Penktadienis, 2024-12-27, 6:31 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
DoveFotoData: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:32 PM | Žinutė # 1231

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (egida)
Vyras be darbo puse metu sedejo, tai teko atsisakyti visu malonumu Dabar su dukra mokykloje problemos, zodziu beda nevaiksto po viena. Verkiu ir galvoju kaip is viso sito islipti is kur pasisemti tos stiprybes

laikykis viskas susitvarkys, aš tai žinau iš patirties kalbu, tikiu tu stipri ištvęrsi
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:35 PM | Žinutė # 1232

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (egida)
Vyras be darbo puse metu sedejo, tai teko atsisakyti visu malonumu Dabar su dukra mokykloje problemos, zodziu beda nevaiksto po viena. Verkiu ir galvoju kaip is viso sito islipti is kur pasisemti tos stiprybes

na su darbais tikrai ne kas liudna liudna liudna bet manau kad anksčiau ar vėliau susiras anwei visada po nesekmių ateina laimė anwei anwei anwei o kas su dukryte dabar nutika galvoju , na aš linkiu tau kad viskas išsispręstų laikykitės mua mua anwei

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
egidaData: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:36 PM | Žinutė # 1233

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 748
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
laikykis viskas susitvarkys, aš tai žinau iš patirties kalbu, tikiu tu stipri ištvęrsi

Zinau, kad visa tai pasibaigs, bet galvoju ar ilgai tai tesis.
Nezianu ar gerai darau cia guosdamasis, bet man reikia jusu nuomones , aisku jei galite patarti ar padeti

Atsijungęs
DoveFotoData: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:42 PM | Žinutė # 1234

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (egida)
Nezianu ar gerai darau cia guosdamasis, bet man reikia jusu nuomones , aisku jei galite patarti ar padeti

tai aišku kad gerai, pasidalinta bėda sumažėja
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:46 PM | Žinutė # 1235

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (egida)

kartais labai padeda kai paprasčiausiai išsikalbi, pasidalini rūpesčiais tarsi akmuo nuo pečių nukrenta miela miela manau kad visos mes tau galim patarti o gal net vienaip ar kitaip plaikyti

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
egidaData: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:47 PM | Žinutė # 1236

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Zodziu tokia situacija. Mano mergina yra ketvirtoke, labai judri ir aktyvi mergaite. Megstatnti vadovauti ( to neslepsiu, kad jums lengviau butu orentuotis situacijoje) nu visa i teva 10 Tai va klaseje yra dar viena mergina, kuri taip pat megsta vadovauti, zodziu dvi lyderes klaseje . Na ir duoda ten viena kitai, susidarugauja ir vel pykstasi. Na ir gryzusi viena diena is mokyklos verkdama pasake, kad ta mergicka is jos vaipesi ir nurodinejo kitiems su ja nedraugauti, o maniske ta mergicka ,,bezdzionzmoge" pavadino. Na ka liepiau viska ramiai paaiskinti. Kita diena nulekiau i mokykla, ir ka jus manot ogi mokytoja pasake, kad maniske velnias, o toji tai vargse, nabage, jautruole.Nors pati vasara girdejau kaip toji mergicka manajai sake,, o tu ka paverkt nemoki, jei tau kokia beda nutinka".
Tai zodziu ta mama buvo pas mokytoja jau anksciau nei as nuejau ir pripasakojo, kad atseit ta megicka nenori eiti i mokykla del maniskes, o as sakau palaukit kodel mano mergina jos turi atsiprasineti kai kanors bloga pasako, o toji, tai niekada net atsiprasau nepaske, kad ir kiek izeidinedavo. Negano to jos abi lanko tuos pacius sokius, nuvezu siandien i sokius, o gryzus mano mergaite sako, kad sokiu vadoves man morala atskiate uz tai, kad as izieidineju ta mergicka. Sakiau absurdas, nezinau net ka ir daryti

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:49 PM | Žinutė # 1237

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
tai aišku kad gerai, pasidalinta bėda sumažėja

tikrai taip anwei

Atsijungęs
DoveFotoData: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:51 PM | Žinutė # 1238

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
ojej kokia sudėtinga situacija galvoju o bandei kalbėtis su tos mergaitės mama? negi ji tiki kas jos mergyčka nekalta visai galvoju gal kaip nors pavyktu jums keturioms viską išsiaiškinti galvoju
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:54 PM | Žinutė # 1239

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (egida)
Na ir gryzusi viena diena is mokyklos verkdama pasake, kad ta mergicka is jos vaipesi ir nurodinejo kitiems su ja nedraugauti, o maniske ta mergicka ,,bezdzionzmoge" pavadino. Na ka liepiau viska ramiai paaiskinti. Kita diena nulekiau i mokykla, ir ka jus manot ogi mokytoja pasake, kad maniske velnias, o toji tai vargse, nabage, jautruole.Nors pati vasara girdejau kaip toji mergicka manajai sake,, o tu ka paverkt nemoki, jei tau kokia beda nutinka".
Tai zodziu ta mama buvo pas mokytoja jau anksciau nei as nuejau ir pripasakojo, kad atseit ta megicka nenori eiti i mokykla del maniskes, o as sakau palaukit kodel mano mergina jos turi atsiprasineti kai kanors bloga pasako, o toji, tai niekada net atsiprasau nepaske, kad ir kiek izeidinedavo. Negano to jos abi lanko tuos pacius sokius, nuvezu siandien i sokius, o gryzus mano mergaite sako, kad sokiu vadoves man morala atskiate uz tai, kad as izieidineju ta mergicka. Sakiau absurdas, nezinau net ka ir daryti

