Pirmadienis, 2026-02-02, 5:15 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:10 AM | Žinutė # 946

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Pagaliau manansis į darbą išėjo tai ramybė ir laisvė namuose

tai atosotogos tavajam buvo miela miela aš tai visai nesupykčiau, kad manasis irgi kartais namuose pabūtų kai man nereikia dirbti juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:19 AM | Žinutė # 947

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai atosotogos tavajam buvo miela miela aš tai visai nesupykčiau, kad manasis irgi kartais namuose pabūtų kai man nereikia dirbti juokas juokas

Nea darbo nebuvo tai kelias dienas namie draugavome kartu

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:30 AM | Žinutė # 948

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)

Nea darbo nebuvo tai kelias dienas namie draugavome kartu

ir oras nekoks buvo jei jis trinkeles kloja tai per lietų nelabai liudna liudna

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:33 AM | Žinutė # 949

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va mes savaitgalį abiems krikštasūniams nupirkom dovanų kalėdoms, abiems paėmėm Lego Dupla (na su gaisrininkais) nes pataikėm ant 30 proc nuolaidos tai dar kortelę nuolaidų turiu tai gavosi 40 proc _liuks_ _liuks_ na dar liko vieno krikštasūnio sesei 12m nupirkt kažką, ir 2 kūdikėliams kažką ir vaikams pirkti kaip ir nieko nebereikės _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:42 AM | Žinutė # 950

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
ir oras nekoks buvo jei jis trinkeles kloja tai per lietų nelabai liudna liudna

Tai taip per lietų ir nedirba,bet dabar jau gerai viduje dirbs tai nesvarbu koks oras _liuks_

Quote (snieguoliuke)
na va mes savaitgalį abiems krikštasūniams nupirkom dovanų kalėdoms, abiems paėmėm Lego Dupla (na su gaisrininkais) nes pataikėm ant 30 proc nuolaidos tai dar kortelę nuolaidų turiu tai gavosi 40 proc _liuks_ _liuks_ na dar liko vieno krikštasūnio sesei 12m nupirkt kažką, ir 2 kūdikėliams kažką ir vaikams pirkti kaip ir nieko nebereikės _liuks_ _liuks_

O kiek maždaug kainuoja tie lego duplo ir lego sity galvoju Maniškiai gi labai jau nori 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:43 AM | Žinutė # 951

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
O aš dar visai dovanomis kas liečia vaikus nepasirūpinusi,nes neįsivaizduoju ką nupirkti saviškiams

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:47 AM | Žinutė # 952

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
O kiek maždaug kainuoja tie lego duplo ir lego sity Maniškiai gi labai jau nori

mažesni apie 90, o didesni nuo 129 miela miela mes mažesniam pirkom nuo 2-4m, o vyresniam nuo 3-5 _liuks_ _liuks_ bet man tai ten nieko gero juokas juokas juokas už tokias kaladėles mokėt juokas juokas bet ką padarysi kalėdos vieną kartą per metus miela , lego City irgi nuo 100 berods miela
Quote (Romeniukas)
O aš dar visai dovanomis kas liečia vaikus nepasirūpinusi,nes neįsivaizduoju ką nupirkti saviškiams

na mes pirma krikštasūniais apsirūpinam kad nereiktų sukti galvos juokas juokas o saviškiui jau dalis dovanos keliauja _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:49 AM | Žinutė # 953

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
mažesni apie 90, o didesni nuo 129 miela miela mes mažesniam pirkom nuo 2-4m, o vyresniam nuo 3-5 _liuks_ _liuks_ bet man tai ten nieko gero juokas juokas juokas už tokias kaladėles mokėt juokas juokas bet ką padarysi kalėdos vieną kartą per metus miela , lego City irgi nuo 100 berods miela

Man ir jos nieko gero,atrodo paprastos kaladėlės juokas o kaina tai nemaža

Quote (snieguoliuke)
na mes pirma krikštasūniais apsirūpinam kad nereiktų sukti galvos juokas juokas o saviškiui jau dalis dovanos keliauja _liuks_ _liuks_

