|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:24 PM | Žinutė # 796 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) o aš tai lb čiotkas tokias ilgas megztas kojines-ale tapkes rūžavas nusipirkau jau man kokios gražios ir šiltos, bet net nžnau kiek sumokėjau, nes į kainą nepažiūrėjau nemačiau aš gražių kojinių ieškojau bet vadinasi blogai aš irgi dažniausiai į kainą nežiūriu bet kartais akį užmetu,
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:25 PM | Žinutė # 797 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nereikia man jokių pižamų tai ir nesiveršiu į maximą apatinių,vyrukai aprūpinti apatiniais aš apsirūpinusi tai pat
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:26 PM | Žinutė # 798 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga aš irgi nusipirkau ir pižamą ir suknytę(pižaminę), aš ir tokią suknytę pasiėmiau, labai man jos patinka
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:26 PM | Žinutė # 799 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Maniškis tai turi kelis šortukus su kamasutros pozomis oj senas bajeris su tom kamasutrom, pasižiūrėk turgui kai būsi kokių yra maniškis tai tik šortukus, trikampiniai nepatinka nei jam nei man , vaikis irgi šortukus labaiu mėgsta
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:26 PM | Žinutė # 800 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as va tokias parsiveždavau, tai vaikai gryže iš mokyklos, į tas pižamas, kaip į treningus sulenda, ir su jom būna, sunešiojo tik jau...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:26 PM | Žinutė # 801 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aš saviškiui ir tokias padovanojau dar kai draugavom juokas juokas juokas Quote (snieguoliuke) aš irgi dažniausiai į kainą nežiūriu juokas juokas juokas bet kartais akį užmetu, _liuks_ Matai žmonės sako krizė krizė,o čia kiti pirkdami net į kainas nežiūri Visada žiūriu
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:27 PM | Žinutė # 802 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš irgi dažniausiai į kainą nežiūriu bet kartais akį užmetu, aš visada žiūriu, bet šitos ant tiek patiko, kad net neatkreipiau dėmesio kiek kainavo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:27 PM | Žinutė # 803 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aš ir tokią suknytę pasiėmiau, labai man jos patinka o kiek panašių daiktų nusipirkom, man ta irgi jos labai patinka, o daugiausiai pas mane tai komplektukų su šortukais ir maikutėmis Quote (Romeniukas) Nereikia man jokių pižamų man tai niekada jų per daug nebūna, o tu tai tikriausiai nuoga miegi tai ir nereikia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:28 PM | Žinutė # 804 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as va tokias parsiveždavau, tai vaikai gryže iš mokyklos, į tas pižamas, kaip į treningus sulenda, ir su jom būna, sunešiojo tik jau... Visai mielos pižamos, gal reikės vis dėl to rytoj į maximą užlėkti bent jau vaikams pižamų pažėti jei aišku dar bus Bėje supratau,kad čia ne iš maximos
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:28 PM | Žinutė # 805 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as va tokias parsiveždavau, tai vaikai gryže iš mokyklos, į tas pižamas, kaip į treningus sulenda, ir su jom būna, sunešiojo tik jau... labai fainos, o čia kokia medžiagytė? flanelė ta tokia ar ne?
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:29 PM | Žinutė # 806 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o daugiausiai pas mane tai komplektukų su šortukais ir maikutėmis pas mane ir, tik jau biški nusibodę, kažkaip suknytės patogiau man dbr pasidarė
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:30 PM | Žinutė # 807 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Visai mielos pižamos, gal reikės vis dėl to rytoj į maximą užlėkti bent jau vaikams pižamų pažėti jei aišku dar bus Bėje supratau,kad čia ne iš maximos čia tai iš anglijos, bet jei sakau tokios, tai ir aš ryt lėkčiau pasipirkt, nes jei dar nuolaidos, apie dvidešimt kainuotu..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:30 PM | Žinutė # 808 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man tai niekada jų per daug nebūna, o tu tai tikriausiai nuoga miegi tai ir nereikia juokas juokas Vyras karštas kam tos pižamos Quote (DoveFoto) aš visada žiūriu, bet šitos ant tiek patiko, kad net neatkreipiau dėmesio kiek kainavo Tai būna koks labai fainas ir reikalingas daigtas,tai vistiek maždaug isivaizduoji kiek jis gali kainuoti tai ir net nebežiūri,bet iš esmės į kainas žiūriu visada
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:32 PM | Žinutė # 809 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as va tokias parsiveždavau, tai vaikai gryže iš mokyklos, į tas pižamas, kaip į treningus sulenda, ir su jom būna, sunešiojo tik jau... aga kaip kelnytės tokios medžiagytės Quote (Romeniukas) Matai žmonės sako krizė krizė krizė tik žmonės taip sako, kiek darbininkų reikia, bet niekas dirbti neina nes geriau ant socialinių sėdi girdėjau gandą kad nori priimti dar papildomų sąlygų dėl socialinių tai manau ženkliai padidės darbingumas Quote (Romeniukas) kiti pirkdami net į kainas nežiūri Visada žiūriu kai perku tokias kaip kojines ar apatinius jei yra nuolaida beveik niekada nežiūriu, o šeip tai nereikia žiūrėti nes pavyzdžiui kaina matosi ant maisto kai perki
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:32 PM | Žinutė # 810 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) čia tai iš anglijos, bet jei sakau tokios, tai ir aš ryt lėkčiau pasipirkt, nes jei dar nuolaidos, apie dvidešimt kainuotu.. galvoju Supratau,kad iš Anglijos,bet manau ir maximoje neblogų pižamų yra vaikams,reikės rytoj užlėkti pažiūrėti
|
Atsijungęs |
| |