manau kad jos kadangi yra lyderės stengiasi viena kitai nenusileisti, ir nemanau kad tavo mergaitė čia visų kalčiausia kaip maokytojai mano, manau čia kaip tik kitos mergaitės mama nuteikinėja mokytojus prieš tavo mergytę, nemanau, kad reikia kištis mokytojai, na išskyrus auklėtojai k ji sako, kaip ji mato situaciją galvoju galvoju
kažkaip man labai nepatinka, kad kitos mokytojos aiškina, gal būt net nežinodamos tikros situacija galvoju galvoju

Atsijungęs
egidaData: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:55 PM | Žinutė # 1240

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
ojej kokia sudėtinga situacija galvoju o bandei kalbėtis su tos mergaitės mama? negi ji tiki kas jos mergyčka nekalta visai galvoju gal kaip nors pavyktu jums keturioms viską išsiaiškinti galvoju

Matai mes pries metus irgi kovojom su tuo, tai issiaiskinom ir lyg viskas buvo gerai. Tai as jai dar ir sakiau, kad vel kalbetumes jei nutiks kazkas panasaus, o ji kaip ,,kale" atsiprasau loja begdama visur. Nezinau kaip man kovoti su tuo. JUk as to vaiko nemokinu tokiu dalyku. Labai daug kalbames, aiskinames su dukra, bet jos toks charakterio tipas, nepasiduoda nors tu ka..........

Atsijungęs
egidaData: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:57 PM | Žinutė # 1241

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
snieguoliuke, Jinai dar ketvirtoke ir eina pas viena mokytoja miela Tai ta mokytoja tokia pripumpuota, kad baisu atrodo kalbiesi su ja ir tuo paciu nesupranti ka cia veiki

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:57 PM | Žinutė # 1242

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
o jūs bandėtesos susieit ir pakalbėti galvoju galvoju ir išsaiškinti kas ten ir kaip, na manau kad tavo mergytei tikrai turėtų būti sunku, jei klasėje taip elgiamasi ir sakoma su ja nedraugauti ir pan, o ką sako klasiokai galvoju galvoju , manau svarbiausiai tau nenusileisti ir eiti aiškintis, kad nedarytų traumos vaikui, o jei niekas nepadėtų, manau kad tada gal į kitą mokyklą galvoju jei yra glimybė aišku galvoju galvoju na reikia manau tau paprasčiausiai išsiaiškinti visą situaciją miela miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:59 PM | Žinutė # 1243

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (egida)
Jinai dar ketvirtoke ir eina pas viena mokytoja Tai ta mokytoja tokia pripumpuota, kad baisu atrodo kalbiesi su ja ir tuo paciu nesupranti ka cia veiki

aga aš supratau kad pas vieną, o šokius lanko kiek supratau pas kitą galvoju kažkaip man labai pikta, kad mama eina ir nuteikinėja suaugusius prie mažą vaiką

Atsijungęs
DoveFotoData: Trečiadienis, 2010-11-17, 9:12 PM | Žinutė # 1244

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
manau svarbiausiai tau nenusileisti ir eiti aiškintis, kad nedarytų traumos vaikui, o jei niekas nepadėtų, manau kad tada gal į kitą mokyklą jei yra glimybė aišku na reikia manau tau paprasčiausiai išsiaiškinti visą situaciją

suprantu kad sunku sneketi su bukais zmonemis, bet reikia pasistenkti ir viską išssiaiskinti...arba galvot apie mokyklos keitima, bet turbūt geriausiai pakentet dar iki 5klasės ir tada mokyklą keist. nes mokytoja tai ką aš žinau
Atsijungęs
egidaData: Trečiadienis, 2010-11-17, 9:37 PM | Žinutė # 1245

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o jūs bandėtesos susieit ir pakalbėti galvoju galvoju ir išsaiškinti kas ten ir kaip, na manau kad tavo mergytei tikrai turėtų būti sunku, jei klasėje taip elgiamasi ir sakoma su ja nedraugauti ir pan, o ką sako klasiokai galvoju galvoju , manau svarbiausiai tau nenusileisti ir eiti aiškintis, kad nedarytų traumos vaikui, o jei niekas nepadėtų, manau kad tada gal į kitą mokyklą galvoju jei yra glimybė aišku galvoju galvoju na reikia manau tau paprasčiausiai išsiaiškinti visą situaciją miela miela

Kalbejom mes tikrai daug kartu, turbut ant visu rankos pirstu netilptu. Net nezinau, tokio zmogaus kaip tos mergickos mama nu nesu dar gyvenime sutikus. As nesakau, kad tas mano vaikas auksinis, bet toji irgi ne silkine, bet zinai jinai savo vaika gina, o as kaip kvaisa vis kartoju, kad maniske ne angelas.

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024