Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:11 PM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Snieguoliuke, gal meistra kompu Pnvz zinai? kiek perinstaliavimai ten pas jus? mano brangusis perinstaliuoja mums, o šeip manau apie 100 nors tikslei nežinau Quote (vaidabas) , atnest atnese, bet jau nebelenda man ji, gal koks penktas puodelis.. aš tai arbatėlę siurpčioju
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:11 PM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) arba keliu laikydavau tai ventiliatorius uzkisau aš laiku susiprotėjau nes irgi būčiau užkišus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:12 PM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) jaučiu sarkazmo gaidelę baik tu tikrai gera mitis.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:13 PM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš ai jaučiu kaip perinstaliuočiau, reiktų išmest žinau kadnėra sunku, bet kažkaip nekišu nagų prie jo
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:13 PM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš laiku susiprotėjau nes irgi būčiau užkišus o aš vyro niekaip neįkalbu, kad mums reikia dar ir nešiojamo PC
Paskutinį kartą redaguota DoveFoto - Trečiadienis, 2010-11-24, 8:14 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:14 PM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tai plepėk katru, nereikės skaityt neturiu kada reikia eiti apsitvarkyti vaikas bardaką padarė,ir taip nesisėdi kai vaikas nemiega
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:15 PM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) o aš vyro niekaip neįkalbu, kad mums reikia dar ir nešiojampo PC aš turėjaunes mokslams labai gerai buvo, o tada daugei perleidau, dabar studijuoja kaune tai jei labaiu reikia, mums užtenka kolkas ir vieno
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:16 PM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) panasei buvo mano nesiojamam,tai vyro brolis sake kadangi kompa vis ant lovos arba keliu laikydavau tai ventiliatorius uzkisau cia mano staconariam, o va nesiojamam tai toks stovelis gale yra, kad vedintusi, neprisispaustu.. Quote (snieguoliuke) mano brangusis perinstaliuoja mums, o šeip manau apie 100 nors tikslei nežinau oho, pas mus 50, tik va meistiukas po 2sav tegrys..tikiuos laiko tures..mano brolis per skype, jau mane priverte ji visa isardyt, ir dulkes issiurbiau, ir sudejau, ir ventiliatoriai veikia..ale va kol i nustatymus kokius ieini, jis issijungia...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:16 PM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš ai jaučiu kaip perinstaliuočiau, reiktų išmest žinau kadnėra sunku, bet kažkaip nekišu nagų prie jo man isvis uzdraude lyst i kompo vidu,va ka daugiausiai sugebu tai skype pasisiust ir instaliuotis ai bet kol man nereik tai as kazkaip ir nesistengiu.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:16 PM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) neturiu kada reikia eiti apsitvarkyti vaikas bardaką padarė,ir taip nesisėdi kai vaikas nemiega aš jau šiandien tingiu rytoj nereikia į darbą tai sakaiu apsitvarkysiu ir lėksiu į miestą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:17 PM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) man isvis uzdraude lyst i kompo vidu,va ka daugiausiai sugebu tai skype pasisiust ir instaliuotis ai bet kol man nereik tai as kazkaip ir nesistengiu man panašei sako nelįsk kur nesupranti, bet aš kartais vaizduoju kad suprantu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:17 PM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) o aš vyro niekaip neįkalbu, kad mums reikia dar ir nešiojamo PC man mama padovanojo, bet maziukas..vienas minusas, su PS neina man dirbt..nes 10,2 pas mane
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:18 PM | Žinutė # 208 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš jau šiandien tingiu aš netyngiu man kai apjaukta nervas ima kalbate apie windowsų perinstaliavimą?mes mokėdavome iki 50 lt visada,dabar pati persiinstaliuoju turiu diską litų nebereikia mokėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:19 PM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) man mama padovanojo, bet maziukas.. jatau kaip tokio noriu ,deja cia tik drambliuko svajone
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 8:21 PM | Žinutė # 210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes mokėdavome iki 50 lt visada,dabar pati persiinstaliuoju turiu diską litų nebereikia mokėti oj aš truputuką padauginau mes irgi kompaktą turim
|
Atsijungęs |
| |