Penktadienis, 2026-01-30, 11:14 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
Vai2skeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:06 PM | Žinutė # 361

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
pas mus penktadieniais moterytė naujais rūbais prekiauja, tai vaikiškų džinsų, su pasiltinimu, ir be jo, buvo 20-35 priveže, šiltų džemperiukų po 20, Golfiuku 10-15..tai kaip pažiūrėjau, nėra brangu, mieste manau brangiau plešia

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:07 PM | Žinutė # 362

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
tai va, mano atrodo jau nebe taip greit išauga, bet mados keičias, nusibosta jiem.. kur ten, man ir jau nebepatinka mano pernykštės striukės, reiks naujos pasidairyt.. tik pavaikščiot reikia, tikrai galima visko rast, na ir SM dar buna kartais neblogų dalykėlių, ir pigiai

Matai net ir mamos nenori bet kaip aprengti vaikus,neužtenka,kas būtų šilta norisi,kad ir gražu būtų 10

Quote (snieguoliuke)
o kodėl vienai na striukę galima šiek tiek didesnę pirkti ir bent 2 sezonams tikrai užteks _liuks_ kelnes irgi, na nebent jau labai išsistiebia tada nebetinka, ti va batukus tai kiekvienam sezonui reikia,kad ir mes nuirkom rudeninius, tai jie kuo puikiausiai tiks ir pavasariui _liuks_ _liuks_

Dovę striukę atnešiojo du sezonus,bet pirkome gan per didelę,atrodė kaip su maišu,bet nieko pernai buvo gera,o šiemet rankovės jau trumpokos 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:08 PM | Žinutė # 363

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
pas mus penktadieniais moterytė naujais rūbais prekiauja, tai vaikiškų džinsų, su pasiltinimu, ir be jo, buvo 20-35 priveže, šiltų džemperiukų po 20, Golfiuku 10-15..tai kaip pažiūrėjau, nėra brangu, mieste manau brangiau plešia

ir mieste tokios kainos šilta golfą galima už 12 nusipirkt, bet prieš porą savaičių maksei buvo 40proc nuolaida rūbams tai golfos kainavo po 7Lt _liuks_ _liuks_ _liuks_
o šiltinti džinsai kainuoja apie 35Lt turgui, aišku kai kur už tokius pat nori ir 60 tik reikia ieškoti _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:09 PM | Žinutė # 364

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Kiek užeinu į padevėtus ir randu gerų drabužėlių tai kaina kandžiojasi,dasidedi kokius 10lt ir nauji išeina,tai kažkaip ir nesiveržiu duotis po padevėtus Na rytoj vyrui išeiginė tai gal pavežios po padevėtus 10 Gal ką ir rasiu _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:10 PM | Žinutė # 365

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Dovę striukę atnešiojo du sezonus,bet pirkome gan per didelę,atrodė kaip su maišu,bet nieko pernai buvo gera,o šiemet rankovės jau trumpokos

na tai brolis yra atnešios jis _liuks_
Quote (Romeniukas)
Matai net ir mamos nenori bet kaip aprengti vaikus,neužtenka,kas būtų šilta norisi,kad ir gražu būtų

kartais padevėtuose tokių gražių ir originalių rūbų yra kur naujų nerasi tokių _liuks_ _liuks_ tik va kad mašinų turgui kainas susikėlę labai galvoju

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:12 PM | Žinutė # 366

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kiek užeinu į padevėtus ir randu gerų drabužėlių tai kaina kandžiojasi,dasidedi kokius 10lt ir nauji išeina,tai kažkaip ir nesiveržiu duotis po padevėtus Na rytoj vyrui išeiginė tai gal pavežios po padevėtus Gal ką ir rasiu

kaip faina kad vyrui daug išeiginių _liuks_ _liuks_ na kai su vyru vaikščiosi nezys jis kad greičiau greičiau kaip dauguma vyrų juokas juokas juokas
o kainos kartais tikrai su realybe prasilenkia juokas juokas

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-11-08, 10:13 PM
Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:13 PM | Žinutė # 367

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Romeniukas)
Kiek užeinu į padevėtus ir randu gerų drabužėlių tai kaina kandžiojasi,dasidedi kokius 10lt ir nauji išeina,tai kažkaip ir nesiveržiu duotis po padevėtus Na rytoj vyrui išeiginė tai gal pavežios po padevėtus Gal ką ir rasiu

koks gali būti apipirkinėjimas, vežiojant vyrui...gi tryps, skubi ir nieko užtai nerandi, pasiimk kokią draugytę, ir pasidarykit pramogą, kokį pusdienį prasinešt po padevėtus, naujų ir ten galima rast miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:14 PM | Žinutė # 368

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
aš manau kad geriausias vaikščiojimas po parduotuves ar padevėtus yra su drauge ar draugėmis _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:15 PM | Žinutė # 369

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
na tyčia, ryt pas drauge parduotuvėj apžiūrėsiu ka berniukam turi.. galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:16 PM | Žinutė # 370

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
koks gali būti apipirkinėjimas, vežiojant vyrui...gi tryps, skubi ir nieko užtai nerandi, pasiimk kokią draugytę, ir pasidarykit pramogą, kokį pusdienį prasinešt po padevėtus, naujų ir ten galima rast

va va ir aš taip manau _liuks_ _liuks_ vyrai lieka vyrais, būna kad ir mes kai į turgų važiuojam tai jei ką randu skambinu kad prieitų ir pasižiūrėtų juokas juokas juokas o taip manau vyrams vaikščiojimas po parduotuves labai nepatinka juokas juokas nebent į žvejybos reikmenis ar mašinų parduotuves juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:17 PM | Žinutė # 371

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
na tyčia, ryt pas drauge parduotuvėj apžiūrėsiu ka berniukam turi..

pažiūrėk irant 126cm miela miela
ar man vienai radikalo nekrauna ar visoms galvoju

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-11-08, 10:20 PM
Atsijungęs
Vai2skeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:19 PM | Žinutė # 372

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
aga, pažiūrėsiu, ji kasdien papildo prekių, tik va atidarant, kaip puola koki dvidešimt bobikių, tai reik atsargiai būt, kad nesudraskytu juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:22 PM | Žinutė # 373

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
aga, pažiūrėsiu, ji kasdien papildo prekių, tik va atidarant, kaip puola koki dvidešimt bobikių, tai reik atsargiai būt, kad nesudraskytu

b8na ir taip tikrai tikiu, o jei pas ją dar prekės geresnės tai tikrai manau yra ko pulti juokas juokas juokas
mes mašinų turgui turim pažįstamą tai beveik kiekvieną penktadienį nuvažiuojam pasižiūrėt _liuks_ _liuks_ nes dar žmonių penktadieniais nedaug būna juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-08, 10:25 PM | Žinutė # 374

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va likom kaip beveik visada vienos . na tai ką dar kartą su gimtadieniu, nors ir nedideliu
manau reikia užleisti kompą brangiausiajam, nes iš abėjaus draugei nagų priauginimo gėliu aparatą atsiųs _liuks_ :_liuks_:

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-11-08, 10:27 PM
Atsijungęs
NorvileData: Antradienis, 2010-11-09, 5:38 AM | Žinutė # 375

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas: