Pirmadienis, 2026-02-02, 11:21 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
DoveFotoData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:33 PM | Žinutė # 811

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Vyras karštas kam tos pižamos

mano ir karštas, bet aš kažkodėl visada šalu juokas juokas juokas juokas turbūt nebesušildo
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:33 PM | Žinutė # 812

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Vyras karštas kam tos pižamos

na tai tada taip juokas juokas juokas mano nors ir karštas bet pižamos reikia, o jei vaikas užsimanys ryte į lovą atsliūkinti juokas juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:34 PM | Žinutė # 813

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (DoveFoto)
mano ir karštas, bet aš kažkodėl visada šalu juokas juokas juokas juokas turbūt nebesušildo

Man tai karšta,net langas pas mus praviras juokas juokas

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
DoveFotoData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:35 PM | Žinutė # 814

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
krizė tik žmonės taip sako, kiek darbininkų reikia, bet niekas dirbti neina nes geriau ant socialinių sėdi girdėjau gandą kad nori priimti dar papildomų sąlygų dėl socialinių tai manau ženkliai padidės darbingumas

joa, galėtų, nes dbr ant tiek išpindėja, kad net nedirba nes neapsimoka iš pašalpų daugiau susirenka, mano anyta va puse etato dirba tai gauna mažiau nei tie kur viešuosius pas ją ateina dirba už pšalpas, o dirba ilgiau liudna
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:35 PM | Žinutė # 815

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
reikalingas daigtas,tai vistiek maždaug isivaizduoji kiek jis gali kainuoti tai ir net nebežiūri

na jei smulkmena jug šimtų nekainuoja juokas bet va jei koks brangesnis daiktas tai ieškai kur pigiau _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
DoveFotoData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:37 PM | Žinutė # 816

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
na jei smulkmena jug šimtų nekainuoja

nu bet kartais kai pagalvoji tai kelios tokios smulkmenos ir jau šimtas susidaro
Atsijungęs
Vai2skeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:38 PM | Žinutė # 817

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)

krizė tik žmonės taip sako, kiek darbininkų reikia, bet niekas dirbti neina nes geriau ant socialinių sėdi girdėjau gandą kad nori priimti dar papildomų sąlygų dėl socialinių tai manau ženkliai padidės darbingumas

senai laikas buvo apie tai mastyti, nes puikiai pamenu, pašte dirbdavau su viena išeigine, uz tris šimtus litų, o nešdavau tūkstantines pašalpas, toms,kurios dešimt metų sėdi namie, juokiasi, kad jų tokiu oru nieks neišvarytu, auksais apsikarsčiusios, o vaikai nuskurę, skanesnio kasnio nemate...

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:39 PM | Žinutė # 818

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
joa, galėtų, nes dbr ant tiek išpindėja, kad net nedirba nes neapsimoka iš pašalpų daugiau susirenka, mano anyta va puse etato dirba tai gauna mažiau nei tie kur viešuosius pas ją ateina dirba už pšalpas, o dirba ilgiau

patikėk kas pas mus dedasi, čia krizė žmonių galvose, nes darbų dirba, bet km dirb jei gauni socialinę ir gali eit nelegaliai padirbėt, išnaglėję žmonės juodai, aišku nevisi, bet dauguma galvoju galvoju va įves naujas taisykles manau ženkliai apmažės, pavyzdžiui labai geras dalykas manau viešieji darbai _liuks_ , na pavyzdžiui Sidabrave, užtai kad gauni socialinę turi 5 dienas atidirbti viešų darbų, tvarkyti aplinką ir pan _liuks_ , pas mus daug parkų ir viso kito jei priimtų tokią nutartį tada atsirastų ir darbų ir t.t.. paskui kažkas kuždamasis dėl mašinų galvoju , na tipo jei šeima turi 2 ir daugiau mašinų ir pan . bet kalbos lieka kalbomis miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:40 PM | Žinutė # 819

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
kad jų tokiu oru nieks neišvarytu, auksais apsikarsčiusios, o vaikai nuskurę, skanesnio kasnio nemate...

irgi teisybė, aš tai visas senas taras į pensiją išvaryčiau ir jaunus priimčiau _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:41 PM | Žinutė # 820

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
nu bet kartais kai pagalvoji tai kelios tokios smulkmenos ir jau šimtas susidaro

irgi teisybė žiūrėk asiemi miltų grietinės ir dar ko, jau 50 Lt galvoju labai jaučiasi kad pabrango pieno produktai galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:43 PM | Žinutė # 821

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
senai laikas buvo apie tai mastyti, nes puikiai pamenu, pašte dirbdavau su viena išeigine, uz tris šimtus litų, o nešdavau tūkstantines pašalpas, toms,kurios dešimt metų sėdi namie, juokiasi, kad jų tokiu oru nieks neišvarytu, auksais apsikarsčiusios, o vaikai nuskurę, skanesnio kasnio nemate...

Žinau ir aš tokias situacijas, dar bajeris kai atvažiuoja su naujausiais džipais pasiimti maisto davinių ir auksais apsikarsčiusios

Atsijungęs
DoveFotoData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:43 PM | Žinutė # 822

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
labai jaučiasi kad pabrango pieno produktai

aha, visada pirkdavom grietinę tai ji kainavo iki 3lt, o dbr jau ta pati beveik 4lt, net išsižiojau
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:45 PM | Žinutė # 823

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
paskui kažkas kuždamasis dėl mašinų galvoju , na tipo jei šeima turi 2 ir daugiau mašinų ir pan . bet kalbos lieka kalbomis miela

Jau dabar kabinėjasi dėl mašinų,aš kai tvarkiausi pašalpą iškart pamatė,kad yra registruota mašina,bet ji kaip tik buvo nuimta nuo įskaitos tai nieko ir nebesakė,nežinau kąs butų buvę jei ji būtų nenuimta nuo įskaitos,bet šiuo metu vėl kita mašiną yra,bet manau nieko tokio jei mašina viena ir nelabai brangi

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2010-11-12, 9:46 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:46 PM | Žinutė # 824

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
aha, visada pirkdavom grietinę tai ji kainavo iki 3lt, o dbr jau ta pati beveik 4lt, net išsižiojau

aga mums kelmės produktai patinka, bet dabar kainos liudna liudna bet ką padarysi reikia ir perki miela

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-11-12, 9:47 PM | Žinutė # 825

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (DoveFoto)

Tikrai pabrango akivaizdžiai

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026