Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 9:09 PM | Žinutė # 1351 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) drauge sake dabar jau pajuto, kad is rimto skris o draugė pirmą kartą skris
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 9:10 PM | Žinutė # 1352 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na taip, tik va tokiam, kaip broliui, sunku ką išrinkt.. paauglys, pats jau dirba, kompus ir tel maino vos ne kaip koines..tai va saldainiu, bankuchena ir lašinuku tai butinai, bet ką daugiau...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 9:11 PM | Žinutė # 1353 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) bankuchena ir lašinuku jaučiu laukiamiausios lauktuvės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 9:12 PM | Žinutė # 1354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o draugė pirmą kartą skris taip, ir išvis, ji dvidešimt metų ženota, ir per tą laiką, niekur nėra išvažiavus, nes daržai, gyvuliai... jūros ji tiek metų nematė, tai dabar nuvešiu prie vandenyno atsipusim..papramogausim, apsipirksim
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-19, 9:54 PM | Žinutė # 1355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) taip, ir išvis, ji dvidešimt metų ženota, ir per tą laiką, niekur nėra išvažiavus, nes daržai, gyvuliai... jūros ji tiek metų nematė, tai dabar nuvešiu prie vandenyno atsipusim..papramogausim, apsipirksim kaip smagu, jaučiu draugė labai nekantrauja, kaip faina atsipūsti nuo rutinos ir kasdieninių darbų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 12:57 PM | Žinutė # 1356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mielosios , na va savaitgalis ir baigėsi ką nuveikėte per jį
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 1:18 PM | Žinutė # 1357 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, sveikute gryšta panos namo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 1:24 PM | Žinutė # 1358 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labas mielosios Sveikutes aš trumpasm, po poros valandų dar užsuksiu, nes dbr vyrui pc užleidžiu
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 1:30 PM | Žinutė # 1359 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ooo !!!! laba diena..man atroda cia pataikiau..
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 1:31 PM | Žinutė # 1360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jurgiux28, wow ką aš matau sveikute saulyte užsukusi kaip pasiilgau taves
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 1:36 PM | Žinutė # 1361 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba...oj patykek kol atkasiua savo logina..ir jurgute jungiaus senuoju paskui pradejau ieskot per narius savo logino..tai ziuriu kad jurgiux28 labuka Laurytuke.As ir pasiilgau ..nu ziurim ka turim..biski grybauju cia..100metu be siu metu nebuvus..gerai kad faceboke imetei..as visai primirsus buvau..
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 1:38 PM | Žinutė # 1362 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) aba...oj patykek kol atkasiua savo logina..ir jurgute jungiaus senuoju paskui pradejau ieskot per narius savo logino..tai ziuriu kad jurgiux28 juokas labuka Laurytuke.As ir pasiilgau ..nu ziurim ka turim..biski grybauju cia..100metu be siu metu nebuvus..gerai kad faceboke imetei..as visai primirsus buvau.. 10 nu va dabar prisiminei tai užsuk jau dažniau kaip gyvenat?nedirbi?
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 1:49 PM | Žinutė # 1363 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas ,ne nedirbu..Paula man NUO RUGSEJO VIDURIO SERGA..UZKNISA JAU ,KAIP PRADEJOM EIT I TA NURSERY TAIP I PRASIDEJO IS LLYGU ISBIRIST NEINA..APGYJAM ATRODA NUVEDE I TA MURSERY IR VEL PO 3 DIENU TAS PATS SLOGA DIDZIAUSIAUSE..KOSYJ,TEMEPRT..TAI NUO RUGSEJO VIDURIO ANT ANTYBIOTYKU..PAGERIAM KURSa 1 sav ,1 savaite negeriam ir vel tiek isiserga kad antybiotyku vel geriam..tai va vakar baigem antybiotykus dar ji kosyja ,man,nevedziua i ta nursery nuo preito ketvirtad..daba nezinau ar sia savaie vest ar nevest..butu gerai kad iki galo pasveiktu,nes ausytej infekcija jau buva sioj savaitej ausy skaudejo,.temeprt 38.7 iena sikt atsiprasant nesikeikaint ...o tos bobos is mokiklos atsivelko sako va vaikas gerai atroda vesk arbe ismesim is mokiklos..jo jo paklausiua nuvedziau ir dar daugaiu susirgom..te zaidze su vandeniu ja apipile slapiaparsivedziua..nu va ir serguliojam..kosyja taip baisia ..nu chesty infecion gydytoj vis sako.ir raso antybiotykus..as Laurytuke NEDIRBU NEZINAU KAIP cia kas gal i mokikla isitrynsiu kur Paula vedu ju klasej padesiu vaikus zziuret..uzsipildziua forma isiunciua tai laukiu...tos bibos is mokiklos man pasiule jei nieko neveikiu savnore eit su vaikais zaist..ir savo Paula pasiziuresiu ir aprengisu i lauka ,o te isleidz neparengtus vaikus..o TU su VYRUKU I ANGLUS zadi lekt,.ANE/.?
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 4:04 PM | Žinutė # 1364 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| svekos mergaičiukės, pasidariau kavytės ir prisėdau pasižiūrėt kas naujo... kažkaip paplepėjimui laiko truksta, prieš Kalėdas darbymetis su Ps prasidėjo, o dar visokių "pribanbasų" prisisigalvojau namams...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 4:06 PM | Žinutė # 1365 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgiux28) labas ,ne nedirbu..Paula man NUO RUGSEJO VIDURIO SERGA..UZKNISA JAU ,KAIP PRADEJOM EIT I TA NURSERY TAIP I PRASIDEJO IS LLYGU ISBIRIST NEINA..APGYJAM ATRODA NUVEDE I TA MURSERY IR VEL PO 3 DIENU TAS PATS SLOGA DIDZIAUSIAUSE..KOSYJ,TEMEPRT..TAI NUO RUGSEJO VIDURIO ANT ANTYBIOTYKU..PAGERIAM KURSa 1 sav ,1 savaite negeriam ir vel tiek isiserga kad antybiotyku vel geriam..tai va vakar baigem antybiotykus dar ji kosyja ,man,nevedziua i ta nursery nuo preito ketvirtad..daba nezinau ar sia savaie vest ar nevest..butu gerai kad iki galo pasveiktu,nes ausytej infekcija jau buva sioj savaitej ausy skaudejo,.temeprt 38.7 iena sikt atsiprasant nesikeikaint ...o tos bobos is mokiklos atsivelko sako va vaikas gerai atroda vesk arbe ismesim is mokiklos..jo jo paklausiua nuvedziau ir dar daugaiu susirgom..te zaidze su vandeniu ja apipile slapiaparsivedziua..nu va ir serguliojam..kosyja taip baisia ..nu chesty infecion gydytoj vis sako.ir raso antybiotykus..as Laurytuke NEDIRBU NEZINAU KAIP cia kas gal i mokikla isitrynsiu kur Paula vedu ju klasej padesiu vaikus zziuret..uzsipildziua forma isiunciua tai laukiu...tos bibos is mokiklos man pasiule jei nieko neveikiu savnore eit su vaikais zaist..ir savo Paula pasiziuresiu ir aprengisu i lauka ,o te isleidz neparengtus vaikus..o TU su VYRUKU I ANGLUS zadi lekt,.ANE/.? nu va kad įsisirgote nuo antibijotikių vargšiukėnusilpo jau sveikatytės jums bet ten ir mokytojos vaikas nepasveikes ir turi vesti nesamonė kažkokia jo planuojam bet tik po naujų žiūrėsime kaip čia viskas susiklostys
|
Atsijungęs |
| |