|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:33 PM | Žinutė # 811 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vyras karštas kam tos pižamos mano ir karštas, bet aš kažkodėl visada šalu turbūt nebesušildo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:33 PM | Žinutė # 812 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vyras karštas kam tos pižamos na tai tada taip mano nors ir karštas bet pižamos reikia, o jei vaikas užsimanys ryte į lovą atsliūkinti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:34 PM | Žinutė # 813 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) mano ir karštas, bet aš kažkodėl visada šalu juokas juokas juokas juokas turbūt nebesušildo Man tai karšta,net langas pas mus praviras
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:35 PM | Žinutė # 814 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) krizė tik žmonės taip sako, kiek darbininkų reikia, bet niekas dirbti neina nes geriau ant socialinių sėdi girdėjau gandą kad nori priimti dar papildomų sąlygų dėl socialinių tai manau ženkliai padidės darbingumas joa, galėtų, nes dbr ant tiek išpindėja, kad net nedirba nes neapsimoka iš pašalpų daugiau susirenka, mano anyta va puse etato dirba tai gauna mažiau nei tie kur viešuosius pas ją ateina dirba už pšalpas, o dirba ilgiau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:35 PM | Žinutė # 815 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) reikalingas daigtas,tai vistiek maždaug isivaizduoji kiek jis gali kainuoti tai ir net nebežiūri na jei smulkmena jug šimtų nekainuoja bet va jei koks brangesnis daiktas tai ieškai kur pigiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:37 PM | Žinutė # 816 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jei smulkmena jug šimtų nekainuoja nu bet kartais kai pagalvoji tai kelios tokios smulkmenos ir jau šimtas susidaro
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:38 PM | Žinutė # 817 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) krizė tik žmonės taip sako, kiek darbininkų reikia, bet niekas dirbti neina nes geriau ant socialinių sėdi girdėjau gandą kad nori priimti dar papildomų sąlygų dėl socialinių tai manau ženkliai padidės darbingumas senai laikas buvo apie tai mastyti, nes puikiai pamenu, pašte dirbdavau su viena išeigine, uz tris šimtus litų, o nešdavau tūkstantines pašalpas, toms,kurios dešimt metų sėdi namie, juokiasi, kad jų tokiu oru nieks neišvarytu, auksais apsikarsčiusios, o vaikai nuskurę, skanesnio kasnio nemate...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:39 PM | Žinutė # 818 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) joa, galėtų, nes dbr ant tiek išpindėja, kad net nedirba nes neapsimoka iš pašalpų daugiau susirenka, mano anyta va puse etato dirba tai gauna mažiau nei tie kur viešuosius pas ją ateina dirba už pšalpas, o dirba ilgiau patikėk kas pas mus dedasi, čia krizė žmonių galvose, nes darbų dirba, bet km dirb jei gauni socialinę ir gali eit nelegaliai padirbėt, išnaglėję žmonės juodai, aišku nevisi, bet dauguma va įves naujas taisykles manau ženkliai apmažės, pavyzdžiui labai geras dalykas manau viešieji darbai , na pavyzdžiui Sidabrave, užtai kad gauni socialinę turi 5 dienas atidirbti viešų darbų, tvarkyti aplinką ir pan , pas mus daug parkų ir viso kito jei priimtų tokią nutartį tada atsirastų ir darbų ir t.t.. paskui kažkas kuždamasis dėl mašinų , na tipo jei šeima turi 2 ir daugiau mašinų ir pan . bet kalbos lieka kalbomis
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:40 PM | Žinutė # 819 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kad jų tokiu oru nieks neišvarytu, auksais apsikarsčiusios, o vaikai nuskurę, skanesnio kasnio nemate... irgi teisybė, aš tai visas senas taras į pensiją išvaryčiau ir jaunus priimčiau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:41 PM | Žinutė # 820 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) nu bet kartais kai pagalvoji tai kelios tokios smulkmenos ir jau šimtas susidaro irgi teisybė žiūrėk asiemi miltų grietinės ir dar ko, jau 50 Lt labai jaučiasi kad pabrango pieno produktai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:43 PM | Žinutė # 821 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) senai laikas buvo apie tai mastyti, nes puikiai pamenu, pašte dirbdavau su viena išeigine, uz tris šimtus litų, o nešdavau tūkstantines pašalpas, toms,kurios dešimt metų sėdi namie, juokiasi, kad jų tokiu oru nieks neišvarytu, auksais apsikarsčiusios, o vaikai nuskurę, skanesnio kasnio nemate... Žinau ir aš tokias situacijas, dar bajeris kai atvažiuoja su naujausiais džipais pasiimti maisto davinių ir auksais apsikarsčiusios
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:43 PM | Žinutė # 822 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labai jaučiasi kad pabrango pieno produktai aha, visada pirkdavom grietinę tai ji kainavo iki 3lt, o dbr jau ta pati beveik 4lt, net išsižiojau
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:45 PM | Žinutė # 823 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) paskui kažkas kuždamasis dėl mašinų galvoju , na tipo jei šeima turi 2 ir daugiau mašinų ir pan . bet kalbos lieka kalbomis miela Jau dabar kabinėjasi dėl mašinų,aš kai tvarkiausi pašalpą iškart pamatė,kad yra registruota mašina,bet ji kaip tik buvo nuimta nuo įskaitos tai nieko ir nebesakė,nežinau kąs butų buvę jei ji būtų nenuimta nuo įskaitos,bet šiuo metu vėl kita mašiną yra,bet manau nieko tokio jei mašina viena ir nelabai brangi
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2010-11-12, 9:46 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:46 PM | Žinutė # 824 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aha, visada pirkdavom grietinę tai ji kainavo iki 3lt, o dbr jau ta pati beveik 4lt, net išsižiojau aga mums kelmės produktai patinka, bet dabar kainos bet ką padarysi reikia ir perki
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:47 PM | Žinutė # 825 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aha, visada pirkdavom grietinę tai ji kainavo iki 3lt, o dbr jau ta pati beveik 4lt, net išsižiojau Tikrai pabrango akivaizdžiai
|
Atsijungęs |
| |