|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:52 PM | Žinutė # 481 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) juoda 6 stalciu.na cia ne sau o broliui jis ikea lova ir 2 stalciu komoda is lenku parsisiunte<beje ta 2 stalciu musu gamybos butu pasakes buciau per pus pigiau gavus> kaip gražu juoda , o tai dažniausiai būna rudos , na va kitą kartą žinos kur kreiptis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:54 PM | Žinutė # 482 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nea pas mus tai pakrapina tik ne lyna taip kaip pas jus vajatau jei pas jus taip tai ir pas mus taip jaučiu bus pas mus šiaulietis draugas sako, na ir baisu šiandien pas jus saku ir pas jus tuoj taip pat bus Quote (Laurituke) laiko nėra nu ryt jau nuvarysiu o labai trumpinsi imesk nuotraukytę kaip nori
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:55 PM | Žinutė # 483 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) Sveikutės Turiu keletą minutėlių laisvų ,tai užbėgau 10 Pas mus tai oras šiandien liuks...Tuoj kavytę baigiu ir į darbuką sveikute smagu kad kai turi laiko užeini Quote (snieguoliuke) labukas 4 kaip faina jo sulaukiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| daniele | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:55 PM | Žinutė # 484 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) atsiųsk ir mus gerą orą -SIUNČIU ,SU DIDŽIAUSIAIS LINKĖJIMAIS
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:57 PM | Žinutė # 485 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) SIUNČIU ,SU DIDŽIAUSIAIS LINKĖJIMAIS oj laukiam laukiam
|
Atsijungęs |
| |
| daniele | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:57 PM | Žinutė # 486 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikute smagu kad kai turi laiko užeini - DŽIAUGIUOS IR AŠ ,KAI ČIA PRASMUNKU ,O DABAR JAU TURIU LĖKTI, GEROS DIENOS MERGYTĖS
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:57 PM | Žinutė # 487 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip gražu juoda man irgi grazu,bet as sau asmeniskai pirkaus azuola,nes pas mane odinis komplektas su azuoliniais porankiais ir ateity bus azuolines grindys
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:58 PM | Žinutė # 488 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) bet as sau asmeniskai pirkaus azuola,nes pas mane odinis komplektas su azuoliniais porankiais ir ateity bus azuolines grindys irgi super
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:59 PM | Žinutė # 489 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus šiaulietis draugas sako, na ir baisu šiandien pas jus juokas juokas saku ir pas jus tuoj taip pat bus na jaučiu tikrai bus Quote (snieguoliuke) o labai trumpinsi miela miela imesk nuotraukytę kaip nori miela nu patrumpinsiu truputį Va taip kirpsiuos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:59 PM | Žinutė # 490 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va sugalvojau bus lietiniai su dešrelėmis ir sūriu, ir pupelių sriuba
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 2:00 PM | Žinutė # 491 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) DŽIAUGIUOS IR AŠ ,KAI ČIA PRASMUNKU ,O DABAR JAU TURIU LĖKTI, GEROS DIENOS MERGYTĖS iki
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 2:00 PM | Žinutė # 492 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Va taip kirpsiuos tavo plaukai stori turėtų gerai atrodyti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 2:02 PM | Žinutė # 493 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) DŽIAUGIUOS IR AŠ ,KAI ČIA PRASMUNKU ,O DABAR JAU TURIU LĖKTI, GEROS DIENOS MERGYTĖS ikiukas, geros dienelės ir tau
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 2:02 PM | Žinutė # 494 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tavo plaukai stori turėtų gerai atrodyti tikiuosi kirpėjai sakau ar išeis taip sako ko jau čia neišeis aišku padarysime tai tikiuos bus gerai viskas kaip noriu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 2:14 PM | Žinutė # 495 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tikiuosi kirpėjai sakau ar išeis taip sako ko jau čia neišeis aišku padarysime tai tikiuos bus gerai viskas kaip noriu na kirpėja tikrai žino, įsivaizdoju kaip lauki rydienos
|
Atsijungęs |
| |