Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
egida | Data: Trečiadienis, 2010-11-17, 9:38 PM | Žinutė # 1246 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 748
Apdovanojimai: 4
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O sokius tai turbut teks apleisti, o jei taip patinka sokti ,o dar tos energijos perteklius pas mus, tai ir ta energija iseikvoja........
![](http://bendraukim.666.lt.burokas.serveriai.lt/liniuote2/ZGllbmE9MjAwMDA0MjkmdD1TdXNpdHVvayVDNCU5OSsmbGluPVFXLnBuZyZ6bW9nPU1LSS5wbmcmZmM9Ng--/1.gif)
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Trečiadienis, 2010-11-17, 9:50 PM | Žinutė # 1247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, As galvoju, o kokio velnio reikejo sakyti sokiu vadovems tokius dalykus, juk tai vyksta tik mokykloje, sokiuose man niekas niekada nebuvo pasakes, kad jos konfliktuoja, o beja ten net ir laiko joms nebutu. Nes kai siandien atejo dukra i sokius, sokiu mergaites visos rode i ja pirstais ir sake, kad tipo eisi pas vadove ant kilimo.
![](http://bendraukim.666.lt.burokas.serveriai.lt/liniuote2/ZGllbmE9MjAwMDA0MjkmdD1TdXNpdHVvayVDNCU5OSsmbGluPVFXLnBuZyZ6bW9nPU1LSS5wbmcmZmM9Ng--/1.gif)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-17, 10:08 PM | Žinutė # 1248 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (egida) Kalbejom mes tikrai daug kartu, turbut ant visu rankos pirstu netilptu. Net nezinau, tokio zmogaus kaip tos mergickos mama nu nesu dar gyvenime sutikus. As nesakau, kad tas mano vaikas auksinis, bet toji irgi ne silkine, bet zinai jinai savo vaika gina, o as kaip kvaisa vis kartoju, kad maniske ne angelas. na suprantu, bet ginti galima ir nejuodinant kitų žmonių ir nelėkdama kaip kokia kvaiša rėkdama visimes sutiktiems kokia tavo mergytė bloga o koks pas ją auksinis vaikas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-17, 10:14 PM | Žinutė # 1249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (egida) O sokius tai turbut teks apleisti, o jei taip patinka sokti ,o dar tos energijos perteklius pas mus, tai ir ta energija iseikvoja........ va čia tai kokia nesąmonė, įsivaizduoju kaip dukrytei bus skaudu Quote (egida) As galvoju, o kokio velnio reikejo sakyti sokiu vadovems tokius dalykus, juk tai vyksta tik mokykloje, sokiuose man niekas niekada nebuvo pasakes, kad jos konfliktuoja, o beja ten net ir laiko joms nebutu. Nes kai siandien atejo dukra i sokius, sokiu mergaites visos rode i ja pirstais ir sake, kad tipo eisi pas vadove ant kilimo. aš irgi va to nesuprantu, kam kišti žmones kurie ne prie ko kažkaip man irgi keistai atrodo, kad pasakė šokių vadovei kažkaip susidaro vaizdas, kad ji stengiasi pirma tave ir tavo dukrytę apjuodint, kad tus nespėjum o paskui jos galėtų vaidinti nuskriautąsias, manau kad jums reikės labai daug kantrybės, nes dukrytei reikės jūsų paramos, jei bus labai sunku nes vaikai tokius dalykus pergyvena labaiu na linkiu daug daug stiprybės laikykitės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-11-17, 10:24 PM | Žinutė # 1250 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes snd uzsikasus darbais buvau, dabar tik prie pc isejo atsisest... o diskusijos matau verda, labai kazkur matytos, isgyventos, pazystamos scenos.., laikykites, nepasiduokit kitu nuomonei, viska issiaiskinkit,ir svarbiausia, nenusileiskit iki ju lygio, problemos tikrai taip nesprendziamos, gal pedagoges darbu, kompetencija reiktu padiskutuot su direktoriumi..be to. siais laikais, socialines turi padet tokias problemas sprest, patart, ieskot iseiciu..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Trečiadienis, 2010-11-17, 10:37 PM | Žinutė # 1251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš irgi va to nesuprantu, kam kišti žmones kurie ne prie ko galvoju galvoju kažkaip man irgi keistai atrodo, kad pasakė šokių vadovei liudna liudna kažkaip susidaro vaizdas, kad ji stengiasi pirma tave ir tavo dukrytę apjuodint, kad tus nespėjum o paskui jos galėtų vaidinti nuskriautąsias, manau kad jums reikės labai daug kantrybės, nes dukrytei reikės jūsų paramos, jei bus labai sunku anwei anwei anwei nes vaikai tokius dalykus pergyvena labaiu anwei anwei anwei na linkiu daug daug stiprybės mua mua laikykitės mua Acukas snieguoliuke tau uz palaikyma, man taip reikejo issikalbeti, nes vienai tai pakleti be galo sunku. P.S niekada nejuodinu zmoniu ir iki tokio lygio, kad kisti visikai niekuo detas institucijas, nu net sapne nebuciau susapnavus tokio dalyko Beja Viena sokiu vadove yra tos mergickos mamaos drauge, taip, kad nezinau ka cia ir bedaryti. Vyras primygtinai reiakaluj, kad ryt nueiciau i skius ir paklauscia kas cia darosi be mano zinios
