Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:36 PM | Žinutė # 421 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo,bet dar ne Kalėdos aga kaip laukiu švenčių man ta nuotaika šventiška, pasibūvimais su šeima draugais, bendras stalas, dovanos ir visa kita tiesiog nuostabu man pati gražiausia metuose šventė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:37 PM | Žinutė # 422 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nustojo ir pas mus snigti nu bet dar tikrai snigs jau ir šaltukas yra gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:37 PM | Žinutė # 423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) kad tas kaledu senis nepaiklystu pakeliui pas mus gal ne, aš tikiuosi kad nepamirš ir mūsų Quote (Laurituke) šiauliuose sninga aga su draugyte iš šiaulių šnekėjau sakė kad gražiai sninga
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:38 PM | Žinutė # 424 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o kur tavo uošviai? mano uosviai tarp siauliu ir panevezio pakruoo raj jei zinai toki, tai ten dievo uzmirstas krastas, kaip mano vyras sako, nes jei pvz visoj lt lyja tai ten sausa, jei visoj lt sninga, tai ten ne su ziburiu sniego nerasi beje sorry, kad rasau ne lietuviskom raidem, nes laptope sitam nera lietuvisku raidziu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:38 PM | Žinutė # 425 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga kaip laukiu švenčių man ta nuotaika šventiška, pasibūvimais su šeima draugais, bendras stalas, dovanos ir visa kita tiesiog nuostabu man pati gražiausia metuose šventė man irgi gražiausia kūčios smagu susirenki tarp šeimos narių pasibūni,pasėdi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:39 PM | Žinutė # 426 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) beje sorry, kad rasau ne lietuviskom raidem, nes laptope sitam nera lietuvisku raidziu nieko tokio , pasitaiko pasitaiko o jūs šiandien buvot ane? pro panevėžį važiavot
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:39 PM | Žinutė # 427 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man pati gražiausia metuose šventė mano irgi tik kazkaip jau tos kaledos nebe tokios, va kai mazius paauks vel manau gris ta tikra kaledu dvasia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:40 PM | Žinutė # 428 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) mano uosviai tarp siauliu ir panevezio juokas pakruoo raj jei zinai toki, tai ten dievo uzmirstas krastas, kaip mano vyras sako, nes jei pvz visoj lt lyja tai ten sausa, jei visoj lt sninga, tai ten ne su ziburiu sniego nerasi juokas juokas pakruoji mano puzbroliai gyvena tai žinau tikrai Quote (DoveFoto) beje sorry, kad rasau ne lietuviskom raidem, nes laptope sitam nera lietuvisku raidziu nu negerai,negerai (juokauju)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:40 PM | Žinutė # 429 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kūčios smagu susirenki tarp šeimos narių pasibūni,pasėdi aga valgiai, karšvynas, na fantastiška
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:40 PM | Žinutė # 430 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o jūs šiandien buvot ane? mes cia iki sekmadienio busim..aha, pro panevezi visada pravaziuojam
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:41 PM | Žinutė # 431 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga valgiai, karšvynas, na fantastiška tikrai taip
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:41 PM | Žinutė # 432 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) tik kazkaip jau tos kaledos nebe tokios, va kai mazius paauks vel manau gris ta tikra kaledu dvasia aga ,pamenu kai mūsų kinderiukas mažius buvo o kai paaugo kiek džiaugsmo kai pamato kalėdų senelį namuose
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:42 PM | Žinutė # 433 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga ,pamenu kai mūsų kinderiukas mažius buvo o kai paaugo kiek džiaugsmo kai pamato kalėdų senelį namuose jooo..didesni labiau supranta labiau įdomu
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:44 PM | Žinutė # 434 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jooo..didesni labiau supranta labiau įdomu man tai pats tas idomumas kai laukia kaledu senelio..na zodziu dbr tokia nostalgiaj, prsiminiau kai as maza laukdavau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:46 PM | Žinutė # 435 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jooo..didesni labiau supranta labiau įdomu tikrai taip Quote (DoveFoto) man tai pats tas idomumas kai laukia kaledu senelio..na zodziu dbr tokia nostalgiaj, prsiminiau kai as maza laukdavau aga malonu prisiminti, bet aš prisimenu ir kai dovanas radau spintoje
|
Atsijungęs |
| |