Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:51 PM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) likom abi tuoj vyras is darbo grys tai ir as pabegsiu nuo pc,reiks i vonia nueit,nes po vakar plauku dazymo reik kuna nuplaut nuo dazu kokia spalva dažeisi aš va turėjau eiti ketvirtadienį į kirpyklą, bet nukėliau porai savaičių, tada nereikės prieš šventes
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 9:55 PM | Žinutė # 47 |
[ ( US) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau 241.91 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kokia spalva dažeisi miela aš va turėjau eiti ketvirtadienį į kirpyklą, bet nukėliau porai savaičių, tada nereikės prieš šventes _liuks_ _liuks_ briunete nes juoda nusibodo jau per 5 metus is pradziu daze blondine kad dazai paimtu,tai taip juokingai atrodziau nes paime tik mano ataugusius plaukus
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 10:00 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau 338.45 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, as jau cia, tik nezinau ar ilgai pavakarosiu, nes kazko saltis purto, mazoji ir antra diena koseja, va girdziu vis smarkyn, eit vaistu nakciai kokiu sugirdyt, kad neisenetu paskui.. pas draugus buvom, ten vaikai viduriuoja.., gripai gal cia tokie siaucia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 10:02 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pas draugus buvom, ten vaikai viduriuoja.., gripai gal cia tokie siaucia aga siaučia siaučia kažkoks mes tai irgi svečius išlydėjom ot prisijuokiau, nes atnešė tortądraugė su 28 žvakutėm ir tos kur neužgęsta tai pūtė pūtė brangusis, o mes skaniai pasijuokėm
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 10:03 PM | Žinutė # 50 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 241.91 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, labas Quote (vaidabas) na va, as jau cia, tik nezinau ar ilgai pavakarosiu, nes kazko saltis purto, mazoji ir antra diena koseja, va girdziu vis smarkyn, eit vaistu nakciai kokiu sugirdyt, kad neisenetu paskui.. pas draugus buvom, ten vaikai viduriuoja.., gripai gal cia tokie siaucia galvoju o nevemia?nes mano drauge atvaziavo su vaiku i lietuva ir vaikas pradejo vemt,vyduriuot,dabar guli ligoninei nes aptiko zarnyno infekcija,vargsui pusantru metuku vaikui laseline stato
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 10:04 PM | Žinutė # 51 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 241.91 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes tai irgi svečius išlydėjom juokas juokas ot prisijuokiau, nes atnešė tortądraugė su 28 žvakutėm ir tos kur neužgęsta juokas juokas juokas tai pūtė pūtė brangusis, o mes skaniai pasijuokėm buvo ir mums toks bajeris nuo giminaiciu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 10:16 PM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau 338.45 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| ne, nevemia ten vaikai, as saviske resorbanu istryniau, pareiske jog jai jokio malonumo, kad ja smardinu.., atsirado mat, malonumu nori... o su tom neuzpuciamom zvakutem, tai man jo grazu, bet vaikam, daugiau niekada nepirkciau, ir sveciuos tio torto valgyt nebenoreciau, pamenu maniskis gal per koki 6 gimtadieni, pute, neuzpute, draugai padejo..ir kaip smagu, grazu buvo, valgem, tortas skanus, bet kai filmuota medziaga paziurejau, kiek bepuciant ten buvo apspjaudyta..tai nebesinori
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 10:20 PM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o su tom neuzpuciamom zvakutem, tai man jo grazu, bet vaikam, daugiau niekada nepirkciau, ir sveciuos tio torto valgyt nebenoreciau, pamenu maniskis gal per koki 6 gimtadieni, pute, neuzpute, draugai padejo..ir kaip smagu, grazu buvo, valgem, tortas skanus, bet kai filmuota medziaga paziurejau, kiek bepuciant ten buvo apspjaudyta..tai nebesinori na tikėkimės manasis daug neapspjaudė
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 10:26 PM | Žinutė # 54 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 241.91 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mergytes begu nuo pc,vyras turi va tuoj gryst tai uzims pc.ryt po pokalbio prisesiu papasakot kaip buvo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 10:33 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) na mergytes begu nuo pc,vyras turi va tuoj gryst tai uzims pc.ryt po pokalbio prisesiu papasakot kaip buvo ikiukas būtinai rytoj užuk
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 11:03 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) na mergytes begu nuo pc,vyras turi va tuoj gryst tai uzims pc.ryt po pokalbio prisesiu papasakot kaip buvo lauksime žinių ikiukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 11:04 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau 332.65 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o su tom neuzpuciamom zvakutem, tai man jo grazu, bet vaikam, daugiau niekada nepirkciau, ir sveciuos tio torto valgyt nebenoreciau, pamenu maniskis gal per koki 6 gimtadieni, pute, neuzpute, draugai padejo..ir kaip smagu, grazu buvo, valgem, tortas skanus, bet kai filmuota medziaga paziurejau, kiek bepuciant ten buvo apspjaudyta..tai nebesinori juokas nu čia jo teisybė bajeris geras
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2010-11-23, 7:57 AM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau 338.45 balų
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ten vaikai viduriuoja.., gripai gal cia tokie siaucia greičiau rotas Quote (snieguoliuke) tortądraugė su 28 žvakutėm ir tos kur neužgęsta tai pūtė pūtė brangusis, o mes skaniai pasijuokėm Quote (vaidabas) jai jokio malonumo, kad ja smardinu.., atsirado mat, malonumu nori nu tie vaikai kai sušneka ups... Labutis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-11-23, 8:05 AM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau 338.45 balų