_
Quote (vaidabas)
juk dabar yra geros kokybes ir mažai dėvėtų.., išpardavimų visokiausių

va tie išpardavimai tai labai geri, vasarą buvo vasarinių rubų naujų parduotuvėse kostiumėlių po 5 Lt, tai nupirkom įvairiausių ant 7-8metukų galės vasarą nors ir kiekvieną dieną keisti _liuks_ _liuks_ o padevėtuose tai mums pažįstami jei tik ką randa paskambina _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:04 PM | Žinutė # 358

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Nežinau ką mūsų Dove daro būdamas kieme bet geros šiltos velvetinės kelnės praktišia kiaurais nudilusiais keliais Sakau gal tu kieme keliais ropoji ar ką darai,nesuprantu

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:04 PM | Žinutė # 359

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nea per abu čia apie 500lt Čia tik paskaičiavimai,tikslių kainų nežinau reikės gal ir padevėtuose ko nors pasižvalgyti,gal ką gražus ir gero užmatysiu

na jei per abu tada jau normaliau _liuks_ turi laisvesnio laiko tai ir eik per padevėtus tikrai mieste yra gerų parduotuvių tikrai rasi _liuks_ _liuks_ aš kažkaip dažniausiai einu arba savaitės pradžioje kai naujos siuntos būna arba savaitės pabaigoje kai nuolaidos _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:06 PM | Žinutė # 360

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nežinau ką mūsų Dove daro būdamas kieme bet geros šiltos velvetinės kelnės praktišia kiaurais nudilusiais keliais Sakau gal tu kieme keliais ropoji ar ką darai,nesuprantu

o tu su gerais ūbais neleisk į kiemą, mes tai nupirkom kombinzono tipo kelnes žiemai pernykštes iššugo tai galės duotis, tada ir negaila, nei rūbų nei batų _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026