Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 1:31 PM | Žinutė # 361 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tikrai, kad neblogas Be to žinant kokios loreal priemonių kainos tik dabar galvos skausmas kaip visa tai reikės pasiimti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 1:33 PM | Žinutė # 362 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Be to žinant kokios loreal priemonių kainos tai tap o kažin plaukų dažų spalvą duos pasirinkt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 1:35 PM | Žinutė # 363 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tai tap o kažin plaukų dažų spalvą duos pasirinkt galvoju Net nežinau,ai koks skirtumas kam tiks spalva tam ir padovanosiu tada,bet man atrodo,kad kai dalyvavau konkurse davė pasirinkti kokios spalvos norėtum,tai gal bus visi juodi,tai visai gerai tada būtų Na forumietės ar niekas greitu laiku nežadate važiuoti į Vilnių?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:01 PM | Žinutė # 364 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) geros kelionės vaidabas Quote (DoveFoto) vaidabas, linkiu sekmės kelionėj ir žinoma gero laiko ačiū, ačiū.. kažkaip nebesitki, jog kažkur lėksi, atrodo eilinė diena, o draugė kiek prijuokino, sakė visą naktį nemiegojo, tik užsnūsdavo, ir vėl prabunda, sako vis prabudinėjau, kad nepramiegočiau, ir spėčiau į lėktuvą , o lėktuvas tai dar tik vakre
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:05 PM | Žinutė # 365 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ačiū, ačiū.. mua kažkaip nebesitki, jog kažkur lėksi, atrodo eilinė diena, o draugė kiek prijuokino, sakė visą naktį nemiegojo, tik užsnūsdavo, ir vėl prabunda, sako vis prabudinėjau, kad nepramiegočiau, ir spėčiau į lėktuvą juokas , o lėktuvas tai dar tik vakre juokas Na tai geros tau tada kelionės Šiandien jau išskrendi?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:05 PM | Žinutė # 366 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Net nežinau,ai koks skirtumas kam tiks spalva tam ir padovanosiu tada,bet man atrodo,kad kai dalyvavau konkurse davė pasirinkti kokios spalvos norėtum,tai gal bus visi juodi,tai visai gerai tada būtų Quote (Romeniukas) Na forumietės ar niekas greitu laiku nežadate važiuoti į Vilnių? na manau nenusimink, tikrai kažkaip pasiimsi.. dabar neplanuojam, jei sugalvotume, duosiu tau žinią.. o tu žinai iš kokio adreso pasiimt? pas mus studentų nemažai, jei jau kam būtu netoli, pašnekėčiau
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:06 PM | Žinutė # 367 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na tai geros tau tada kelionės Šiandien jau išskrendi? ačiū.. , aga, vakare, po 9 jei pamatysit skrendant lėktuvą, žinokit ten aš
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:06 PM | Žinutė # 368 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na manau nenusimink, tikrai kažkaip pasiimsi.. dabar neplanuojam, jei sugalvotume, duosiu tau žinią.. o tu žinai iš kokio adreso pasiimt? pas mus studentų nemažai, jei jau kam būtu netoli, pašnekėčiau Žinau kad ozo gatvei,yra pašte tikslus adresas Kaip gerai būtų jei kas iš Vilniaus tarkim važiuotų į Panevėžį
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:07 PM | Žinutė # 369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ačiū.. mua , aga, vakare, po 9 jei pamatysit skrendant lėktuvą, žinokit ten aš juokas Gerai jei pamatysime pamojuosime tau Laimingos tau kelionės ir smagios viešnagės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:21 PM | Žinutė # 370 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) snieguoliuke, jau baigiau ką pažadėjau ačiukas labai labai gražu skolinga Quote (Romeniukas) Bet ir susinervavau šiandien,parašė į paštą dėl laimėto Loreal prizo,kad paštu nesius,nes prizas sunkus aš tau sakiau kad jei sunkus tai nesiunčia bet jei apsimokesi išlaidas turėtų atsiųsti Quote (Romeniukas) aš tai su savuoju palikome mašiną pas dujininkus,dės naujas dujas o tau čia tai naujai, taigi nsakei kad labai geros dujos sudėtos tai kam kitas dėti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:25 PM | Žinutė # 371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tau sakiau kad jei sunkus tai nesiunčia miela bet jei apsimokesi išlaidas turėtų atsiųsti _liuks_ Nesiunčia kažkodėl net jei apsimokėčiau pašto išlaidas Quote (snieguoliuke) o tau čia tai naujai, taigi nsakei kad labai geros dujos sudėtos tai kam kitas dėti galvoju Dujos geros,bet šiai mašinai reikia,kad būtų su purkštukais tai ir dedame naujas,na balionas ir visa kita liks nereikės naujo,bet purkštukai,kompiuteris ir panašiai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:25 PM | Žinutė # 372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na jau ne vyras sakė neveš bėje ir nėra kada po vilnių važinėti,beto ir mašina dabar pas dujininkus Žodžiu reikės kažką galvoti taigi prieš šventes į vilnių varykit apsipirkti ir vaikai pramogos aptūrės o be to tai 2 mašinas turit viena laisva tai va sėskit savaitgalį ir viskas Quote (idit) siandien augusto neveziau i mokykla tai su juom vieninteliu kad fainai lauke snieguciu pasimetem,prisidukom,net kojas nusaliau <o broliai pro langa su asarom ziurejo>.na bet ir i ju kiema ateis svente. aga kaip faina lauke aš kinderį pasiemiau anksčiau tai į centrą eglės pažiūrėt varėm kaip gražu nors ir nepapuošta, o prisimėtėm
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:27 PM | Žinutė # 373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na forumietės ar niekas greitu laiku nežadate važiuoti į Vilnių? geras aš gruodžio 15 važiuoju į konferensiją Quote (Romeniukas) Dujos geros,bet šiai mašinai reikia,kad būtų su purkštukais tai ir dedame naujas,na balionas ir visa kita liks nereikės naujo,bet purkštukai,kompiuteris ir panašiai ai tu lyg ir rašei kad viskas labai geros būklės ir pan, tai galvoju kaip čia keist reikia na bet jei reikia tai reikia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:28 PM | Žinutė # 374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) taigi prieš šventes į vilnių varykit apsipirkti ir vaikai pramogos aptūrės _liuks_ _liuks_ o be to tai 2 mašinas turit viena laisva tai va sėskit savaitgalį ir viskas _liuks_ _liuks_ Kita mašina jau bus nebevažiuojanti,nes su vasarinėmis padangomis,šiandien pavažiavo biški tai atsitrenkė į stulpą,čiuožė ant ledo ir nesustabdėė,tai bus dabar tik viena mašina,tą arba parduosime arba uošvenei atiduosime
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:29 PM | Žinutė # 375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes tai š su krikštomama domsiui lakstėm dovaną nupirko ot patenkintas bus
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-11-26, 2:31 PM |
Atsijungęs |
| |