Tai ką jau tokio saviškiui sugalvojote? 10 Aš tai vis dar svarstau didžiajam lietuvišką kompiuterį,bet dar nežinau kaip čia bus 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:57 AM | Žinutė # 954

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai ką jau tokio saviškiui sugalvojote? Aš tai vis dar svarstau didžiajam lietuvišką kompiuterį,bet dar nežinau kaip čia bus

na čia tėtukas labaiau sugalvojo juokas juokas
na lietuviškas kompas _liuks_ _liuks_ bet jis gerai jei vaikas gerai pažįsta raideles ir jau moka šiek tiek skaityti _liuks_ , nes ten to reikia _liuks_ _liuks_
nes jame žaidimai sakykim būna žodis trūksta raidės, reikia ją įrašyti, arba reikia sinonimą parašyti, yra daugyba dalyba, sudėtis atimtis, sumaišytos raidės reikia parašyti koks žodis ir t.t. nors rašo nuo 5m bet vaikas jau turi beveik viską mokėti _liuks_ _liuks_ na kiek mes jau jį turime tai didžiausias minusas kad jo ekranas nėra labai didelis 10
o šeip gi tavo mažylio gimtadienis _liuks_ _liuks_ tai jam dviguba šventė _liuks_ _liuks_ _liuks_ nesugalvojai kur švesit miela

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:01 AM | Žinutė # 955

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na čia tėtukas labaiau sugalvojo juokas juokas
na lietuviškas kompas _liuks_ _liuks_ bet jis gerai jei vaikas gerai pažįsta raideles ir jau moka šiek tiek skaityti _liuks_ , nes ten to reikia _liuks_ _liuks_
nes jame žaidimai sakykim būna žodis trūksta raidės, reikia ją įrašyti, arba reikia sinonimą parašyti, yra daugyba dalyba, sudėtis atimtis, sumaišytos raidės reikia parašyti koks žodis ir t.t. nors rašo nuo 5m bet vaikas jau turi beveik viską mokėti _liuks_ _liuks_ na kiek mes jau jį turime tai didžiausias minusas kad jo ekranas nėra labai didelis 10
o šeip gi tavo mažylio gimtadienis _liuks_ _liuks_ tai jam dviguba šventė _liuks_ _liuks_ _liuks_ nesugalvojai kur švesit miela

Tai jau tikrai turi nemažai mokėti su tokiu kompiuteriu 10

Jo mažylio gimtadienis artėja,greičiausiai,kad švęsime namuose,nes toks durnas laikas po kalėdų ant naujų metų,tai bus gerai ir namuose _liuks_

Atsijungęs
DoveFotoData: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:04 AM | Žinutė # 956

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas rytas pleputės 4
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:06 AM | Žinutė # 957

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai jau tikrai turi nemažai mokėti su tokiu kompiuteriu

na jei kažką mokat tai labai gerai tada jis, ten ir anglų kalbos galima mokytis _liuks_ _liuks_ , bet va visa klaviatūra yra mažosomis rašytinėmis raidėmis, o visos š ū į kaip ir ant mūsų klaviatūros prie skaičių miela miela na reikia mokėti reikia, mes kai pirkom, tai jau raides visa pažinojom, skaityt buvom pradėję tai buvo gerai _liuks_ _liuks_ na yra ir keli žaidimukai _liuks_ šeip tikrai vertas dėmesio daiktas, bet manau vyresniems vaikučiams, na jau tavo irgi nebemažas, mes pirkom per 5 gimtadienį _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:07 AM | Žinutė # 958

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
labas rytas pleputės

labukas 4 4
kaip sekasi ką veikinėji

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:09 AM | Žinutė # 959

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
DoveFoto, Sveikute Kas tavo fronte geresnio 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:11 AM | Žinutė # 960

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
ką veikinėjat mielosios 4 4 aš tai va arbatytės pasidariau su citrina miela
eisiu greitai pietų padaryti brangiausias turi grįšt pietaut anwei

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026