Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:50 PM | Žinutė # 436 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet aš prisimenu ir kai dovanas radau spintoje o as prisimenu kaip mam uzklupau dovanas po eglute dedancia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:55 PM | Žinutė # 437 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) o as prisimenu kaip mam uzklupau dovanas po eglute dedancia irgi geras kaip smagu prisiminti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 10:56 PM | Žinutė # 438 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip smagu prisiminti aha bet tai kai as su klaidom rasau sian
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 11:00 PM | Žinutė # 439 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) bet tai kai as su klaidom rasau sian man irgi kartais pasitaiko na ką suplanavus rytojui
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 11:03 PM | Žinutė # 440 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką suplanavus rytojui ryt ilsesiuos, nes seneliai uzsiims lb su mazium, beveik menesi nemate tai pasiilge lb gal leksim su vyru i siaulius koki filma paziuret, nes siauliuose forumcinemas bilietai beveik ant 10lt pigiau nei kaune o ka tu susiplanavus?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 11:04 PM | Žinutė # 441 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką lekiu pas brangiausiąjį į lovą, o tai jau žiūri piktai iki rytojaus DoveFoto susipaišysim rytoj
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 11:05 PM | Žinutė # 442 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) iki rytojaus DoveFoto susipaišysim rytoj iki ir saldziu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 11:07 PM | Žinutė # 443 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) ryt ilsesiuos, nes seneliai uzsiims lb su mazium, beveik menesi nemate tai pasiilge lb gal leksim su vyru i siaulius koki filma paziuret, nes siauliuose forumcinemas bilietai beveik ant 10lt pigiau nei kaune smagi dienelė nusimato Quote (DoveFoto) o ka tu susiplanavus? brangiausias dirbs, tai mes su kinderiu lėksim pieno kokteiliukų, po miestą plavinėsim, džiaugsimės sniegu, jei bus neištirpęs ir ruošiuosi sekmadienio baliukui, tokiam simboliniui bet vistiek reikia priruošti skanumynų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-26, 11:08 PM | Žinutė # 444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) iki ir saldziu na dar kartelį ikiukas ir tau saldžių kai eisi į lovytę
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2010-11-27, 3:38 PM | Žinutė # 445 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas!kur uzsalusios esat?na va islydejau broli tai sake pas mus daugiausiai sniego<nei Vilniui ar Kaune>.ka veikiat toki salta diena?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-11-27, 4:05 PM | Žinutė # 446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas!kur uzsalusios esat? labukas, neseniai tik iš miesto grįžom išsimaudėm išsidūkom, nuo kalno ant ruriuko pašliaužėm ką veikinėjat
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2010-11-27, 4:07 PM | Žinutė # 447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ai tavrkinejuos po sveciu,o vakare kaimynes organizuojames karsta vyna
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2010-11-27, 4:09 PM | Žinutė # 448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) neseniai tik iš miesto grįžom išsimaudėm išsidūkom, nuo kalno ant ruriuko pašliaužėm a nesusalot,maniskiai tai valandike pabuve gryzo koju nejausdami<itariiu reiks nauju batu ieskot >,bet gal biski bacilas nusalde
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-11-27, 5:14 PM | Žinutė # 449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vakare kaimynes organizuojames karsta vyna o va idėja nebloga Quote (idit) nesusalot,maniskiai tai valandike pabuve gryzo koju nejausdami<itariiu reiks nauju batu ieskot >,bet gal biski bacilas nusalde aš labiau sušalau kinderis tai tik žandus nušalo, o pirštines gal 4 pasikeitė vakre išgersim fervex vaikišką dėl viso pikto o bacilom šaldyti tai pats tas oras
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2010-11-27, 5:19 PM | Žinutė # 450 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš labiau sušalau as irgi kol malku prisrinkau tai galvojau be pirsu liksiu. Quote (snieguoliuke) o va idėja nebloga na jug prasideda ziema ir tikiuosi kad bus tokia kaip pernai
|
Atsijungęs |
| |