|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:15 PM | Žinutė # 736 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai gal mes tą striukę ir nupirkome aga šitą, mms prašė 15Lt sako už 12 atiduosiu bet graži, tik gal minusas kad daug baltos spalvos nes tepsis o šeip Quote (Romeniukas) Tai kd šilti tie batai tokiu oru pats tas,dabar tokius kas antra nešioja tikrai taip Quote (Romeniukas) Ne sega,o pleistation su kompaktais Nebelabai idomus jiems tas dviratis veiksmo mat maža na čia gal bus veiksmo, bet akitėms nelabai gerai , va ir mes kažkaip sakom druagams gal ką kitą sugalvosit dovanų na pasikeitėt pultelį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:21 PM | Žinutė # 737 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga šitą, mms prašė 15Lt sako už 12 atiduosiu juokas juokas juokas bet graži, tik gal minusas kad daug baltos spalvos nes tepsis o šeip _liuks_ _liuks_ Už 15lt mūms ir atidavė daugiau nenuleido,bet kur jau ir taip pigiai,už tokią kainą gali kas mėnesį keisti striukes Quote (snieguoliuke) na čia gal bus veiksmo, bet akitėms nelabai gerai miela miela , va ir mes kažkaip sakom druagams gal ką kitą sugalvosit dovanų juokas juokas juokas na pasikeitėt pultelį miela Nirkas gi neleis kaip išprotėjusiems žaisti po kokią valandą ir gana,galės su mašinomis važinėtis,silpnybė čia jiems Džiostiko rytoj sako nuvažiuos nupirkti šiandien jau užsivėlino Reikės dalintis šiandien vienu,bet manau tai nelabai įmanoma 
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:23 PM | Žinutė # 738 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) bet kur jau ir taip pigiai,už tokią kainą gali kas mėnesį keisti striukes tikrai taip Quote (Romeniukas) Nirkas gi neleis kaip išprotėjusiems žaisti po kokią valandą ir gana žinok kai užsikablioji stop nėra pamenu mes kaip žaizdavom bet su tuo sega
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:24 PM | Žinutė # 739 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Reikės dalintis šiandien vienu,bet manau tai nelabai įmanoma visko gali būti o kodėl nepalaukėt kalėdų super vaikams būtų dovana manau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:33 PM | Žinutė # 740 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vyrą išsiunčiau nupirkti kebabo su fry bulvytėmis taip užsimaniau kad ne tas žodis aga labai skanu tavo brangenybė nedirba šaindien aš tai sulauksiu brangiausiojo ir važiuosim vakare į babiloną
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:44 PM | Žinutė # 741 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Pagaliau esu dirbanti, ir ryt išeinu jau į darbelį - dirbsiu Akropolyje "Imitz" parduotuvėje Žinoma, geriau siūlančių darbo paieškų neužbaigsiu, bet jau dirbant ir gaunant ne socialinę, o kiek daugiau jau smagiau darbo ieškotis. Tai va, ryt darbuosiuos. Ir kaip tik ant "JAMAM" dienos juokas Taip kad šiaulietės visos prašom ryt pas mane drabužiukų užsukt. Visiem nuolaidos nuo 20 iki 40 proc. O dabar lekiu vyrui plovo daryt, nes alkanas kitaip ryt namie sedės Sveikute oho mano buvusioje darbo vietoje dirbsi geras,aš dirbau saulės mieste su ta Rima ir paskui po nėštumo Akropolyje na gal tau patiks ir bus viskas gerai,nenoriu nieko šnekėti mes dvi gryžome po dekreto ir išėjome iš karto dabar matomai dirbsi vietoje tokios Alinos nes ji turėjo išeiti iš ten Quote (Nikutea) Ir kaip tik ant "JAMAM" dienos laikykis būna sunku per tas dienas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:50 PM | Žinutė # 742 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikinėjat kokie planai savaitgaliui
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-11-12, 2:51 PM |
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:52 PM | Žinutė # 743 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kokie planai savaitgaliui miela šis ramus namuose bent jau taip galvojeme kaip bus dar neaišku Quote (snieguoliuke) na ką veikinėjat laukiu turi vyras jau gryšti,gerai valgyti daryti nereikia vakar tiek balandžių pridariau kad ir šnd dar užteks mes su mažium tai pas mano mamą darbe buvome pavalgėm sotūs Airidukas guli filmukus žiūri bet taip jaučiu kad nemiegos jis man,kaip jau nebemiega pietų tai šakės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:56 PM | Žinutė # 744 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Airidukas guli filmukus žiūri bet taip jaučiu kad nemiegos jis man,kaip jau nebemiega pietų tai šakės vakare anksčiau atlūš Quote (Laurituke) laukiu turi vyras jau gryšti aš irgi saviškio laukiu apie 7 arba anksčiau lėksim iki babilo , o dabar net nežinau ką veikt
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 4:41 PM | Žinutė # 745 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kad kvapo nebūtų atsigerk pieno na na, tada jau iš tualeto neišeičiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 4:44 PM | Žinutė # 746 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na na, tada jau iš tualeto neišeičiau žinok rimtai rimtai na aišku daug gerti nereikia bet padeda kad nesijaustų alkoholio kvapas na kaip sekėsi kirpykloje
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 4:54 PM | Žinutė # 747 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinok rimtai rimtai na aišku daug gerti nereikia bet padeda kad nesijaustų alkoholio kvapas na kaip sekėsi kirpykloje oij, išėjau į lauką, lenkiausi katei ėdalo įpilt, tai toks skausmas nugaroj, vienoj pusėj nudiegė, kad vos iki kirpyklos tenurupliojau, tai vos galus patrumpino, ir nieko daugiau nedariau, prieš išskrisdama pasidažysiu ir gal ką pasikeisiu... va medžius užsakytus atidaviau, dabar galėsiu jau gulinėt...
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 5:12 PM | Žinutė # 748 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) šėjau į lauką, lenkiausi katei ėdalo įpilt, tai toks skausmas nugaroj, vienoj pusėj nudiegė, kad vos iki kirpyklos tenurupliojau, tai vos galus patrumpino, ir nieko daugiau nedariau, prieš išskrisdama pasidažysiu ir gal ką pasikeisiu... va medžius užsakytus atidaviau, dabar galėsiu jau gulinėt... oj mažute pasitepk gal kokio tepaliuko arba paprašyk vyro masažiuko , o medelių užsakymų daug turi, manau prieš šventes tai labai daug turėtų būti
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-11-12, 5:13 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 5:15 PM | Žinutė # 749 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką reikia eiti pasimaliavoti truputuką ruoštis jau tuoj grįš brangenybė ir lėksim
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 5:29 PM | Žinutė # 750 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj mažute pasitepk gal kokio tepaliuko arba paprašyk vyro masažiuko , o medelių užsakymų daug turi, manau prieš šventes tai labai daug turėtų būti jau išsitepusi.., o medeliai dar gimtadieniams einasi, bet jau tuoj pradėsiu kalėdinius daryt, eglutes saldainių, nes jau užsiprašo po truputi... manau kaina daug lemia, Panevežyje sakė po 50 medeliai , o pas mane po 20-30
|
Atsijungęs |
| |