|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:30 AM | Žinutė # 976 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na reikės eiti truputį vėlaiu tortuką padaryti Žiūriu jūms tortas vos ne kasdieninis skanumynas,tai per šventes nebedžiugina jūsų tortas,maniškiai tai jei būna tortas jau sako,kad šventė ar gimtadienis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:31 AM | Žinutė # 977 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dovefoto kaip gražu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:31 AM | Žinutė # 978 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) brangiausiajam šiandien 15 tai sakau papietavęs išvažiuos ir kibsiu į darbą Ai gi šiandien 15
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:31 AM | Žinutė # 979 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) noriu mokytis, tik nežinau, ar brangieji istatymai nepakiš kojos, turiu būt bedarbė, bet kursų metu sustbado bedarbio pašalpą..o jei debarbio negausiu, ir soc nuima, na žodžiu, jei turi, dar dadėsim, neturi-tai nereik ne nu cia tai totali nesąmonė
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:32 AM | Žinutė # 980 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Dovefoto kaip gražu ačiū iš tavęs visada sulauksi pagyrų
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:32 AM | Žinutė # 981 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) labuka, jo, noriu mokytis, tik nežinau, ar brangieji istatymai nepakiš kojos, turiu būt bedarbė, bet kursų metu sustbado bedarbio pašalpą..o jei debarbio negausiu, ir soc nuima, na žodžiu, jei turi, dar dadėsim, neturi-tai nereik juokas Ne bet kokia nesamonė, na taip jei eini kursus nuima bedarbio pašalpą bet moka už kursus ne ką mažiau nei pašalpa
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:33 AM | Žinutė # 982 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| DoveFoto, Tai ir aš noriu pažiūrėti kokių ten grožių prisikėlusi ir kaip atrodo tavo nauji namučiai
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:34 AM | Žinutė # 983 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ne bet kokia nesamonė, na taip jei eini kursus nuima bedarbio pašalpą bet moka už kursus ne ką mažiau nei pašalpa cia ne bedarbių biržos kursai, ES financuojami
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:37 AM | Žinutė # 984 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) DoveFoto, Tai ir aš noriu pažiūrėti kokių ten grožių prisikėlusi ir kaip atrodo tavo nauji namučiai grožiai tai seni visi paraše paspausk : užsukit pažiūrėti mano darbelių
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:38 AM | Žinutė # 985 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Žiūriu jūms tortas vos ne kasdieninis skanumynas,tai per šventes nebedžiugina jūsų tortas,maniškiai tai jei būna tortas jau sako,kad šventė ar gimtadienis tortas tortui nelygus aš darau su pertepimu, tai tik pavidalas kaip torto, o sakyčiau gal pyragas labiau, o jug pyragėlį dažnai valgom prie kavutės ar arbatytės, tai kam pirkti jei galima daug skaniau pasigaminti namuose ir ne ką prastesnį nei parduotuvėj na ir nepasakyčiau kas kasdieninis , bet mėgstu savo brangiausiajam padaryti skanumynų, nes jis juos beprotiškai mėgsta kaip gali nebedžiuginti per šventes tortas , na jug tada dažniausiai užsisakai kokį nors , nes namuose nelabai padarytum kadangi pas mus rudenį daugiau švenčių tai ir tortų daugiau arba pas draugus kai važiuojam visada paprašo, kad savo firminį aguonų ir jogurto tortuką padaryčiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:40 AM | Žinutė # 986 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) bet kursų metu sustbado bedarbio pašalpą..o jei debarbio negausiu, ir soc nuima, na žodžiu, jei turi, dar dadėsim, neturi-tai nereik ai jei nefinansuojami tada nemoka, bet yra įstatymai bet yra ir apstatymų kažką gal dar sugalvosi
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:40 AM | Žinutė # 987 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) cia ne bedarbių biržos kursai, ES financuojami Ai matai ne taip supratau,tai čia jau tada visai kita kalba
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:41 AM | Žinutė # 988 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kad savo firminį aguonų ir jogurto tortuką padaryčiau skamba tai skaniai, turbūt toks ir yra
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:42 AM | Žinutė # 989 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) maniškiai tai jei būna tortas jau sako,kad šventė na šeip mus šiandien ir yra šventė o va kitą savaitgalį brangiausiojo gimtadienis
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 11:44 AM | Žinutė # 990 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) skamba tai skaniai, turbūt toks ir yra užsuk į mūsų ruoštų patiekalų galeriją pamatysi ir receptukas yra, čia eik prie šeimininkių pašnekesių man tai labai patinka lepinti savo brangiausiuojį saldumynais, tik kad va laiko nevisada užtenka
|
Atsijungęs |
| |