|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| idit | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:22 PM | Žinutė # 721 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o Vilniuj pasakė, kad operacija bus sudėtinga, visko gali būti.. na mano dede kai dares tai jau pusmetis praejo ir jau gryzta i vezes,nors pirmas 2 sav vis reanimacijoj laike,nes sunkiai atsigavo.jaunas yra tikrai atsigaus po opercijos
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:25 PM | Žinutė # 722 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) sakyciau kad smagu jog drauge uzleke,bet kad tokios naujenos tai tada ne kas na bet gal kaip nors sutvarkys ji gydytojai ir vel gales dzaiugtis gyvenimu Quote (Romeniukas) Jėtau kaip negerai vyrukui Tai ką žada daryti,operuosis ar ne taip, nekokios, bet sakau geriau dabar sužinojo tiesą, nei būtu kada kur nikrites visam.. viskas dar prieš akis, jam pasakė jog po operacijos, iškart skiriamas invalidumas, bet mes jį paguodėm, kad ir su inavalidumu daug ką dirbt, ir gyvent normaliai galima..., na kaip bebūtu, tikimės geriausio, ir jau ko reiks-padėsim
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:30 PM | Žinutė # 723 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) jam pasakė jog po operacijos, iškart skiriamas invalidumas, bet mes jį paguodėm, kad ir su inavalidumu daug ką dirbt, ir gyvent normaliai galima..., na kaip bebūtu, tikimės geriausio, ir jau ko reiks-padėsim na mazesni fizini kruvi tegales turet o seip nemanau kad labai jis jaus,jei ir dabar su sirdim blogai tai irgi gi negali daug dirbt fizinio darbo.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:32 PM | Žinutė # 724 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Pagaliau esu dirbanti, ir ryt išeinu jau į darbelį - dirbsiu Akropolyje "Imitz" parduotuvėje šaunu pagaliau pasisekė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:39 PM | Žinutė # 725 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Buvome mašinų turguje tai labai sušaliau prisėdau su arbatos puodeliu Bet ačiū dievui radome neblogą striukę Dar playstation žaidimą nupirkome tai galės dabar abu žaisti  Tai pat nusipirkau vėl batus,nes anie kur pirkau suplyšo Ai nusipirkau tokius medžiaginius kur dabar labai nešioja,nors man jie nelabai patinka bet nieko,nes labai šilti ir patogūs na va matai kad įmanoma rasti, mes su drauge irgi buvom iki mašinų turgaus palėkę, bet nieko nenusipirkom matėm tokią baltai mėlyną puchaviką berniukui, tai draugė pasižiūrėjo ir kaina labai gera bet mažas jos kleckui šilti tie batai, bet kokie neišvaizdūs bet tik kaip sakant sausu oru su tokias, bet kad šilti tai faktas a dabar galės mirkti prie teliko o tas dviratis jau atsibodo kur prie teliko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-11-12, 1:45 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:46 PM | Žinutė # 726 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukai reikėjo nupirki naują tą žaidimą ant kalėdų, būtų nebereikėję sukti galvos :_liuks_: o jūs pirkot panašų į sega ar kaip ten vadinasi nas playsteišonas tai biškutį pakainuoja nors šeip mašinų turgui pigiau viskas ten krikštitėvai sakė kinderiui bandys ieškoti panašaus
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-11-12, 1:56 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:47 PM | Žinutė # 727 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na mazesni fizini kruvi tegales turet o seip nemanau kad labai jis jaus,jei ir dabar su sirdim blogai tai irgi gi negali daug dirbt fizinio darbo. aga, na bet svarbiausia manau kad operacija pavyktų
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:50 PM | Žinutė # 728 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka, manomergina iš mokyklos gyržo, šiaiušim kirpyklon, nors ir aš su kvapu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:54 PM | Žinutė # 729 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na ka, manomergina iš mokyklos gyržo, šiaiušim kirpyklon, nors ir aš su kvapu kad kvapo nebūtų atsigerk pieno
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:55 PM | Žinutė # 730 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o as nusivyliau tom konsolem.tiesiog manau tai yra pinigu kisimas
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 1:57 PM | Žinutė # 731 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o as nusivyliau tom konsolem o kodėl
|
Atsijungęs |
| |
| Norvile | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:02 PM | Žinutė # 732 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos is lovos tik dabar issiverciau einu pasidaryt ir 
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:09 PM | Žinutė # 733 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va matai kad įmanoma rasti, mes su drauge irgi buvom iki mašinų turgaus palėkę, bet nieko nenusipirkom matėm tokią baltai mėlyną puchaviką berniukui, tai draugė pasižiūrėjo ir kaina labai gera bet mažas jos kleckui šilti tie batai, bet kokie neišvaizdūs bet tik kaip sakant sausu oru su tokias, bet kad šilti tai faktas a dabar galės mirkti prie teliko o tas dviratis jau atsibodo kur prie teliko Tai gal mes tą striukę ir nupirkome Neišvaizdūs batai bet labai šilti ir patogūs,kasienai labai gerai,po mėnesio kokio vėl kitų užsireiks,vyras juokiasi sako tau batų fabriką reikia nupirkti Tai kd šilti tie batai tokiu oru pats tas,dabar tokius kas antra nešioja ir kojos sausos neperšlampa,nevaikštai spitceliai per balas kaip mažas vaikas Quote (snieguoliuke) Romeniukai reikėjo nupirki naują tą žaidimą ant kalėdų, būtų nebereikėję sukti galvos _liuks_  o jūs pirkot panašų į sega ar kaip ten vadinasi galvoju nas playsteišonas tai biškutį pakainuoja miela nors šeip mašinų turgui pigiau viskas ten _liuks_ krikštitėvai sakė kinderiui bandys ieškoti panašaus juokas juokas juokas Ne sega,o pleistation su kompaktais Nebelabai idomus jiems tas dviratis veiksmo mat maža
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:11 PM | Žinutė # 734 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikinėjate merginos,aš tai laukiu didžiojo kriktomamos,atvažiuos pasitarti dėl dovanos mažajam gimtadienio proga,ligtai nori padovanoti rogutes Vyrą išsiunčiau nupirkti kebabo su fry bulvytėmis taip užsimaniau kad ne tas žodis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:12 PM | Žinutė # 735 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji