Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:11 PM | Žinutė # 31 |
[ ( US) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mergaitės ką Jūs manot apie Irmos darbelius galvoju galvoju galvoju sveika.kur juos galima pamatyt?
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:13 PM | Žinutė # 32 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai mažai, o kur eisi dirbt miela salia namu i maxima kasini8nke,nes is savo darbo iusejau po dekreto,tai jieskausi naujo,sian radau skelbimuka ir ryt eisiu,bus super jei priims,15 min ir as jau darbe.kartu su vyru saklia namu dirbsim
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:16 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) vistiek nelabai daznai rodysiuos,nes jei ryt priims i darba nauja tai mazai laiko turesiu-darbas,mokslai,namai,vaikai 27 nu jo tada tikrai laiko mažiau Quote (snieguoliuke) na mergaitės ką Jūs manot apie Irmos darbelius galvoju galvoju galvoju nu jo dabar populiariausia tema ar čia tiesa ar ne velnias čia žino
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:17 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) salia namu i maxima kasini8nke,nes is savo darbo iusejau po dekreto,tai jieskausi naujo,sian radau skelbimuka ir ryt eisiu,bus super jei priims,15 min ir as jau darbe.kartu su vyru saklia namu dirbsim na jei arti tai labai gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:20 PM | Žinutė # 35 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo tada tikrai laiko mažiau ka padarysi,bet namie jau stogas ciuozia,pavargau nuo visko,nuo tu nervu svoris gryzo ka numeciau Quote (Laurituke) na jei arti tai labai gerai vyrui iki darbo tai isvis 3 minutes eit aisku jei ne as tai matyt toliau sedetu namie
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:21 PM | Žinutė # 36 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo dabar populiariausia tema ar čia tiesa ar ne velnias čia žino galvoju ka jau idomaus praleidau?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:22 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) ka jau idomaus praleidau? irma Jurgeleviciutė apsivoge
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:25 PM | Žinutė # 38 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) irma Jurgeleviciutė apsivoge galvoju galvoju aaa,jo man sokas buvo kai isgirdau.bet suprantu jei ji pinigu neturetu tai vogtu,o cia dabar....nieko Sedzius ir Uspaskih jei pades!!!idomu ar ji dar pacio Sedzio neapvoge kai pas ji sveciavosi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:26 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) salia namu i maxima kasini8nke,nes is savo darbo iusejau po dekreto,tai jieskausi naujo,sian radau skelbimuka ir ryt eisiu,bus super jei priims,15 min ir as jau darbe.kartu su vyru saklia namu dirbsim kaip faina
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:27 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) aaa,jo man sokas buvo kai isgirdau.bet suprantu jei ji pinigu neturetu tai vogtu,o cia dabar....nieko Sedzius ir Uspaskih jei pades!!!idomu ar ji dar pacio Sedzio neapvoge kai pas ji sveciavosi skaičiau Lietuvos rytą tai tipo sako Sedžius kad neapvogė jo
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:31 PM | Žinutė # 41 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) skaičiau Lietuvos rytą tai tipo sako Sedžius kad neapvogė jo galvoju galvoju o jis paime taip ir pasake jei jie draugai,jei ji pas ji pusnuoge vaiksciojo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:36 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) o jis paime taip ir pasake jei jie draugai,jei ji pas ji pusnuoge vaiksciojo aš irgi pagalvojau, kad ir jei pavogė jis nieko nesakys na bus matyt kaip ten bus
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:39 PM | Žinutė # 43 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš irgi pagalvojau, kad ir jei pavogė jis nieko nesakys galvoju galvoju na bus matyt kaip ten bus beto abejoju ar jis net ar atsimena-zino ka namie turejo ir ko truksta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:45 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) beto abejoju ar jis net ar atsimena-zino ka namie turejo ir ko truksta irgi geras na va plepsių daugiau nebėra , kur sulindusios visos aš dar arbatytės pasitaisiau
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:49 PM | Žinutė # 45 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) juokas juokas juokas juokas irgi geras juokas juokas juokas nu bet taip matyt ir yra Quote (snieguoliuke) na va plepsių daugiau nebėra , kur sulindusios visos miela miela miela aš dar arbatytės pasitaisiau 4 likom abi tuoj vyras is darbo grys tai ir as pabegsiu nuo pc,reiks i vonia nueit,nes po vakar plauku dazymo reik kuna nuplaut nuo dazu
|
Atsijungęs |
| |