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Trečiadienis, 2010-11-17, 10:38 PM | Žinutė # 1252 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) sveikutes miela snd uzsikasus darbais buvau, dabar tik prie pc isejo atsisest... o diskusijos matau verda, labai kazkur matytos, isgyventos, pazystamos scenos.., laikykites, nepasiduokit kitu nuomonei, viska issiaiskinkit,ir svarbiausia, nenusileiskit iki ju lygio, problemos tikrai taip nesprendziamos, gal pedagoges darbu, kompetencija reiktu padiskutuot su direktoriumi..be to. siais laikais, socialines turi padet tokias problemas sprest, patart, ieskot iseiciu.. Pagalba naujokams ir ne tik čia Mokytoja uzsispyrusi nepriima jokios pagalbos, atseit pati viska sutvarkys Nu netikiu nors tu ka tokiais jos zodziais
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-11-17, 10:48 PM | Žinutė # 1253 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (egida) Mokytoja uzsispyrusi nepriima jokios pagalbos, atseit pati viska sutvarkys Nu netikiu nors tu ka tokiais jos zodziais kad nematau jokio tvarkymo, is jos puses o tu vyrui pasiulyk, i sokius nulekt..idomu kaip ziuretu.. vienu zodziu, nusiramink, ryt sviesia galva, nesikarsciuojant, eik pas socialine, papasakok situacija, ir jei mokytoja to nedaro, tu zenk ta zingsni
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-17, 10:50 PM | Žinutė # 1254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (egida) Acukas snieguoliuke tau uz palaikyma, man taip reikejo issikalbeti, nes vienai tai pakleti be galo sunku. P.S niekada nejuodinu zmoniu ir iki tokio lygio, kad kisti visikai niekuo detas institucijas, nu net sapne nebuciau susapnavus tokio dalyko Beja Viena sokiu vadove yra tos mergickos mamaos drauge, taip, kad nezinau ka cia ir bedaryti. Vyras primygtinai reiakaluj, kad ryt nueiciau i skius ir paklauscia kas cia darosi be mano zinios nėra už ką egida, išsikalbėjimas labai padeda, smagu kad nors šiek tiek lengvaiu pasidarė , o manau kad paklausyk vyro ir būtinai eik į šokius ir išsiaiškink kas ten kaip, nes jei dabar nusileisti manau kad gali būti bet kur kur tik norės eiti tavo dukrytė nebūtų tas pats , o jei nieko nedarysi garantuoju, kad ta mama galvos kad jos bijai ir pan reikia pakovoti už dukrą tik manau ne tokiomis pagailėtinomis priemonėmis kaip tai daro ji
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-17, 10:55 PM | Žinutė # 1255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką pupos lekiu į lovą noriu išsimiegoti egida laikykis ir stiprybės rytojui gerų plepesiukų mielosios
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Trečiadienis, 2010-11-17, 11:03 PM | Žinutė # 1256 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, ir snieguoliuke, Aciu jums labai, na ryt tvarkysiu reikalus, manau, kad viskas pasiseks Ryt butinai parasysiu kaip sekesi, o jums visoms labos
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-11-17, 11:06 PM | Žinutė # 1257 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (egida) vaidabas, ir snieguoliuke, Aciu jums labai, na ryt tvarkysiu reikalus, manau, kad viskas pasiseks Ryt butinai parasysiu kaip sekesi, o jums visoms labos na laikykis, kaip sakoma, rytas uz vakara sviesesnis... labanaktukas visoms
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-18, 8:11 AM | Žinutė # 1258 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas vau ziu kokios diskusijos vakarar vyko. egida, na tikekimes viska issiaiskinsit,ir neprireiks drastisku priemoniu.na pas mane panasi siuacija.mokytoja sventai isitikinus kad klases padauzos yra ir maniskiai<4 vaikinai>.laiko juos vienoj vietoj susodinus,nors maniskiai skundziasi jog negali pamoku metu dirbt.pradzioj sakiau tegu patys praso mokytojos kad juos atkirtu,paskui jau as paprasiau 3 kartus,na o kai ketvirta syki prasiau tai dar priduriau jog toliau jau su direktores pagalba maniskiai bus atskirti.tai dabar bent ne vienam suole sedi<vienas liko uz nugaros,kitas prieki>.kad ir ka mokytoja bando sakyt apie maniskius jog jie varnas saudo,svajoja,padyke as jau nenusileidziu.nes jei jau as eisiu pries vaikius tai i ka jie gales atsiremti .ir jei butu rimtesniu problemu su mokytoja ar klase neabejodama keisciau mokykla zinant kiek mokykla gauna fiansavimo<mokinio krepseli>ui kaip saugo kiekviena mokinuka. egida, o kuria mokykla lako tavo mergina?
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-18, 8:24 AM | Žinutė # 1259 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-18, 10:39 AM | Žinutė # 1260 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytukas mergaiciukes
|
Atsijungęs |
| |