Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:18 AM | Žinutė # 226 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu geras,tikrai truputi priplaukusi mergina,arba tave su kuom nors maišo juokas juokas Aš tai užblokuočiau tokią keistą pašnekovę juokas nu tikrai keista sakau kodėl būtent man rašai sako tu vienintelė iš mano kontaktų prisijungusi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:19 AM | Žinutė # 227 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) Kaune jau ale sninga, tik kad ištirpsta greit wow laukiu kada pas mus snigs tik galėtų netirpti Girdėjote paskutines naujienas kitą sav šalčio iki 23 jau bus ir sniego daug
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:21 AM | Žinutė # 228 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Girdėjote paskutines naujienas kitą sav šalčio iki 23 jau bus ir sniego daug aha, vakar vyras delfije skaitė, tai sakė šakės golfo srovei tuoj bus, nes ankščiau atšaldavo palaipsniui, o dbr staigiai..ateis toks laikas kai LT bus sibiras
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:22 AM | Žinutė # 229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man antrą dieną skaipe rašo mergina tai klausia aipie mėnesines tai apie nėštumą nesuprantu nei aš jos pažystu nu tiek prisikabinusi patariau googlei info pasieškoti,sakau ar tu čia juokus kreti ar kas tau yra,pagal metus žiūrint taip 19 metų jei negi nieko nežinoti apie tokį dalyką labas rytas!nu sakes kokia idomi o gal ji tiesiog neturi daugiau i ka kreiptis?
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:24 AM | Žinutė # 230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Girdėjote paskutines naujienas kitą sav šalčio iki 23 jau bus ir sniego daug Quote (DoveFoto) aha, vakar vyras delfije skaitė, tai sakė šakės golfo srovei tuoj bus, nes ankščiau atšaldavo palaipsniui, o dbr staigiai..ateis toks laikas kai LT bus sibiras tai jau nuo pirmadienio vis turejo snigti o kaip nera sniego taip nera
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:28 AM | Žinutė # 231 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o kaip nera sniego taip nera o pas mus sniga kai žiūri tiesiai pro 9aukšto langą tai visai gražu, bet pasižiūri į žemę tai toks šlapias šaltas ruduo
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:29 AM | Žinutė # 232 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) o pas mus sniga kai žiūri tiesiai pro 9aukšto langą tai visai gražu, bet pasižiūri į žemę tai toks šlapias šaltas ruduo pavydziu o tu i zeme neziurek
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:32 AM | Žinutė # 233 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o tu i zeme neziurek stengiuosi tik kad langai beveik iki grindų tai netyčia akys vis užkliūna
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:38 AM | Žinutė # 234 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu tikrai keista sakau kodėl būtent man rašai sako tu vienintelė iš mano kontaktų prisijungusi Tegul eina pasigyditi jei tokias nesamones rašinėja Quote (Laurituke) wow laukiu kada pas mus snigs tik galėtų netirpti Girdėjote paskutines naujienas kitą sav šalčio iki 23 jau bus ir sniego daug Nieko prieš kad ir pašals ir sniegutis pasirodys
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 9:41 AM | Žinutė # 235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na rusai vistiek daugiau kaip -15 nezada ,as galesiu per salcius halturint kaimynams namus sildysiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:35 AM | Žinutė # 236 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas Quote (Laurituke) man antrą dieną skaipe rašo mergina tai klausia aipie mėnesines tai apie nėštumą nesuprantu nei aš jos pažystu nu tiek prisikabinusi vadinasi yra dar tokiių kurios nežino tai užblokuok
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:37 AM | Žinutė # 237 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai jau nuo pirmadienio vis turejo snigti o kaip nera sniego taip nera aga sakė sakė bet kaip nėr nei šalčio nei sniego taip nėr
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:41 AM | Žinutė # 238 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labukas sveikutė šianakt miegojau, tai turbūt savo pažadą tik ryt išpildysiu
Paskutinį kartą redaguota DoveFoto - Ketvirtadienis, 2010-11-25, 10:42 AM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 11:58 AM | Žinutė # 239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nu sakes kokia idomi juokas o gal ji tiesiog neturi daugiau i ka kreiptis? sveikute nu ir aš taip pamaniau bet sakau jei internetas pilnas tokios info ieškok man tai gėda būtų kalusinėti tokių nesamonių Quote (idit) tai jau nuo pirmadienio vis turejo snigti juokas o kaip nera sniego taip nera 12 mano viriškis šnd pro plungę važevo tai sake sniego iki čiurniukų pas mus irgi šiek tiek sniguriavo bet tirpsta staigiai Quote (snieguoliuke) tai užblokuok miela jau neberašo......jei rašys užblokuosiu ką aš žinau gal jei tikrai pagalbos reikia Quote (DoveFoto) šianakt miegojau, tai turbūt savo pažadą tik ryt išpildysiu aš šianaktį kaip dėjau iki puse 3 prie kompo siaubas dar taip nėra buvę,ai yra pradžioje kai tik ps pradėjau mokintis
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-25, 12:01 PM | Žinutė # 240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mano viriškis šnd pro plungę važevo tai sake sniego iki čiurniukų pas mus irgi šiek tiek sniguriavo bet tirpsta staigiai Kaune jau pusto Quote (Laurituke) aš šianaktį kaip dėjau iki puse 3 prie kompo siaubas dar taip nėra buvę,ai yra pradžioje kai tik ps pradėjau mokintis o aš paskutinėm naktim taip miego noriu, kad negaliu visai negaliu prie to PS sėdėt
|
Atsijungęs |
| |