Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:40 PM | Žinutė # 1321 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš darbuojuosi prie savo svetainės tai laiko mažiau yra čia pasedėti,jau keliuosi darbelius greit atsilaisvinsiu pagaliau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:41 PM | Žinutė # 1322 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tai tau gerai, tavo tai ne metams, o mano geriausia draugė prieš beveik du metus išskrido į UK visam laikui bet suprantu tave aga labai graudu šiandien net apsiverkiau , mes kažkaip esam 5 geriausios draugytės, tai ar koks pižamų vakarėlis ar į kokią picerją visos kartu o dabar 4 likom, tik va sakėm jai nesugalvok pasilikti ir kinderis mūsų labai ją myli tai jaučiu pastoviai klausinės kur ji dingo, ir ką trwn taip ilgai veikia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:42 PM | Žinutė # 1323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai mėnesis greitai prais nėra ko liūdėti maniškės visos užsenį bet jos ten gyvena ir gryšta tik vasrą nieko nepadarysi toks tas gyvenimas aga toks gyvenimas aišku, ji tai pas kadriuka išskrido
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:43 PM | Žinutė # 1324 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš darbuojuosi prie savo svetainės tai laiko mažiau yra čia pasedėti,jau keliuosi darbelius greit atsilaisvinsiu pagaliau šaunuolė pas mane tai užsakymai pasipylė, tai photoshop'ą kankinu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:45 PM | Žinutė # 1325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) pas mane tai užsakymai pasipylė, tai photoshop'ą kankinu kaip tau faina labai gražiai darbuojiesi tai ir pasipylė Laurituke ar baigi savo darbelių svetainę
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:48 PM | Žinutė # 1326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pasidariau arbatytės pasiemiau džiovintų greifurtų užkandžiauju, kas prisijungs
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:51 PM | Žinutė # 1327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pasiemiau džiovintų greifurtų tokio dalyko dar nesu ragavus....čia pirkt yra ar pati susidžiovinai?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:52 PM | Žinutė # 1328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke ar baigi savo darbelių svetainę anwei jau baiginėju darbelius keliuosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:54 PM | Žinutė # 1329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tokio dalyko dar nesu ragavus....čia pirkt yra ar pati susidžiovinai? pirkau maksei, tokie žali, šiek tiek sucukruoti o kaip skanu, maksimoj akcija džiovintiems vaisiams tai brangusis prisiimė riešutų aš pictacijų ir greifurtų
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:55 PM | Žinutė # 1330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pirkau maksei, tokie žali, šiek tiek sucukruoti o kaip skanu, maksimoj akcija džiovintiems vaisiams tai brangusis prisiimė riešutų aš pictacijų ir greifurtų jo akcija reiks varyti man nusipirkti studentų maisto man jis labai patinka
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:56 PM | Žinutė # 1331 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pirkau maksei, tokie žali, šiek tiek sucukruoti gal reiks pabandyt o lb saldūs?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:57 PM | Žinutė # 1332 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) o lb saldūs? nu saldūs.saldūs esu ragavusi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:57 PM | Žinutė # 1333 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo akcija reiks varyti man nusipirkti studentų maisto man jis labai patinka aga riešutams ir vaisiams džiovintiems 25 proc tai nusipirkau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 3:58 PM | Žinutė # 1334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) gal reiks pabandyt o lb saldūs? Quote (Laurituke) nu saldūs.saldūs esu ragavusi na saldoki, bet su nesaldinta arbata va kaip atrodo jie dovefoto
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-11-19, 4:02 PM |
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 4:01 PM | Žinutė # 1335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na saldoki, bet su nesaldinta arbata va kaip atrodo jie dovefoto ačiū už vaizdinę info, saulyt kaip kokiai blondinei
|
Atsijungęs |
| |