Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-18, 10:46 PM | Žinutė # 1306 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (egida) jau cia kalbeti, tokie parazituojantys zmones niekada nesimoko is savo klaidu tikrai taip, tokie žmonės nesikeičia mnau kad dar bandys kelji ji bangas , o tu laikykis, nenusileisk jai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-18, 10:48 PM | Žinutė # 1307 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pupos lekiu aš jau, lauksiu brangiausiojo, turi grįžti, pagalvoju kad visai norėčiau pasaką kokią pasekti gerų plepesių iki rytojaus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-18, 11:03 PM | Žinutė # 1308 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 748
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mnau kad dar bandys kelji ji bangas , o tu laikykis, nenusileisk jai Na jau nebebusiu tokia naivuole ir tylene zinau savo saviverte ir nebeketinu leistis i jokius jos bardelius
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-18, 11:04 PM | Žinutė # 1309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 748
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gerai saules, matau, kad likau plepuciu lauke viena, tai tuomet ir as trauksiu miegucio, nes jau akytes merkias
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 8:57 AM | Žinutė # 1310 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikute s
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 10:04 AM | Žinutė # 1311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 1:45 PM | Žinutė # 1312 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos merginos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 2:22 PM | Žinutė # 1313 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės vis prabėgom čia užlekiu, va derinam,turbūt ryt su draugais pirksim kiaulę perpus, tai jau bus darbelio, kol viska isdorosim ir ttt..., bet va tada sventės bus mėsingos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 2:27 PM | Žinutė # 1314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) s prabėgom čia užlekiu, va derinam,turbūt ryt su draugais pirksim kiaulę perpus, tai jau bus darbelio, kol viska isdorosim ir ttt..., bet va tada sventės bus mėsingos sveikute kaip gerai už tai bus mėsikės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 2:37 PM | Žinutė # 1315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos tai ir aš šiandien manlabai graudi dienelė buvo kaip jūs laikotės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 2:38 PM | Žinutė # 1316 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) derinam,turbūt ryt su draugais pirksim kiaulę perpus, tai jau bus darbelio, kol viska isdorosim ir ttt..., bet va tada sventės bus mėsingos po kiek gaunasi kiaulė, mes galvojam irgi nusipirkt
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:22 PM | Žinutė # 1317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šiandien manlabai graudi dienelė buvo kas nutiko?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:35 PM | Žinutė # 1318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) kas nutiko? labai gera draugyte išskrido į angliją prai mėn pas draugą tai kažkaip visą dieną` praleidom kartu apsikeitėm dovanom, ji kinderiui pripirko grožybių tai dalį liepė duoti per Kalėdas o kitas dovanėles šiandien paduot tai va susigraudinau žiauriai šiandien, maniškis sako tai ne metams iš važiuoja
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:38 PM | Žinutė # 1319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labai gera draugyte išskrido į angliją prai mėn pas draugą tai kažkaip visą dieną` praleidom kartu apsikeitėm dovanom, ji kinderiui pripirko grožybių tai dalį liepė duoti per Kalėdas o kitas dovanėles šiandien paduot tai va susigraudinau žiauriai šiandien, maniškis sako tai ne metams iš važiuoja tai tau gerai, tavo tai ne metams, o mano geriausia draugė prieš beveik du metus išskrido į UK visam laikui bet suprantu tave
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:40 PM | Žinutė # 1320 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labai gera draugyte išskrido į angliją prai mėn pas draugą 12 12 tai kažkaip visą dieną` praleidom kartu apsikeitėm dovanom, ji kinderiui pripirko grožybių tai dalį liepė duoti per Kalėdas o kitas dovanėles šiandien paduot anwei anwei tai va susigraudinau žiauriai šiandien, maniškis sako tai ne metams iš miela važiuoja tai mėnesis greitai prais nėra ko liūdėti maniškės visos užsenį bet jos ten gyvena ir gryšta tik vasrą nieko nepadarysi toks tas gyvenimas
|
Atsijungęs |
| |