Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:30 PM | Žinutė # 376 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nes su vasarinėmis padangomis,šiandien pavažiavo biški tai atsitrenkė į stulpą,čiuožė ant ledo ir nesustabdėė,tai bus dabar tik viena mašina,tą arba parduosime arba uošvenei atiduosime tai sudaužė ar tik aplaužė biškutį aik tu sau baisu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:31 PM | Žinutė # 377 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ai tu lyg ir rašei kad viskas labai geros būklės ir pan, tai galvoju kaip čia keist reikia galvoju na bet jei reikia tai reikia _liuks_ _liuks_ Na dujos tai geros,bet reikia purkštukų ir kompiuterio,daug kas ten liks nesikeis, jei viską reikėtų dėti tai kainuotų 2200lt,o dabar tik 1800lt sutaupysime 400lt
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:32 PM | Žinutė # 378 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) o dabar tik 1800lt sutaupysime 400lt ooo kokie pinigai, bet gerai kad išsimokėtinai dujas keičia o tai prieš šventes tai nemaži pinigai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:33 PM | Žinutė # 379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes tai š su krikštomama domsiua lakstėm dovaną nupirko žmogaus voro kompiuterį ir makvyno kvepalus o aš vakar žmogaus voro kvepalus nupirkau bet ne iš eurokos , o kvepia kaip guma ar tai saldainiais _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ Kompiuterių kolekciją dabar turės Quote (snieguoliuke) tai sudaužė ar tik aplaužė biškutį galvoju galvoju aik tu sau baisu galvoju Nieko rimto,truputi įskilo priekyje,esmė,kad nebevažinės su ja,draudimą perrašys kitai mašinai ir viskas,greičiausiai eis į metalo laužą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:34 PM | Žinutė # 380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ooo kokie pinigai, bet gerai kad išsimokėtinai dujas keičia juokas juokas juokas juokas o tai prieš šventes tai nemaži pinigai juokas juokas Niekas mūms nedavė išsimokėtinai Jo nemaži pinigai,bet maniškis jau turėjo atidėjęs tuos pinigėlius dujoms
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:34 PM | Žinutė # 381 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kompiuterių kolekciją dabar turės aga labai norėjo tai nupirko, ot patenkintas bus o mes draugų mergytei nupirkom šiandien maniežą sakė labai reikia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:36 PM | Žinutė # 382 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) mūms nedavė išsimokėtinai Jo nemaži pinigai,bet maniškis jau turėjo atidėjęs tuos pinigėlius dujoms na jo tada kai susitaupai, bet kiek žinau lyg ir duoda išsimokėtinai , man asmeniškai gaila tokių pinigų, manau net mašina to neverta o dar prieš šventes ir t.t bet jei reikia tai reikia nieko npadarysi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:38 PM | Žinutė # 383 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jo tada kai susitaupai, bet kiek žinau lyg ir duoda išsimokėtinai , man asmeniškai gaila tokių pinigų, manau net mašina to neverta o dar prieš šventes ir t.t galvoju galvoju galvoju bet jei reikia tai reikia nieko npadarysi miela Jo duoda išsimokėtinai, gaila ir mūms tokių pinigų,bet ką padarysi,labai norėjome mes tos mašinos tai dabar reikia daryti,kad kaip sakant ledinė būtų Jo gerai būtų ta sumelė ant švenčių,bet mes isivaizduojame,kad tų pinigėlių net ir nebuvo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:38 PM | Žinutė # 384 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šiap mastėm ar pirkti audine ar dėti dujas,tai nusprendėme dėti dujas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:39 PM | Žinutė # 385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jo gerai būtų ta sumelė ant švenčių,bet mes isivaizduojame,kad tų pinigėlių net ir nebuvo na buvo kaip nebuvo įlipus į mašiną galvosi ot kiek kainavai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:40 PM | Žinutė # 386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiap mastėm ar pirkti audine ar dėti dujas,tai nusprendėme dėti dujas o maniškis į nieką nekeistų nei pasato nei audinės :juokas: :juokas: ir tik dizeliukas turi būti
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-11-26, 2:40 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:41 PM | Žinutė # 387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na buvo kaip nebuvo įlipus į mašiną galvosi ot kiek kainavai juokas juokas juokas juokas Kažkaip negaila :10:na truputi nebent nori pigiai važinėtis tai dėkis niekur nesidėsi, su benzinu toli nenuvažiuosi kai toks brangus
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2010-11-26, 2:41 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:41 PM | Žinutė # 388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) su benzinu toli nenuvažiuosi kai toks brangus aga brangus tas benzas, mes tai dizeliuką pigiai gaunam tai kaip ir tas pats
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:42 PM | Žinutė # 389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o maniškis į nieką nekeistų nei pasato nei audinės juokas juokas ir tik dizeliukas turi būti juokas juokas juokas Mes ir galvojome apie audine,o dizeliukas ir gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 2:45 PM | Žinutė # 390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va aš nusipirkau SYOOS plaukų dažus, žiūrėsim kaip čia jie dažys juokas juokas juokas juokas ir pagaliau drogo čekį išsigryninau juokas juokas juokas tai kaukę neblogą gal išsirinkau galvoju bus matyt miela ir tušas ir pudra, oj apsirūpinusi iki kitų naujų juokas juokas juokas Išmėginsi sužinosi geri ar ne
|
Atsijungęs |
| |