|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 11:13 AM | Žinutė # 466 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutės.. aš su chalatu dar vartaus, nes raudonoji armija užpuolė, jaučiuos nekaip.., o reiks visiek prisiverst, galva išsiplaut, ir i kirpykla nueit, karčiai taip apaugo, kad saulės nebematau labukas , na dėl armijos tai užjaučiu Quote (vaidabas) Pas mus ateina projektas, keičiu veikla, tik jau specialybes kirpejos, manikiurininkes ir siuvejos , na bet žiūrėsiu, bandysiu drauges kalbint, jei susirinktų grupelė, gal ir florisčių padarytu.., man tai labiau patiktu manau jai susidarytų grupė tai tikrai padarytų , arba eik manikiūrininke, varysim pas tave nagučių tvarkytis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 11:23 AM | Žinutė # 467 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką lekiu darbuotis toliau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Norvile | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 11:37 AM | Žinutė # 468 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas... nors kam jau diena as tik dabar is lovos su kava 
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:27 PM | Žinutė # 469 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas norvile na gerai kad parvežė iš darbo nes oras
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:30 PM | Žinutė # 470 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na gerai kad parvežė iš darbo nes oras o pas mus kaip ne keista nei lyja nei vejo yra,beveik galvoju rubus nest i lauka dziaut cia atsigersiu ir reik varyt iki buvusio darbo,nes nusipirkau komoda .
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:36 PM | Žinutė # 471 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas merginos maniškiui šnd išeiginė tai nuo ryto varėm apsipirkti,atsispauzdinau savo merginą buvau pas kirpėją ryt varau kirptis 12 val jau turiu būti kirpykloje pagaliau prisiruošiau labai laukiu ką jūs veikinėjate?mano mažius atsigulė filmukus žiūri,aš pašoviau orkaitėje vištieną su bulvytėmis kepti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:37 PM | Žinutė # 472 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o pas mus kaip ne keista nei lyja nei vejo yra,beveik galvoju rubus nest i lauka dziaut cia atsigersiu ir reik varyt iki buvusio darbo,nes nusipirkau komoda . pas mus tai pyla kaip iš kibiro aš irgi namuose kavos atsigėriau draugas buvo iš šiaulių užsukęs tai pakvietė į Šiaulius gruodžio 7, kai tas Skubi du atvažiuoja, sakė nemokamai įleis kokios spalvos komoda aš tai va galvoju ką čia valgyt padaryt
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:38 PM | Žinutė # 473 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aš su chalatu dar vartaus, nes raudonoji armija užpuolė, jaučiuos nekaip.., o reiks visiek prisiverst, galva išsiplaut, ir i kirpykla nueit, karčiai taip apaugo, kad saulės nebematau sveikute laikykis puseserė išeis bus viskas oki poki Norvile, sveikute Quote (snieguoliuke) na gerai kad parvežė iš darbo nes oras liudna tai lyna tai ne nesuprasi oro tikras bjaurus ruduo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:38 PM | Žinutė # 474 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) 12 val jau turiu būti kirpykloje pagaliau prisiruošiau labai laukiu labai saunu kad pagaliau sisiderinai as tai jau 2 men kirpeja gazdinu kad ateisiu,bet arba ji neturi laiko arba as
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:39 PM | Žinutė # 475 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus tai pyla kaip iš kibiro nea pas mus tai pakrapina tik ne lyna taip kaip pas jus vajatau jei pas jus taip tai ir pas mus taip jaučiu bus
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:39 PM | Žinutė # 476 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labai saunu kad pagaliau sisiderinai _liuks_ as tai jau 2 men kirpeja gazdinu kad ateisiu,bet arba ji neturi laiko arba as tai va ir man su tuo apsikirpimu taip būdavo vis laiko nėra nu ryt jau nuvarysiu
|
Atsijungęs |
| |
| daniele | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:43 PM | Žinutė # 477 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Turiu keletą minutėlių laisvų ,tai užbėgau Pas mus tai oras šiandien liuks...Tuoj kavytę baigiu ir į darbuką
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:45 PM | Žinutė # 478 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labas merginos maniškiui šnd išeiginė tai nuo ryto varėm apsipirkti,atsispauzdinau savo merginą buvau pas kirpėją ryt varau kirptis 12 val jau turiu būti kirpykloje pagaliau prisiruošiau labai laukiu ką jūs veikinėjate?mano mažius atsigulė filmukus žiūri,aš pašoviau orkaitėje vištieną su bulvytėmis kepti labukas kaip faina , aš irgi laukiu kirpyklos bet dar tolokai va mažių vėl reikia vesti, nes apželtukas beveik kas mėnesį reikia vesti, o trumpai kirpti žiemą nelabai norisi aš tai galvoju ką valgyt padaryt
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:47 PM | Žinutė # 479 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) Pas mus tai oras šiandien liuks... atsiųsk ir mus gerą orą
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Trečiadienis, 2010-11-10, 1:48 PM | Žinutė # 480 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kokios spalvos komoda juoda 6 stalciu.na cia ne sau o broliui jis ikea lova ir 2 stalciu komoda is lenku parsisiunte<beje ta 2 stalciu musu gamybos butu pasakes buciau per pus pigiau gavus>
|
Atsijungęs |
| |